Bahvanlar Diyar Paylam alan

buda 3 teki bahçem

2 Bahçende çok güzel....İkisinide oyladım...Kolay gelsin canım.

dimple23 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Çok güzel olmuş canım...Oyladım...
kızlar oyuna bende katılabilirmiyim yoksa siz aranıdamı oynuyorsunuz?:kedi:

Tabii ki katılabilirsin canım.Burada birbirimize destek oluyoruz.

bahcivanardiyarı.com gir tatlım üye ol sana zaeten orada oyunu anlatıyorlar bide ilk sayfalara bakarsan daha iyi anlarsın

peki kızlar sağolun siz aranızda oynuyorsunuz heralde ben araya girmim size iyi oyunlar:kedi:benneyaptımki

tebrikler abla ya darısı başımıza valla:) canım nasıl gönderildiğini söylersnz bende marul var

mesajların yanında sözleşme butonu var oraya giriyosun yeni sözleşme işaretliyosun marulu ve göndereceğin miktarı giriyorsun sonrada alta göndereceğin bahçenin altını girip yolluyorsun canım

vereliniortak tebrikler ordan sarap yapda yolla :içelim:
yaban mersini ve ahududu şarabı oluyor muydu kırmızı ben onları ekebiliyormuşumda bakma öyle adımın üzümlü müzümlü olduğuna yani:içelim:

tebrikler...alkisalkisalkis
darısı bizim başımıza...:smiley-cool:
teşekkkürrrrlerrrrr.darısı sizin başınızaaa:lepi:
maysh dın sen dimi, gönderiym marul

katıl katıl ne demek, server 3 e gel ama :hulya:

oo hayırlı olsun, e bi köstebek yakışır sana -tatlicadiarzu-

neeeee köstebek miii nayırrrrrrr noooolamazzzz :1shok:

ya bu görevlerin süresi var sanırım.
mesajda yarına kadar ... lazım demiş
ben de unuttum biriktirdiklerimi müşteriye sattım sanırım, şimdi bakıyorum o görev yok mafoldumben
ben süresinde tamamlayamayınca iptal mi oldu acaba

kızlar oyunu açtım şimdi ne yapmam gerekiyor birde bilgi çubuğu çıkıyor sürekli yani sayfa hata veriyor

kızlar oyunu açtım şimdi ne yapmam gerekiyor birde bilgi çubuğu çıkıyor sürekli yani sayfa hata veriyor

şimdi havuç ve marul tohumu var sende onları ekip, yetişince toplayacaksın, kapına gelen müşteri olursa da satıp, paranlada otları felan temizlemeye çalışacaksın, kolay gelsin, hangi serverdasın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…