• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

ben de bana gıcığı var sanıyodum bu düşük puan verenin.beni bugün 3 kişi oylamış ve toplamda 14 puan var ben herkese 10 veriyom valla ama bana 3 kişi anca 14 puan verebilmiş.Bahçem de tertemiz aslında ama kıskandılar herhal-tatlicadiarzu- ama tahmin ediyorum kimin verdiğini ya da kimlerin:delphin: vermzse vermesin 1 puan verse ne 100 puan verse ne onun puanına mı kaldım:delphin:delikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile4
evet banada veriyor her kimse hic vermesin daha iyi demekki böyle seyler düsünenlerde var óda öyle mutlu oluyor demekki

hepinizin yeni yili kutlu olsun..zemuszemus

herkeslere benden 10 puan geldi dün..ama görüyorumki bugün sifirlanmis..benneyaptımki
bende artik maviüzümbaronu oldum..ve nur topu gibi birde köstebegim var eksik olmasin -tatlicadiarzu-

buda bahcemin son köstebksiz hali

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

ıyıde her ay puanlar sıfırlanacaksa nıye hergün puan verıyoz:uhm:
ne ıse yarıyo o zaman puanlamaCADIARZU

bugün yenı yılın ılk kazıgını yemıs bulunmaktayım:delphin:
yenı yıl yenı bızlere kutlu olsun
yenı yıl yenı bızlere mutlu olsun:tomato::icecream:

en cok puanı alana, hediye olarak coin gibi hediyeleri oluyormuş canım.

anladım kaydirigubbakcemile5

madem öyle düzenlı olmasada bahceme buyrun:kedi:
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

ya kımse bırıde özellıkle düsük puan verıyo ha :mymeka:

hergün puan veriyoruz çünkü;hani olmaz ya,kazara birinci olursak birinciye hediye veriyorlar,hatta ilk üçe...
(tabi her ay yeni oylama ile yeni birinci oluyor,biraz karışık anlattım ama idare edin...)

dediğim gibi zor ama olsun be birbirimiz bahçelerini görmüş oluyoruz...
yerimseniben

herkese selammm.mutlu yıllar bol kazançlar....tüm bahçelere 10 puan..

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

1 puandan ben de nasibimi aldım kaydirigubbakcemile3
ben 10 puandan gidiyorum. :lepi:

kızlar
ben niye loncadan çıkarıldım

iki kere msaj attım cevap gelmedi

uzun süre girmeyince öylemi oluyo anlamadım

en cok puanı alana, hediye olarak coin gibi hediyeleri oluyormuş canım

saol bebem senin bahçen nerde oylasak ya onu da
evet banada veriyor her kimse hic vermesin daha iyi demekki böyle seyler düsünenlerde var óda öyle mutlu oluyor demekki

Bence de hiç vermesin ama muhtemelen herkese az verip kendi birinci olmayı hedefliyor.Ama ben çözdüm kim olduğunu zırnık puan vermem bundan sonrakaydirigubbakcemile4

kokohontes takma kafana boşver canım...ben bahçeni çok beğendim 10 puan benden...diğer bahçeleri de oyladım....

hindistan cevizini nerden buluyoruz kızlar...fidanlıkta çok pahalı...bir de palmiye yetiştirince nereye satıyoruz....

kokohontes takma kafana boşver canım...ben bahçeni çok beğendim 10 puan benden...diğer bahçeleri de oyladım....

hindistan cevizini nerden buluyoruz kızlar...fidanlıkta çok pahalı...bir de palmiye yetiştirince nereye satıyoruz....

yok canım ya takmıyorum kendi enayiliğime yanıyorum birazcık o kadar:ecrin_bebek:
Sen seviyeni iyice yükseltmişsin maşallah ben de oylamıştım az önce bahçeni ama alıntı yapmayı unutmuşum

saol bebem senin bahçen nerde oylasak ya onu da

Bence de hiç vermesin ama muhtemelen herkese az verip kendi birinci olmayı hedefliyor.Ama ben çözdüm kim olduğunu zırnık puan vermem bundan sonrakaydirigubbakcemile4

kimmis gi bizede söyle bizde bilek ama acik virme ya-tatlicadiarzu-

arkadaşlar pzar fiyatının altına ay çicegi satılır görevımı tamamladım elımde de var isteyene 100tane ayçicegi satabilirim server 3te bumuyani

sabah loncada oylayamamıştım şimdi oyladım...
3. serverdeki bahçeniz çok hoş olmuş...

evet biri malesef bana da hergün 1 puan veriyor...
:mymeka:

ben de bana gıcığı var sanıyodum bu düşük puan verenin.beni bugün 3 kişi oylamış ve toplamda 14 puan var ben herkese 10 veriyom valla ama bana 3 kişi anca 14 puan verebilmiş.Bahçem de tertemiz aslında ama kıskandılar herhal-tatlicadiarzu- ama tahmin ediyorum kimin verdiğini ya da kimlerin:delphin: vermzse vermesin 1 puan verse ne 100 puan verse ne onun puanına mı kaldım:delphin:delikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile4

en cok puanı alana, hediye olarak coin gibi hediyeleri oluyormuş canım.

kimmis gi bizede söyle bizde bilek ama acik virme ya-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:demekki bu kimse hepimize gicik olmus.Çok üzgünüm çoook
baksana meger herkes sikayetciymis bi ben degilmisim:hulya:
verdigim herkese bende ya 10 puan veriyom yada hic vermiyom

akannehir bakarakdan 10 ar puanlarinizi yolluyorumopuyorumnanaktan

kokohontescim mangal yapam deyi ocak aldim bugün:lepi:
mangal yapmaya gelin cokacimcoook
mangali aldim emme cami kapilarina gitmeme az kaldi gine :delphin:

Back
X