• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

Çıbık söyleyin bana esnaflar odası nerde KK ya dahil olucam 2400 havuç tamamaladım girebülürmüyüm:bbo:
amanin elifde gelmis aramiza hos gelmisin safalar getirmisinŞeniz
2 deyim nikim elifunda 86,750 puan var :kedi:
seni hele bi kontaklarima alayim hemencik. server 2 de vede 3 liyana olarak oynuyom. eklersin sende kontaklarina. bisi lazim olursa bi zirt de yeterkaydirigubbakcemile5
bu arda kizlar bitkilerin yetisme süresi cogaldikca ben müsteriye yetisemiyom kapiya ip gibi dizildilerkaydirigubbakcemile3
iyi kiz camasir serelim onlara birikti camasirlarim:kedi:
valla benim de öyle oluyor bi de şu ara görevler çok zaman alıyor ürünlerin yetişme süresi çok uzun ben de yetişemiyorum çoğunu yolluyorum
he falla bende yolluyom önce bekletiyom sora vuruyom depigi:icecream::roflol:
bide para vermiyolar anam, 170 aynisafa istiyo 70 kl para öneriyo heyvan:mymeka:

hepinizin yeni yili kutlu olsun.
2010 da gönlünüzde herne varsa gerceklesdirsin insallah yaradan. benimkileride:Saruboceq:
amin deyin sizde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar
Ya bişi diyim mi neden bahçe değerlendirmelerimiz 0 puana inmiş yeni yıl diye mi?kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ya bu bahçenizi nasıl gösteriyorsunuz? linki yaniii bbenim kopyaladığım linkte tohumlarımın olduğu rfa ta görünüyor sizinkinde sadece bahçe ? nasıl yapacağım?bir de bu bahçelere nasıl puan veriliyor? cevap verin yaaa, daha önce de sormuştum gözünüzden kaçtı sanırım

herkese 10 puan ama bitane arkadşmkini yanlışlıkla 9 yaptım :çok üzgünüm:

günaydın kızlar...

evet kokohantes her ayın birinde puanlar sıfırlanacakmıştı ondandır....

hepinizin yeni yili kutlu olsun..zemuszemus

herkeslere benden 10 puan geldi dün..ama görüyorumki bugün sifirlanmis..benneyaptımki
bende artik maviüzümbaronu oldum..ve nur topu gibi birde köstebegim var eksik olmasin -tatlicadiarzu-

buda bahcemin son köstebksiz hali

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

canlarım günaydın..
herkese güzel bi sene diliorum....
2010un bu güzel günüden ve güneşli kayseri gününden herkeslere selamlar...

Günaydın kızlar
Ya bişi diyim mi neden bahçe değerlendirmelerimiz 0 puana inmiş yeni yıl diye mi?kafamçokkarıştı

puanlar aylık değerlendiriyor kokom. ay başında sıfırlanıyor. yerimseniben

bahçeni oylamak için beklemem gerekiyor, puan veremedim...

herkeslere benden 10 puan geldi dün..ama görüyorumki bugün sifirlanmis..benneyaptımki
bende artik maviüzümbaronu oldum..ve nur topu gibi birde köstebegim var eksik olmasin -tatlicadiarzu-

a.s

10 puan

BİOLOG ve papatyacıkız sizinkileri dün oyladığım için bugün oylanmıyo

puanlar aylık değerlendiriyor kokom. ay başında sıfırlanıyor. yerimseniben

bahçeni oylamak için beklemem gerekiyor, puan veremedim...

a.s

ıyıde her ay puanlar sıfırlanacaksa nıye hergün puan verıyoz:uhm:
ne ıse yarıyo o zaman puanlamaCADIARZU

bugün yenı yılın ılk kazıgını yemıs bulunmaktayım:delphin:
yenı yıl yenı bızlere kutlu olsun
yenı yıl yenı bızlere mutlu olsun:tomato::icecream:

ıyıde her ay puanlar sıfırlanacaksa nıye hergün puan verıyoz:uhm:
ne ıse yarıyo o zaman puanlamaCADIARZU

bugün yenı yılın ılk kazıgını yemıs bulunmaktayım:delphin:
yenı yıl yenı bızlere kutlu olsun
yenı yıl yenı bızlere mutlu olsun:tomato::icecream:

hergün puan veriyoruz çünkü;hani olmaz ya,kazara birinci olursak birinciye hediye veriyorlar,hatta ilk üçe...
(tabi her ay yeni oylama ile yeni birinci oluyor,biraz karışık anlattım ama idare edin...)

dediğim gibi zor ama olsun be birbirimiz bahçelerini görmüş oluyoruz...
yerimseniben

Son düzenleme:
hergün puan veriyoruz çünkü;hani olmaz ya,kazara birinci olursak birinciye hediye veriyorlar,hatta ilk üçe...
(tabi her ay yeni oylama ile yeni birinci oluyor,biraz karışık anlattım ama idare edin...)

dediğim gibi zor ama olsun be birbirimiz bahçelerini görmüş oluyoruz...
yerimseniben

anladım kaydirigubbakcemile5

madem öyle düzenlı olmasada bahceme buyrun:kedi:
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9950999

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

ya kımse bırıde özellıkle düsük puan verıyo ha :mymeka:

sabah loncada oylayamamıştım şimdi oyladım...
3. serverdeki bahçeniz çok hoş olmuş...

evet biri malesef bana da hergün 1 puan veriyor...
:mymeka:

ben de bana gıcığı var sanıyodum bu düşük puan verenin.beni bugün 3 kişi oylamış ve toplamda 14 puan var ben herkese 10 veriyom valla ama bana 3 kişi anca 14 puan verebilmiş.Bahçem de tertemiz aslında ama kıskandılar herhal-tatlicadiarzu- ama tahmin ediyorum kimin verdiğini ya da kimlerin:delphin: vermzse vermesin 1 puan verse ne 100 puan verse ne onun puanına mı kaldım:delphin:delikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile4

Back
X