Bakar mısınız?

sen nıye test yapıyosun , sen suanda hamıle kalsan bu sekılde tarihe filan gecersın soylemek ıstemıyorum .z M.r..m olursun ya
İnternette milyon tane yorum var olabilir diye, öyle gebe kalan olmuş vs diye ne bilim Bi alıp yapıyım dedim yapmayana kadar kafam rahattı aslında. O test canımı sıktı sadece

Canım burda mıllet neler deniyor, cabalıyor bebegımız olsun dıye bende dahıl yani...
Bu şekilde hamile kalabildiysen bravo o bebeği doğur senin sırtını yere getirmez

Çünkü bu sekilde hamile kalman imkansiz. Internete gir bir arastir. Ben de aklinda soru isareti kalmasin diye kan testi yaptir dedim. O da negatif cikacaktir zaten.
İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmış

İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö
Valla küçük bir yerde yaşıyorsun ama bunları yapıyorsun da kan vermeye mi korkuyorsun Allah aşkına.
35 güne koyu çizgi olurdu, hamile falan değilsin.

Yaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettim

İnternette milyon tane yorum var olabilir diye, öyle gebe kalan olmuş vs diye ne bilim Bi alıp yapıyım dedim yapmayana kadar kafam rahattı aslında. O test canımı sıktı sadece
O sekılde hamıle kalınmıs olsa mıllet sagdan soldan babasız cocuk dogurmak zorunda kalırdı.
Onceden hamamda sperme oturdum hamılemıyım derlerdı, sımdı ısler bu sevıyeye geldı

İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmış
Yuruyen sprem yapmislar galiba, yuruye yuruye yolunu buluyo zanimmca. Lutfen disari cikip dolasin hava alin sakinleyin, yuzunuzu bi soguk suyla falan yikayin, sonra aaa ben ne konusmusum ne sacmalamisim diyeceksiniz zaten.

Yuruyen sprem yapmislar galiba, yuruye yuruye yolunu buluyo zanimmca. Lutfen disari cikip dolasin hava alin sakinleyin, yuzunuzu bi soguk suyla falan yikayin, sonra aaa ben ne konusmusum ne sacmalamisim diyeceksiniz zaten.
Biliyorum, başka biri şuan söylediğimi söylese bende aynen sizin gibi cevap verirdim. Ama test içime kurt düşürdü. Durum bu sadece

O sekılde hamıle kalınmıs olsa mıllet sagdan soldan babasız cocuk dogurmak zorunda kalırdı.
Onceden hamamda sperme oturdum hamılemıyım derlerdı, sımdı ısler bu sevıyeye geldı
Haklısınız, başkası dese bende sizin gibi söylerim. Ama test canımı sıktı

Yaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettim
ayy ne mutlu sanaaa. ay ne büyümüşsün ne emin olmuşsun aferin sana güzellik.evet ben fikrimi değiştiriyorum sen böyle her zaman sürtünmeyle yaşadığın ilişkin eminim hamile kalmana sebep olur emin olduğun kişiyi bakalım o zaman bulabilecek misin? hayırlısı olsun

O testte çıkan çizgi kuruma çizgisi Çoğu testte belli saatten sonra çıkar boşuna panik yapıp takıntı yapma bir daha ki adetinde gecikir böyle yaparsan o şekilde hamile kalman çok çooook zor

Bulabilirim canım sen merak etme. Şu an evliliğe hazır olmadığım için evliliği ben istemiyorum. Neredeyse her ay sürprizler yapıp yılmadan evlilik teklif ediyor kendim hazır hissetmiyorum. Sen üzülme e mi :)

dıkkat edın surtunurken kıvılcım cıkmasın ates alırsınız
ya bu konular 3-4 sene once cok sık acılıyordu son ıkı senedır az goruyordum sevınmıstım demek kı ergenler bılınclenıyor dıye sımdı gorunce konuyu bır duygulandım

arkadasım, hem camasır hem ped var ve adet olmussunuz, ınsanlar baya bıldıgınız ılıskı yasıyor cocuk olsun dıye gunler aylar beklıyor okadar kolay olsaydı dunyamız suan 200 mılyar ınsanla dolu olurdu en az , yanı yetmemıs test bıle yapmıssınız

acın arastırın cocuk nasıl olur nasıl yapılır dıye lutfen ama...

Test e baktınız mı. Kafamı o bebetime testi karıştırdı çok çok silik bir çizgi var, yoksa söylediklerinize haklısınız hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…