- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 33
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
İnternette milyon tane yorum var olabilir diye, öyle gebe kalan olmuş vs diye ne bilim Bi alıp yapıyım dedim yapmayana kadar kafam rahattı aslında. O test canımı sıktı sadecesen nıye test yapıyosun , sen suanda hamıle kalsan bu sekılde tarihe filan gecersın soylemek ıstemıyorum .z M.r..m olursun ya
İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmışÇünkü bu sekilde hamile kalman imkansiz. Internete gir bir arastir. Ben de aklinda soru isareti kalmasin diye kan testi yaptir dedim. O da negatif cikacaktir zaten.
Valla küçük bir yerde yaşıyorsun ama bunları yapıyorsun da kan vermeye mi korkuyorsun Allah aşkına.İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö
Yaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettimyaşadığın yerden dolayı kan testi yaptırmaktan utanıyor ve çekiniyorsun ama sürtünme yoluyla bir şeyler yapmayı biliyorsun. emin ol bu yaşadığınızı herkes duyuyor. adamlar bu konuları paylaşmayı sever
O sekılde hamıle kalınmıs olsa mıllet sagdan soldan babasız cocuk dogurmak zorunda kalırdı.İnternette milyon tane yorum var olabilir diye, öyle gebe kalan olmuş vs diye ne bilim Bi alıp yapıyım dedim yapmayana kadar kafam rahattı aslında. O test canımı sıktı sadece
Tamam o zaman hamile kalma ihtimalin varsa git bir kan testi yaptir. Burada alacagin cevaplar bunlar..İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmış
Yuruyen sprem yapmislar galiba, yuruye yuruye yolunu buluyo zanimmca. Lutfen disari cikip dolasin hava alin sakinleyin, yuzunuzu bi soguk suyla falan yikayin, sonra aaa ben ne konusmusum ne sacmalamisim diyeceksiniz zaten.İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmış
Bende biliyorum söylediklerinizi. Sadece bu test neyin nesi neden böyle çıktı onu soruyorumCanım burda mıllet neler deniyor, cabalıyor bebegımız olsun dıye bende dahıl yani...
Bu şekilde hamile kalabildiysen bravo o bebeği doğur senin sırtını yere getirmez
Biliyorum, başka biri şuan söylediğimi söylese bende aynen sizin gibi cevap verirdim. Ama test içime kurt düşürdü. Durum bu sadeceYuruyen sprem yapmislar galiba, yuruye yuruye yolunu buluyo zanimmca. Lutfen disari cikip dolasin hava alin sakinleyin, yuzunuzu bi soguk suyla falan yikayin, sonra aaa ben ne konusmusum ne sacmalamisim diyeceksiniz zaten.
Haklısınız, başkası dese bende sizin gibi söylerim. Ama test canımı sıktıO sekılde hamıle kalınmıs olsa mıllet sagdan soldan babasız cocuk dogurmak zorunda kalırdı.
Onceden hamamda sperme oturdum hamılemıyım derlerdı, sımdı ısler bu sevıyeye geldı
ayy ne mutlu sanaaa. ay ne büyümüşsün ne emin olmuşsun aferin sana güzellik.evet ben fikrimi değiştiriyorum sen böyle her zaman sürtünmeyle yaşadığın ilişkin eminim hamile kalmana sebep olur emin olduğun kişiyi bakalım o zaman bulabilecek misin? hayırlısı olsunYaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettim
Bulabilirim canım sen merak etme. Şu an evliliğe hazır olmadığım için evliliği ben istemiyorum. Neredeyse her ay sürprizler yapıp yılmadan evlilik teklif ediyor kendim hazır hissetmiyorum. Sen üzülme e mi :)ayy ne mutlu sanaaa. ay ne büyümüşsün ne emin olmuşsun aferin sana güzellik.evet ben fikrimi değiştiriyorum sen böyle her zaman sürtünmeyle yaşadığın ilişkin eminim hamile kalmana sebep olur emin olduğun kişiyi bakalım o zaman bulabilecek misin? hayırlısı olsun
Teşekkür ederimO testte çıkan çizgi kuruma çizgisi Çoğu testte belli saatten sonra çıkar boşuna panik yapıp takıntı yapma bir daha ki adetinde gecikir böyle yaparsan o şekilde hamile kalman çok çooook zor
dıkkat edın surtunurken kıvılcım cıkmasın ates alırsınızKızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.
Test e baktınız mı. Kafamı o bebetime testi karıştırdı çok çok silik bir çizgi var, yoksa söylediklerinize haklısınız hepinizdıkkat edın surtunurken kıvılcım cıkmasın ates alırsınız
ya bu konular 3-4 sene once cok sık acılıyordu son ıkı senedır az goruyordum sevınmıstım demek kı ergenler bılınclenıyor dıye sımdı gorunce konuyu bır duygulandım
arkadasım, hem camasır hem ped var ve adet olmussunuz, ınsanlar baya bıldıgınız ılıskı yasıyor cocuk olsun dıye gunler aylar beklıyor okadar kolay olsaydı dunyamız suan 200 mılyar ınsanla dolu olurdu en az , yanı yetmemıs test bıle yapmıssınız
acın arastırın cocuk nasıl olur nasıl yapılır dıye lutfen ama...
ya demeyın boyle gercek sanıyoro içindeki kurtçuk evlatlarınızı içeriye taşımış olabılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?