Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol:demekki bu kimse hepimize gicik olmus.Çok üzgünüm çoook
baksana meger herkes sikayetciymis bi ben degilmisim:hulya:
verdigim herkese bende ya 10 puan veriyom yada hic vermiyom
akannehir bakarakdan 10 ar puanlarinizi yolluyorumopuyorumnanaktan
kokohontescim mangal yapam deyi ocak aldim bugün:lepi:
mangal yapmaya gelin cokacimcoook
mangali aldim emme cami kapilarina gitmeme az kaldi gine![]()
10 puan :lepi:
şirinem, ben bahçeyi almak istiyorum.
ekip biçer parasını çıkartırım ne de olsa :hulya:
Bakalım olmuş mu? sanırım olmuş amasizinkinin yanında benim bahçem komik dimi, zamanla geliştirip büyüteceğim inşallah
aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Seni oylamışım şimdi oylayamadımliyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
bugün kendimi tomatislere adamisim![]()
fıstığım çok pahalı bahçe ya 90,000,00kl ne demek ama sen almak istiyosan ben destek olurum apla sana sen de orda yetiştirdiğin ürünlerden yollarsın bana beleşe ödeşmiş oluruzvereliniortak
anladım kaydirigubbakcemile5
madem öyle düzenlı olmasada bahceme buyrun:kedi:
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9950999
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
ya kımse bırıde özellıkle düsük puan verıyo ha :mymeka:
herkese selammm.mutlu yıllar bol kazançlar....tüm bahçelere 10 puan..
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
dimple23 Oyuncusunun Bahçe sergisi
hayret bahçe puanlarıda sıfırlanmış
ben yokken neler olmuş böyle yaa
neyse doğum yaptım zaten çok sık giremem
Bakalım olmuş mu? sanırım olmuş amasizinkinin yanında benim bahçem komik dimi, zamanla geliştirip büyüteceğim inşallah
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10066060
biriktiriyoruz şirinem delikafadulden. 89.000,00 daha koydum mu kenara tamamdır akannehir
alışveriş yapmamız maalesef mümkün değil canım. farklı server' lardayız :çok üzgünüm:
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar bu sayfada gördüğüm bütün bahçeleri puanladım. Loncadan nasıl puan veriliyor onu anlamadım.
biriktiriyoruz şirinem delikafadulden. 89.000,00 daha koydum mu kenara tamamdır akannehir
alışveriş yapmamız maalesef mümkün değil canım. farklı server' lardayız :çok üzgünüm:
10puan 10 puan 10 puan..
bide loncadakileri puan yagmuruna tutayim.. gecen mail aldik topluca..ihmal ediyoruz puanlamayi.. aramizda satis yapmayi.. dogru bi maildi.. biraz daha dikkatli olmak loncaya sahip cikmak lazim
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018
kızlar bu sayfada gördüğüm bütün bahçeleri puanladım. Loncadan nasıl puan veriliyor onu anlamadım.
oho bunlara bı kılosu yeter becokacimcoookTamam madem etler benden çok param var benim 10 kilo yeter mi 5 kilosunu ben yerim diğer 5 kilo da yeter burdakilerecokacimcoookkaydirigubbakcemile3
fıstığım çok pahalı bahçe ya 90,000,00kl ne demek ama sen almak istiyosan ben destek olurum apla sana sen de orda yetiştirdiğin ürünlerden yollarsın bana beleşe ödeşmiş oluruzvereliniortak
Kızlar seviye atladım maviüzümbaronu oldum elinizde tohumluk ahududu ve yaban mersini var mı? loncaya yazıcaktım ama burdan daha çabuk görülür.Server 3teyim
arkadaşlar bişey sorcam ama acil yardım istiyorum ben cüce aldım yapı marketten paket halinde rafta yerleştir yazıyo ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim
1 kilo yeterse kalan 4 kiloyu da sen ye madem-tatlicadiarzu-oho bunlara bı kılosu yeter becokacimcoook
yaban mersını yollayabılırım ama ahududu daha yetısmedı
Kızlar seviye atladım maviüzümbaronu oldum elinizde tohumluk ahududu ve yaban mersini var mı? loncaya yazıcaktım ama burdan daha çabuk görülür.Server 3teyim
1 kilo yeterse kalan 4 kiloyu da sen ye madem-tatlicadiarzu-
tamam sen sözleşmeyi hazırla ben kabul ederim adım aynı