- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
kizlar bu bahce sulayan cüce vardiya ondan alma sansiniz varmi
coin satın alarak premium üye olursan alabiliyorsun ancak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bu bahce sulayan cüce vardiya ondan alma sansiniz varmi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben dün gece 12. görevi btirdim canım.simdi sıra 13.de![]()
Canlarım ya bende 2 haftadır oynuyorum ,bütün aile seferber ediyorumkaydirigubbakcemile3kalkın bakın tarlama diye,bir yere giderken de arkada kalıyor gözüm:gitme:Lansor17 ben server 2 deyim demek ondan attınız beni server 1 de olmadığım için:sinifsinif: bahçemin adı kızçemin ismi(nurimo)..
kızlar ağlıciyim şimdi, bahçeme 2 yeni köstebek daha attılar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
allahhh allahhhh kim ki dengesiz acaba??????
kızlar ağlıciyim şimdi, bahçeme 2 yeni köstebek daha attılar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ay bi bilsem bahçesine kusçam ammaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yapma yaaaaaaaa cekemeyen birisi var seni ama kimCADIARZU
bénim bahcemide birisi oyluyo her gün 1 puankaydirigubbakcemile3
kizlar oylar tamamdir kiskandim valla ne güzel temizlemissiniz bahcelerinizi ben hala bitiremedim cok ucuza gidiyor mallar cok
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
tmm ule yolladik 10 ar puanlarininaniknanik
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben dün gece 12. görevi btirdim canım.simdi sıra 13.de![]()
Allah rizasi icin bizede bi sadaka apla:1rolleyes:yooo olup olmadık heryere harcıyorum paraları valla:lepi:biryerden sonra yapacak birşeyin kalmyınca harcamalık yerleri buluyorsun şehirde ben 5000 kl ye sulama seviyesini hızlandırıcı 2500 kl yede kabak için gübre aldım mesela.ikiside doğru düzgün bir işe yaramıyor ama.hatta dün gece 1500 patates istediler 2000 kl için görevde benimde elimde 8 tane vardı gittim pazardan 2500 kl ye aldım patatesleri 2000 kl lik görevi yapmış olmak içinkafamçokkarıştı
Allah rizasi icin bizede bi sadaka apla:1rolleyes: