bana da tarooot :)açarım canım birazdan
Yüregin sIkIntilarla dolmus ama gecicek hepsini atacaksin
Yüregin sIkIntilarla dolmus ama gecicek hepsini atacaksin
Bir telefonla gelen yarim kalmis bir durumun tamamlanmasi söz konusu özel hayatinizda sevgiliniz var midir bilemem fakat yanliz degilsiniz burdan görndügü kadariyla iliskinizde ciddi adimlar atilacagini hissettigim durumlar görünüyor.Belki söz veya ni$an veya isteme durumuna hazirlik.Ciddiyete giden bir yol var bulusma ve konusmaniz var bir erkekler ba$ba$a
Bu insan farkli bir sehirde mi?
Sizin bir yol düsünceniz var is amacli gibi
I$ icin ikiye ayrilmis düsünceleriniz basvurularinizdan birinden dönüs olabilirbir görüsme ya$anabilir.
Hemen bir i$ durumunu hissedemedim
Küsmeli barismali durumlariniz cok hareketli insan iliskileri icinde olacaksiniz C ve klavyemde olmayan c den sonra gene harf var falinizda cikmis
Seyahat düsünceniz var egitim amacli görünüyor bunu gerceklestirme yolunuz daha acik
Bu kadar görebildim Hakkinizda hayirlisi olsun..
O zaman biriyle yakinlasma durumun görünüyorÇok teşekkürler.
Sevgilim yok, biriyle iletişimim de yok.. İsteyen oldu yakın zamanda ama ben istemedim.
Konuşmadığım zamanında çok değer verdiğim biri var ama bilemiyorum...
Farklı bir şehirde..
Ç mi? Ya da klavyeye göre V? O küsmeli barışmalı ilişkiler olmayaydı iyiydi ama üstüme üstüme geliyorlar ve hep kendilerini haklı görüyorlar susamıyorum ben de, olabilir..
Ben işe girdim sayılır aslında ama daha başlamadım, endişelerim var biraz sadece.. Başarılı olabilecek miyim şeklinde aslında
O zaman biriyle yakinlasma durumun görünüyor
belki bu yeni ortamdan olabilir ama bana eski gibi göründü iletisim kurup bulusma yasiycaksiniz
Birde farkli sehirden biri var o kismi tam cözemedim
Evet tamda o harf cünkü bende yok C den sonraki harf cikmis Cetin gibi bir isim olabilir veya icinde olabilir
Bir süre daha devami gelecek bu küs baris cocuk gibi tutumlar sergileyen insnalar var
Is konusunda net birsey söylemek zor ben seni masa basinda göremiyorum hareketli durumlar var hep Sabit kalmiyorsun ve egitim durumu gibi bisi vardi. Insallah basarili olursun kendine güven :)
Sevgili Vind;
Çok düşünce yapmışsın.. Of Of içine çok sıkıntı yapmışsın.. Sanki seni boğuyormuş gibi geliyor bu sıkıntılar. Kimseye de anlatamıyorsun. Çıkış yolu arayıp duruyorsun.. Hatta Allah'a sığınıyorsun.. Cami'ye bile gittin ya da gideceksin. Bu cami bir tepe üstünde. Ya da sıkıntılarının üstünde çıkmış.. Yani çıkış yolun bunlar senin canım. Namaz, camii,tefekkür..
Bir kabir ziyareti var. Buna mı sıkıldın bilmiyorum.
Adak yapmışsın.Kabirin yanında çıkmış.Horoz.
Ama bunun yanında kocaman bir tavus kuşuna sarılmışsın.Yani sana çok büyük miktarda bir miras var. Haydi hayırlı ola.
Sıkıntılarının tepesinde iki yüzlü bir kadın oturuyor. Üzülüyor görünüyor ama tabi iki yüzlü biri sonuçta.
Salyangozun çıkmış. Çok güzell.. Kendini neye sıktıysan o konuda feraha çıkacaksın. Evli isen kocan sana daha çok kıymet vericek. Bekarsan eş bulacaksın. İş hayatında yükseleceksin. Çalışmıyorsan eline yüklü miktarda para geçecek ya da geliri bol bir iş bulacaksın..
Kafanda dönüp duran sorular var sanırım ama bunların çözümü seni rahatlatmıcak üzgünüm. Bence kafandan uzaklaştır her şeyi. Rahatla biraz.
Köpeği olan biri var burada (gerçekten var mı?) Ve onun sezgilerine güvenin. O bir kişiyi istemiyorsa sizde uzaklaşın ondan.
Bildimmi?
Ben de rica etsem bakabilir misiniz..
Çok teşekkürler öncelikle :)
Evet çok düşünüp sıkılıyorum.. Tam olarak anlatabildiğim, anlayabilen biri yok, bazen çok bunalıyorum.. Camiye gitmedim namaz yok ama evet Allah'a sığınıyorum çok dua ediyorum, sabır diliyorum...
Kabir ziyareti ile ilgili bir durum yok henüz
Kimmiş ki o kadın acaba ya, hep sinsi insanlar çıkıyor ama kim bilemiyorum
Bekarım yine mi evlilik çıktı, kimse de yok ki şuan :) Nasıl peki hayırlı mı, gönlüme göre mi..
İşe başlayacağım inşallah, başarılı olurum dilerim :)
Köpeği olan birini çıkaramadım, yok gibi
merhaba canım iyi görüyorsun şekillerden bana da bakabilir misin lütfen zahmet olcak ama , bekliyorumAyrıca kesin evlilik değil. Salyangoz gördüm. Bu şu an var olan durumdan daha iyi bir pozisyonda olacağını gösteriyor.
Falda köpek ne anlama gelirmiş diye baktım.. Havlıyordu.
Falda bir köpeğin havlıyor şekilde çıkması bu desteğin, uyarının yakın dostlardan gelecek uyarının tez zamanda olacağının da bir işateridir. Bu haliyle falda çıkan bir köpek ile ilgili hemen endişelenmemek, korkmamak veya bunu olumsuz bir şekilde yorumlamamak lazımdır. Köpeğin olumsuz bir durumu olmamalıdır.
demekmiş.
Ve adağın var. Kabir dediğim belki bir ölüm haberi alıp mezara gideceksiniz de olabilir ama kabir var.Baya bariz duruyordu. Ayrıca adak var.. Bir yerden büyük miktar para alacaksınız.
Ayrıca kesin evlilik değil. Salyangoz gördüm. Bu şu an var olan durumdan daha iyi bir pozisyonda olacağını gösteriyor.
Ve sanırım Cami ye gidip namaz kılman gerek bayağı kocaman bir cami çıkmış. Hatta minareleri bile var. Bu kadar belirgin olmaz normalde 4 minaresi var bu caminin. İstanbul da mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?