Bakalım sonuç ne çıkacak(Allah herkesin gönlüne göre versin.)

yoncaasik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
30
3
86
Günaydın şekerler. Daha önce, hamile olduğumun müjdesini vermiştim. Bugün hesaplarıma göre gebeliğimin 5+6'ıncı haftasındayım. bugün ilk defa doktora gidecem.Folik asit kullanmaya çoktan başladım. Kaç gündür içimde garip duygular var. Hamile olduğumu hissedip, adet gecikmemi beklemeden beta hcg yaptırmıştım ve tahminim tutmuştu. Günlerdir karnımda ikiz olduğunu hissediyorum. Çok zor bir ihtimal ama rüyalarıma bile giriyor. Üç defa rüyamda ikiz bebeklere hamile kaldığımı gördüm. Acaba sonuç ne olacak. Psikolojik mi bilmiyorum ama turşu ve tatlıyı aynı anda aşerdiğim oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah ama ikiz olmasını çok isterdim. İki teyzem ve bir yengemin ikiz çocukları var. Bakalım, saat 16.00'da hastanede olacam, bugün belli olacak. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Çok şükür bebeğimin durumu iyiymiş, çift kese yok ama belki tek yumurta ikizim olur :)

Yeterki sağlıklı bir bebek olsun, geçen gün çok üzüldüğüm için içten kanamam olmuş, Allahım bana bu bebeği bağışlasın ve Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…