Bahvanlar Diyar Paylam alan

iyi pazarlar arkadaslar..
gördügüm tüm bahcelere 10ar puan verdim..
masallah amma geyik yapmissiniz.. bide ben denk gelebilsem keske..

ha..bu da benim bahcem

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

bende kk sayesinde bahçıvanlar diyarı ile tanıştım ve çok sevdim oyunu a.s

bu da benim bahçem nightwish Oyuncusunun Bahçe sergisi

merhaba arkadaşlar
iyi hasatlar herkese
bartuarda Oyuncusunun Bahçe sergisi

Tüm bahçeler 10 puan hanımlar.....Lonca dahil....

Öffffff maaşallah maaşallah...Gururumuzsun Lansor.....Yürü izindeyiz...Tik bas tik bas geliyorum arkanızdan.....

10 puan canım.Nekadar zevkli bahçen var.

aa yarışma varmış ne yarışması kii

ya kızlar bu coinleri elimizde tutmamız lazım mı bi işe yarar mı yoksa bozdursam mı? 2 tane var öylece duruyo

Allah arttırsın inşallah.Maaşallah....

Tüm bahçeler 10 puan.....

herkese selam... tüm bahçeleri oyladım...papatyacı kız seninki açılmıyor oylayamadım....

gimizli bahçen çok şirin....lansor ve bumuyani maşallah ne güzel alışverişerl yapıyorsunuz. benimkiler 600kl yi geçemediler daha ve hep ucuza getirmeye çalışıyorlar....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

az bekle seninkilerde öyle çok para verecekler tatlımopuyorumnanaktan

oh oh amanın hele geldınız yav agzım ayrıldı yalınız burda mirmirmirmir
ya lansor bu kuyularda müsterı artmasında etkılı oluyomu
oluyosa gıdıp bı kuyu daha alıcam
hala daha 2kl lık alıs verıse gelen var sınır edıyo benı adam ya

o kuyudan 19 tane daha alırsan ve bahçene koyarsan o zaman müşteri sayın 5 e çıkıyor aplam.o müşteride ne kar verir o da ayrı bir muamma tabi

19 daha mı akannehir aman bosa sevındım desenebenneyaptımkibenneyaptımki

ha şunu bileydin be aplam :hulya:

ben görev işi için yeni bir formül buldum.çalışçam çalışçam çoookkk zengin olcammm yalaelaelaelaelae öyle çok zengin olunca ikinci bahçeyi alcam ya:1shok: tete işte o zaman görev ürünlerini o bahçeye ekecem.nasıl fikir ama:icecream:

ıyı fıkır sen al bahceyı ora gelem bız

aman ya hevesım kactı, verem su ıspanaklarıda gıdıp barı doru düzgün bı zıbaram bu gece kac gündür ıspanak tarlasına döndümÇok üzgünüm çoook

bende pek bı havalara gırdıydım kuyu alıcam deyı:icecream:
havam cabık söndü:tomato:

oyyyyyy kıyamam aplam sana:1hug: bende şu erikleri dikmeye başlayayım o zaman bende 144 saat kalkmadan uyuyacağım ahtım var ne bu böyle yaaa

allah versin allah versin diyerek postala sen onlari..klava:
müsteri diye dayaniyorlar bide kapiya..
1000 küsür kL veren müsteri var diye fisilda onun kulagina..

hey gidi hey.. düsünce güzelde.. tarla eccük pahali..mesela ben..bugüne bugün 12300 kL param var..9da 1 i yani ..:gitme:
pfff-tatlicadiarzu-

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

oyyyyyy kıyamam aplam sana:1hug: bende şu erikleri dikmeye başlayayım o zaman bende 144 saat kalkmadan uyuyacağım ahtım var ne bu böyle yaaa

:1shok: 144 adamı ek tarlaya oda yetısır 144 saatte
one be :dilcikar:
benccde uyu aman benım de uykum geldı zatı 1.5 saat sora son ıspanakları da bı alam hele

yok ben taktım o ikinci bahçeyi kafama yoluda yarıladım sayılıryerimseniben çok kararlıyım nalacammm o tarlayııışutarafagitti

yok ben taktım o ikinci bahçeyi kafama yoluda yarıladım sayılıryerimseniben çok kararlıyım nalacammm o tarlayııışutarafagitti

yolun acik müsterin bol kazancin bereketli olsun o zaman buyrunnnnnnnnn

benim körkörler geldi.. iyi geceler
mirmirmirmir

cıgerıme oturdu kız lansor bu kuyu
2.50 aldıgım urunu
2.40 dan pazara koymusum
ates gıbın yanıy ıcım :roflol:

:1shok: 144 adamı ek tarlaya oda yetısır 144 saatte
one be :dilcikar:
benccde uyu aman benım de uykum geldı zatı 1.5 saat sora son ıspanakları da bı alam hele

yoookkk bende bu oyun kök imparatorluğuna kadar gider artık.imparatoriçe olacam:lepi:tüm cüceleri yönetimim altına alacam tüm ürünleri 2 dk.da yetiştiremezseniz tiz kelleniz vurula diyecemÇok üzgünüm çoookooooo daha neler yapacam ben neler....
366 saatlik ceviz yetiştirecez daha 144 saat bana koyarmı be aplamkaydirigubbakcemile3

cıgerıme oturdu kız lansor bu kuyu
2.50 aldıgım urunu
2.40 dan pazara koymusum
ates gıbın yanıy ıcım :roflol:

ondan veriyorlar o kuyuyu zaten canım.böölee için yandıkça soğuk soğuk suyundan içte gidenlerin arkasından yanmayasın diye:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…