- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 33
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
İlgilendirmemek değil. Sadece dediklerinizi biliyorum ve dalga geçmeniz zoruma gidiyor. Söylediklerinizi biliyorum çünkü sadece binde bir de olsa o ihtimal olabiliyormuş ve test öyle çıkınca sormak istedim durum sadece bu yani. Belki o testi kullanan vardır o çok islik çizginin sebebini biliyordur diye. Yoksa bende pedi donu geçecek kadar güçlü olmadığımı biliyorum spermlerin. Herkesin aynı yorumu yazması sinir bozucuALLAH ASKINA SU KIZIN TESTINE BAKIP ONA YORUM YAZIN, YOKSA BIZIM NE YAZDIGIMIZ ZERRE ILGILENDIRMIYOR ONU
Gebe olup regl olanlar falan filan varmış. Normalde bende İnternet yazılarına inanmam ama bu hassas bir konu olduğunu için aklıma takıldı. Test yüzündenOkadardan bişey olmaz zaten İnternetteki herşey doğru değil. Ki öyle bişey olsa adet görmezdin rahat ol teste gerek yok
Pedden geçmeyeceğini biliyorum. Yumurtlama dönemim regl den 10 gün önce oluyor genelde. Sadece ben fark etmeden yandan falan olmuş olabilir mi diye, bu düşüncelerim de tamamen test yüzünden. Yokse pedden acaba geçti mi vs değil yaniİlişkiden 10 gun geçmiş regl olmuşsun...
Hadi diyelim sperm maraton koşucusu spermdi
Genelde yumurtlama döneminden 14 gün sonra regl olunur...
Sen ilişki yaşarken çoktannnn yumurtlamışsın üzerinden de 4 gün geçmiş...
yumurta olmayınca ne yapsın sperm kendi çapında kendini mi döllesin...
Hahaha kan bile ped içine hapsoluyor sperm nasıl geçsin o spermcik ölmez mi orada
Yaşaması için ıslak bir yere ihtiyacı var ölür ya geberir...
Nasıl hamile kalındığını iyi biliyorum ama bazı durumlarda binde 1 de olsa ihtimal olabiliyor. Vbeni bu düşünceye sevk eden test sonucu. Ok?Nasıl hamıle kalındıgını bilmeden ne diye sevısırsın ki?
Ok degıl?Nasıl hamile kalındığını iyi biliyorum ama bazı durumlarda binde 1 de olsa ihtimal olabiliyor. Vbeni bu düşünceye sevk eden test sonucu. Ok?
Değil mi? Gebe olanlar daha iyi bilir bu testleri. İlk zamanlar silik çıkabilir ama 35 günden sonra çok kırmızı çıkması gerekirdi Di miBir de yalancı pozitif de verebiliyor 35 gun geçmiş ilişkiden o test kıpkırmızı olurdu ikinci öizgisi
Canınız mı sıkılıyor :)Ok degıl?
Senceeee öyle evet öyle bir testle daha tekrarla hiç bir şey çıkmayacak çünkü o test yanlışDeğil mi? Gebe olanlar daha iyi bilir bu testleri. İlk zamanlar silik çıkabilir ama 35 günden sonra çok kırmızı çıkması gerekirdi Di mi
O sperm yandan vajina içine nasıl girecek yanı kuru ortam nasıl hareket edip gidecek zor biraz o hamile kalanlar genelde vajina girişine yakın yerle teması olanlar(anal bölgeye çok yakın giriş)Pedden geçmeyeceğini biliyorum. Yumurtlama dönemim regl den 10 gün önce oluyor genelde. Sadece ben fark etmeden yandan falan olmuş olabilir mi diye, bu düşüncelerim de tamamen test yüzünden. Yokse pedden acaba geçti mi vs değil yani
Yazdıgınız seyı onaylamadım hepsi o. Keyfim gayet yerinde?Canınız mı sıkılıyor :)
Herkesin kendi tercihi :) ben böyle daha çok mutlu olıyorumdur belki :) sorum o değilNiye sürtünüyonuz ki ben onu anlamıyom ... yapacaksan tam yap,yazıl o efor kaybına ... sürtüne sürtüne pişik olacanız mazallah
gercekten tum samımıyetımle yazıyorum tum samımıyetımle ınanınİlgilendirmemek değil. Sadece dediklerinizi biliyorum ve dalga geçmeniz zoruma gidiyor. Söylediklerinizi biliyorum çünkü sadece binde bir de olsa o ihtimal olabiliyormuş ve test öyle çıkınca sormak istedim durum sadece bu yani. Belki o testi kullanan vardır o çok islik çizginin sebebini biliyordur diye. Yoksa bende pedi donu geçecek kadar güçlü olmadığımı biliyorum spermlerin. Herkesin aynı yorumu yazması sinir bozucu
hayır nıye anlamıyorsunuz teste bakacaksınızTatlım yaaa ....
Vallaha yazmayim yazmayim dedim ama dayanamiyorum artikkkk
1) hamilelik üzerine görülen regl normal reglden farklıdır daha kısa ve azdır.
2) hamile kalman için spermin sıvı ve acikrenkli mukusu bile beraber içeri girmesi lazım ki içeri ilk girdiğinde senin mukusunun onu öldürücü etkisinden kolayca kurtulabilsin
Don pet met falan filanla yandan öteden beriden sizmayla olacak iş değil bu.
3) o kadar zaman geçmeye 1 aylık hamile sayilirdin ve testlerinde 2 tane kopkoyu cizgi olurdu.
Belli ki ilk yaptığın test hatalı (çok silik çizgiler hata değildir negatif anlamdadır/ silik çizgi bayaga belliyse pozitif olma ihtimali yüksektir) e netten araştırıp onun hatalı olduğunu da okumuşsun, e hadi riske girmeyip ikinciyi yaptın sonuç yine negatif çıkmış daha hala ne yazarsın oraya buraya yaptığın şey hoş bir şeymiş de sadece sonucu korkunçmuş gibiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?