• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

kizlar okadar sebze topladik , bi mangal partisi yapalim artik, hadin bekliyom benim bahceme, sebzeler benden et sucuk sizdenzemuszemuscokacimcoook

izlar server 2 deki bahceme aynisafa ve karnibahar lazim uygun fiyata verebilecek varmi

merhabalar..
oo piknikmi var kizlar hihoyyyt
bende aynisafa ve aycicge getireyim bari..dekor olur :icecream:

yahu biri bana desin lütfen.. bu aycicek tohumunu nerden aliyoruz.. sakin aynisafayi aldigin yerden demeyin nerden aldigimi bir türlü bulamadim fisfisfis.. acaba otobüsemi binmem gerekki??
-tatlicadiarzu-

merhabalar..
oo piknikmi var kizlar hihoyyyt
bende aynisafa ve aycicge getireyim bari..dekor olur :icecream:

yahu biri bana desin lütfen.. bu aycicek tohumunu nerden aliyoruz.. sakin aynisafayi aldigin yerden demeyin nerden aldigimi bir türlü bulamadim fisfisfis.. acaba otobüsemi binmem gerekki??
-tatlicadiarzu-

otobüse biniyosun çarşamba ve cumartesileri...ama sana tavsiyem pazardan al daha uygun oluyor....

otobüse biniyosun çarşamba ve cumartesileri...ama sana tavsiyem pazardan al daha uygun oluyor....

tesekkürler a.s.

ama yinede bi otobüse binmem gerek.. benim sulayan cüce firar etmisti.. bi arastirma merkezine bakayim
sositososito

Benim sulayan cücede yok dünden beri, nere gitti acep:)) sulamak yoruyor beni

onlar stajer cüce ...belli bir seviyeden sonra gidiyorlar malesef....

Back
X