Bahvanlar Diyar Paylam alan

aksi apla bu arada sende cezaya bırakmışın müşterileri gördüm kaydirigubbakcemile3

kim napsin senin pis donunu bee arada yellendiriyonmu bari:delphin:
ne pisi be:dilcikar:
yilbasi geliyo sen almadinmi daha kirmizi don kendine ben hem tüylü olanlarindan aldim :icecream:
sorma acayip müsteri cekiiyo görmedinmi biriki sayfa önceki ekledigim linklere bakseydin kapimda nasi beklesdikleri görürdün:icecream:
sana gelmiyo diye fesatlik ediyon alammi sanada kirmizi don :CüvCüv:
amaan gönderin gönderin ben hedeflerimi büyüttüm, 2. bahçenin kilidini açcam zemuszemus
bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:
bu arda yekdane karisi görünmez olunca coool oldugunumu saniyon sen:hulya:

ula deli ben onu ta ilk kart alinca görünmez ettiydim ta o günden beri öle duruyo:dilcikar:
hem giremiyom epeydir eror veriyo bende baska biridir o görünmez olan ben olsam aninda cuvabini veririm bi kerem pehhh:dilcikar:

ne pisi be:dilcikar:
yilbasi geliyo sen almadinmi daha kirmizi don kendine ben hem tüylü olanlarindan aldim :icecream:
sorma acayip müsteri cekiiyo görmedinmi biriki sayfa önceki ekledigim linklere bakseydin kapimda nasi beklesdikleri görürdün:icecream:
sana gelmiyo diye fesatlik ediyon alammi sanada kirmizi don :CüvCüv:

bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:

ula deli ben onu ta ilk kart alinca görünmez ettiydim ta o günden beri öle duruyo:dilcikar:
hem giremiyom epeydir eror veriyo bende baska biridir o görünmez olan ben olsam aninda cuvabini veririm bi kerem pehhh:dilcikar:

vallahami nan alsana banada kirmizi donlardan bayilirim kirmiziya gecen gün herifde dedi gel sana bu tüylülerden alalim ístemediydim ben zararli cikarim diye:jeyyar:
giyersen kirmizi donu ben bilem müsteri olurum sana yavruuuuuum:smiley-cool:

vallahami nan alsana banada kirmizi donlardan bayilirim kirmiziya gecen gün herifde dedi gel sana bu tüylülerden alalim ístemediydim ben zararli cikarim diye:jeyyar:
giyersen kirmizi donu ben bilem müsteri olurum sana yavruuuuuum:smiley-cool:

yuh nanşakkıdı
sen gelen müsterilerini idare et yeter:roflol:
hakkat lan keyek kirmizi donlamizi beyaz tüylüsünden cikak müsterilen karsisinaşakkıdı:icecream:

o zaman bu aksi karisi niye benden ilerde gidiyo onu anlamadim :mymeka:ikimiz bu oyuna barabar baslamadik mi uleyyyyyyyyyyyn yoksam bu kari site sahiplerinedemi donunu gösteriyo:delphin:

önüme gelene gösteriyom :icecream::icecream::jeyyar:

o kilit yeni bi bace alabilirsin demek mi:delphin:

yazdıydımyaaa 90 milyonu bayılırsak o kilidi açıyos, tıkla üstüne bi kaydirigubbakcemile2

ıspanak lasııııııııııııııııııııııııııııım 200 tane acil borç sabah vercem söz

yazdıydımyaaa 90 milyonu bayılırsak o kilidi açıyos, tıkla üstüne bi kaydirigubbakcemile2

ıspanak lasııııııııııııııııııııııııııııım 200 tane acil borç sabah vercem söz

yok ben acmeyem iyisimi kilidi :delphin:
daha metelige kursun atar durumdayim

var dedikya hangi server

Back
X