Bahvanlar Diyar Paylam alan

ay ay tanımam mı, mazi de kötü anılarım var kendisiynen, ama köstebeği kimin gönderdiğini niye söylemiyolar, deselerde bi gidip yolsam kendisini kötükedihüso

ben şu lmnztrk ten şüphelendim doğrusuCADIARZU baksana ilkinde almadık diye ne sert çıkışmış hatun bize

hmm peki ben sürekli ekip oldukça toplayıp tekrar mı ekicem topladıklarımı

evet öyle olacak canım.ssat birde sayfayı yenile alta müşteri gelecek elinde onun istediği kadar ürün varda evet der ona satarsın yok ürünlerin yetmiyorsa sonra de beklet hayır deme sakın.o bekler yetişince satarsın

ben şu lmnztrk ten şüphelendim doğrusuCADIARZU baksana ilkinde almadık diye ne sert çıkışmış hatun bize

sormadan atmışsınız dedi ama hakkaten nikini soralım şunun bi yaw :sinifsinif:

aynen, seviye atladıkça yeni ürünler gelecek, onlar daha uzun sürede yetişiyor

yine geç kaldım ya sabah kalkamıycam, hepinize iyi geceler kısçeler, çok uykum geldi benim kaçıyorum opuyorumnanaktan

ayy ben yarım saat kadar önce hayır dedim yanlışlıkla oda şimşekler çaka çaka gitti şu an yok daha

Kizlar 3 e ispanak lazim bana ektim cikana kadar ooooooo biraz elimde olsun simdi musteriler gelir saat onikiye geliyor olmayani ister hemen..

Kizlar 3 e ispanak lazim bana ektim cikana kadar ooooooo biraz elimde olsun simdi musteriler gelir saat onikiye geliyor olmayani ister hemen..

16 tane var ıspank istermıısn onları yollımmı görevı yenıbıtırdım de elımde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…