Bakar mısınııızz🥹

O zaman ben 5 gün varken yapayım inşallah sağlıkla artar değeriniz çok sevindim peki iştahınızda değişiklik oldumu bu ay hiç
İnşallah ya bakalım nasip sizde pozitifler görürsünüz inşallah ya aslında iştahım iyiydi ama cumartesi günü bi mide bulantısı yaşadım maalesef iki gündür pek iyi değil iştahım

İnşallah ya bakalım nasip sizde pozitifler görürsünüz inşallah ya aslında iştahım iyiydi ama cumartesi günü bi mide bulantısı yaşadım maalesef iki gündür pek iyi değil iştahım
Amin inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim sizin sonucunuz ne oldu acaba
Bekliyorum hala sonuç çıkmadı.ama ben olumlu olacağını düşünmüyorum. Ne kadar istesem de
.sonucu alamaya da korkuyorum yine uzulcem .negatif yazısı ile karşılaşmak ne kötü. Ya

Ne güzel pozitif insansınız.
Su görüntüye bakarsak imkansız.
Benimde reglim 3 gün geçti 8-9 gündür geçmeyen bi kasık sancım olduğu için bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı rahim duvarında kalınlık var gebelik olabilir dedi kan verdim ama çıkmadı

Benimde reglim 3 gün geçti 8-9 gündür geçmeyen bi kasık sancım olduğu için bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı rahim duvarında kalınlık var gebelik olabilir dedi kan verdim ama çıkmadı
Hemen hemen aynı durumdayız.genel regli belirtileri var bende de ekstra olarak birde göğüs hassasiyeti var.herhalde stresten böyle oluyor başka birsey gelmedi aklıma.. genel de reglim düzenli oluyor.
Doktora tekrar gittiniz mi sonuçlar içi. Ne dedi peki

22 nisanda da aynı şikayetlerle başka doktora gittim üstüne adet görmüş olabilirsin dedi kan verdim yine çıkmadı şimdi yine hem günüm geçti hem ağrım var bugün gittim işte kanda bugün verdim ama birsey çıkmadı doktor haftaya tekrar kontrole gel dedi

Ne güzel pozitif insansınız.
Su görüntüye bakarsak imkansız.
İmkansız diye birsey yoktur herseyin sadece bi vakti vardır canınız sağ olduktan sonra bu ay olmazsa öteki ay olur stres yaptiginiz için daha zor oluyo hersey

Benim bu ay çok umutluydum henüz reglim günü gelmedi ama burda okuduğum son günlerde ovulasyon testi pozitif olursa hamilelik deniyodu benim düne kadar tekrar pozitif olmustu dün tekrar negatif oldu ama ayın 25inde benim zaten yumurtam catlamisti ve reglime 3 gün kala tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum ama bunda da vardır bi hayır dedim çünkü aşırı stres yapiyodum bunu gördükten sonra biraz daha sakinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…