İnşallah ya bakalım nasip sizde pozitifler görürsünüz inşallahO zaman ben 5 gün varken yapayım inşallah sağlıkla artar değeriniz çok sevindimpeki iştahınızda değişiklik oldumu bu ay hiç
İnşallah ama bir terslik var gibi.bugun kan verdim sonunda yarın çıkar sonucu.En iyisi biraz bekleyin bakalim tabiki stresten etkiliyor ama belki de bebistendir
Tebrik ederimKan testi verdim 26 çıktı bakalım bundan sonrası nasipppsiz ne yaptınız?
Amin inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun inşallahİnşallah ya bakalım nasip sizde pozitifler görürsünüz inşallahya aslında iştahım iyiydi ama cumartesi günü bi mide bulantısı yaşadım maalesef iki gündür pek iyi değil iştahım
Çok teşekkür ederimİnşallah ama bir terslik var gibi.bugun kan verdim sonunda yarın çıkar sonucu.
sonucu öğrenince reglim de gelir zaten
Tebrik ederim
Aminnn hayırla sağlıkla hepimiz bebişlere kavuşalım inşallahAmin inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Bekliyorum hala sonuç çıkmadı.ama ben olumlu olacağını düşünmüyorum. Ne kadar istesem deÇok teşekkür ederimsizin sonucunuz ne oldu acaba
Bizede et dua canim bizde bu ay bu mutluluğu yasayalimYa çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim isteyen herkes yaşasın inşallah sağlıkla
Ne yaptınız sonucunuz inşallah güzel cikarİnşallah ama bir terslik var gibi.bugun kan verdim sonunda yarın çıkar sonucu.
sonucu öğrenince reglim de gelir zaten
Tebrik ederim
Amiiin isteyen herkes en güzelini yaşasın inşallah hep beraberBizede et dua canim bizde bu ay bu mutluluğu yasayalim
Telefonun başında mail bekliyorum. Saat 4 de atcaz dediler.Ne yaptınız sonucunuz inşallah güzel cikar
Beta 0,12 geldi olmadı yaniNe yaptınız sonucunuz inşallah güzel cikar
Regliniz kac gün gecmistiBeta 0,12 geldi olmadı yani
4 gün geçti. Şu an çok üzgünüm ya.hemen olmayacak onu da biliyorum ama hormonlardan herhalde çok duygusalimRegliniz kac gün gecmisti
10.gune kadar bekleyin bence hemen umutsuzluğa kapılmayın4 gün geçti. Şu an çok üzgünüm ya.hemen olmayacak onu da biliyorum ama hormonlardan herhalde çok duygusalim
Ne güzel pozitif insansınız.10.gune kadar bekleyin bence hemen umutsuzluğa kapılmayın
Benimde reglim 3 gün geçti 8-9 gündür geçmeyen bi kasık sancım olduğu için bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı rahim duvarında kalınlık var gebelik olabilir dedi kan verdim ama çıkmadıNe güzel pozitif insansınız.
Su görüntüye bakarsak imkansız.
Hemen hemen aynı durumdayız.genel regli belirtileri var bende de ekstra olarak birde göğüs hassasiyeti var.herhalde stresten böyle oluyor başka birsey gelmedi aklıma.. genel de reglim düzenli oluyor.Benimde reglim 3 gün geçti 8-9 gündür geçmeyen bi kasık sancım olduğu için bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı rahim duvarında kalınlık var gebelik olabilir dedi kan verdim ama çıkmadı
Hemen hemen aynı durumdayız.genel regli belirtileri var bende de ekstra olarak birde göğüs hassasiyeti var.herhalde stresten böyle oluyor başka birsey gelmedi aklıma.. genel de reglim düzenli oluyor.
Doktora tekrar gittiniz mi sonuçlar içi. Ne dedi peki
İmkansız diye birsey yoktur herseyin sadece bi vakti vardır canınız sağ olduktan sonra bu ay olmazsa öteki ay olur stres yaptiginiz için daha zor oluyo herseyNe güzel pozitif insansınız.
Su görüntüye bakarsak imkansız.
Benim bu ay çok umutluydum henüz reglim günü gelmedi ama burda okuduğum son günlerde ovulasyon testi pozitif olursa hamilelik deniyodu benim düne kadar tekrar pozitif olmustu dün tekrar negatif oldu ama ayın 25inde benim zaten yumurtam catlamisti ve reglime 3 gün kala tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum ama bunda da vardır bi hayır dedim çünkü aşırı stres yapiyodum bunu gördükten sonra biraz daha sakinledimHemen hemen aynı durumdayız.genel regli belirtileri var bende de ekstra olarak birde göğüs hassasiyeti var.herhalde stresten böyle oluyor başka birsey gelmedi aklıma.. genel de reglim düzenli oluyor.
Doktora tekrar gittiniz mi sonuçlar içi. Ne dedi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?