- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Evet ya yazik hamile oldugunu bilmek onun da hakki, yoksa 7 ay kalmis karnindaki sisligi kilo falan sanar, supriz olmasin, soyleyelim gitsin.tabı ya bız konu sahıbı sakınlessın dıye saka yapmıstık kızdı en ıyısı dogruyu soyleyelım
once psıkologa o elındekı testle gıdecek durumu anlatacak
sonra kendısınden tahlıl ıstenecek
Bunca yoruma gir bak hangisinde ısrarla ama gebe miyim diye sordum?Sürtünme ile gebe olamazsın ki.
Sen, sürtünme ile gebe falan olamazsın.
Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun?
Gebe olamazsın.
Gebe olup regl olan onca insan varken bu sorunuz sağlıklı değil. Ha diyebilirsin ki o ilişkiden hamile kalınmaz bende eyvallah derim.27 yaşına gelmiş yetişkin bir kadının şüpheli durumun üzerinden geçen süre içersinde regl olması ve hala bunun üzerine acaba hamilemiyim die sorması çok enterasan . hamile değilsin kardeşim .
SağolÇamaşır var, ped var. Adet zamanında görülmüş, testin hatalı olduğuna dair yorumlar var internette.. Bu kadar kanıt yeterli bence, nur topu gibi bi evladınız olacak. Allah analı babalı büyütsün...
ya cıddı yorum yapıyorum ıste cok cıddıyım o testle psıkologa gıdeceksınızSilik çizgi çıkıp hamile kalan tonla insan var. İhtimal vermiyor ve gülüyorsanız test yanlış de ge. Test paylaşmışım silikte olsa çizgi var diyorum, böyle bir ilişkide gebe kalmak imkansız Ken neden böyle çıktı diye soruyorum ama dalga konunuz oldum çok yazık
Ahahahaha supriz sonlara bayilirimÇamaşır var, ped var. Adet zamanında görülmüş, testin hatalı olduğuna dair yorumlar var internette.. Bu kadar kanıt yeterli bence, nur topu gibi bi evladınız olacak. Allah analı babalı büyütsün...
Sağol canım benimEvet ya yazik hamile oldugunu bilmek onun da hakki, yoksa 7 ay kalmis karnindaki sisligi kilo falan sanar, supriz olmasin, soyleyelim gitsin.
bence sizin gebe kalma ihtimalinizi düşünmeniz sağlıklı değil . o durumda mümkün değil gebe kalmanız .Gebe olup regl olan onca insan varken bu sorunuz sağlıklı değil. Ha diyebilirsin ki o ilişkiden hamile kalınmaz bende eyvallah derim.
tovbeler olsun asla sormadınızBunca yoruma gir bak hangisinde ısrarla ama gebe miyim diye sordum?
Eksik yazıGünün dersi : sürtünme ile hamile kalınmaz ✔
En azından kısa ve öz cevap verdiniz. İçime dert oldu Bi kişi bile böyle bir cevap vermedi diye sağolun valla.Günün dersi : sürtünme ile hamile kalınmaz
Teşekkür ederimOlman o kadar imkansız ki.
1) Regl olmuşsun.
2) İç çamaşırı, ped varken yapmışsınız,
Yani hamilelik filan imkansız ötesi, boşuna kan testi vermeye bile kalkma.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?