- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 33
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Dalga geçmeyin. Kafamı karıştıran o test iken kimse o test e yorum yapmıyor. Söylediklerinizi bende biliyorum ama binde bir de olsa öyle bir ihtimal var ve test öyle çıkınca sormak istedim. Ne kadar büyüdü olay arkadaşo içindeki kurtçuk evlatlarınızı içeriye taşımış olabılır canım
Hamile degilsin cnmÇamaşırdan geçmeyeceğini biliyorum belki Bi ihtimal yandan vs geçmiştir dedim. Nunu düşünmemin nedeni hem insanların yorumları olabilir demeleri bir de o yaptırdığım test
korunmasız ılıskıye gırenlere bız bır ıhtımal var dıyoruzDalga geçmeyin. Kafamı karıştıran o test iken kimse o test e yorum yapmıyor. Söylediklerinizi bende biliyorum ama binde bir de olsa öyle bir ihtimal var ve test öyle çıkınca sormak istedim. Ne kadar büyüdü olay arkadaş
Ya canım gerçekten bak kötü niyetim yok kimsenin hayatı kimseyi de ilgilendirmez herkes istediğini yaşayabilir ama gerçekten sen bunu bize sorarken iyice düşünüyor musun ? Bunun olması %1 bile ihtimal degil biz evliyiz korunmasız ilişki oluyor yine hamile kalamadık 7 aydır yani pet ve çamaşır varken bunun sorulması bile yanlış tabikide hamile değilsin ihtimal yok çok kafana takma bence boşuna da test yapma evlenince yaparsın testlerini onun heyecanı emin ol daha güzel bi kadın olarak söylüyorum sanaKızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.
Bu kadar korku içinde öyle bişey yaşamasan da bukadar gerilmesen daha iyi olmaz ı?Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
Bu arada yaş kaç acaba?Dalga geçmeyin. Kafamı karıştıran o test iken kimse o test e yorum yapmıyor. Söylediklerinizi bende biliyorum ama binde bir de olsa öyle bir ihtimal var ve test öyle çıkınca sormak istedim. Ne kadar büyüdü olay arkadaş
Testlere baktın mıHamile degilsin cnm
Teste baktınız mı derdim o testin neden öyle çıkı ğoGEBELIK YOOOOOOOKKK OLMASI MÜMKÜN DEĞIL ZATENINSANLAR YILLARCA UĞRAŞIYO SEN UZERINDE PET KILOT DON MON VARKEN KALDIGINI DUSUNUYOSUN BRAVOOO
Pedden geçmeyeceğini biliyorum da yandan falan olmuştur farkına varamamışımdır diye, testten dolayı sadecekorunmasız ılıskıye gırenlere bız bır ıhtımal var dıyoruz
ustunde kıyafetı varken ılıskıye gırmeden soranlara degıl.
bızzat ılıskıye gırdıgınızde o mılyonlarca sperm yumurtaya kosacak basaracak ulasacak yumurtayı catlatacak olusacak tutunacak gebelık gerceklesecek ohoooo dusunun mılyonlarca spermden sadece bır tanesı tutarsa tutuyor kı tam ılıskı saglanmıs sartlar olgunlasmıs olmasına ragmen
allah askına sperm o fuze mı nasıl gecsın pedden ?
Ewet baktim surtunmr yoluyla olmaz bn bu testlerden baya yaptim suan 3 aylik hamileyim testlerde cizgi bile yok cok kafana takilirsa doktora git kan testi daha net sonuc verirTestlere baktın mı
İlk defa yaptım zaten İnternette ki yorumlar yüzünden teste baktınız mı o bir tane test kafamı karıştırdı sadece. Yoksa haklıısnızYa canım gerçekten bak kötü niyetim yok kimsenin hayatı kimseyi de ilgilendirmez herkes istediğini yaşayabilir ama gerçekten sen bunu bize sorarken iyice düşünüyor musun ? Bunun olması %1 bile ihtimal degil biz evliyiz korunmasız ilişki oluyor yine hamile kalamadık 7 aydır yani pet ve çamaşır varken bunun sorulması bile yanlış tabikide hamile değilsin ihtimal yok çok kafana takma bence boşuna da test yapma evlenince yaparsın testlerini onun heyecanı emin ol daha güzel bi kadın olarak söylüyorum sana
Bize düşmez seni sorgulamak hayat senin Ama sen bize sorunca bize saçma geliyor çünkü biz burada hepimiz birbirimizi takip ediyoruz hepimiz bebek istiyoruz bebek oyle kolay olmaz yani onu demek istiyorum sanaİlk defa yaptım zaten İnternette ki yorumlar yüzünden teste baktınız mı o bir tane test kafamı karıştırdı sadece. Yoksa haklıısnız
Yo kendim istedim yaptım. Çünkü o şekilde bir risk olmayacağını düşünüp yaptım. Sadece İnternette ki yorumlar yüzünden test yaptım ve o test teki silik çizgi kafamı karıştırdı sizlere sormak istedim. Evliliğe hazır hissetmiyorum evlenmek istemşyorum şuan, ama bir şeyler yaşamak istiyorum tehlike arz etmeyecek şekilde, kendi tercihim yani.Bu kadar korku içinde öyle bişey yaşamasan da bukadar gerilmesen daha iyi olmaz ı?
Biliyorum da düşük ihtimalde olsa olabiliyormuş o yüzdenBize düşmez seni sorgulamak hayat senin Ama sen bize sorunca bize saçma geliyor çünkü biz burada hepimiz birbirimizi takip ediyoruz hepimiz bebek istiyoruz bebek oyle kolay olmaz yani onu demek istiyorum sana
Birinde çok hafif var amaEwet baktim surtunmr yoluyla olmaz bn bu testlerden baya yaptim suan 3 aylik hamileyim testlerde cizgi bile yok cok kafana takilirsa doktora git kan testi daha net sonuc verir
Bnce sen burda sorma git doktora kan testi ile ogren cunku en saglikli sonucu doktor soyler bnde oyle ypmistim ilk silik cizgiydi sonra doktora gttm hamilesin dediBirinde çok hafif var ama
Için rahat olsun o zaman ne deyim sana yok hamilelik felan testte yanlış sonuç vermiş zatenBiliyorum da düşük ihtimalde olsa olabiliyormuş o yüzden
Okadardan bişey olmaz zaten İnternetteki herşey doğru değil. Ki öyle bişey olsa adet görmezdin rahat ol teste gerek yokYo kendim istedim yaptım. Çünkü o şekilde bir risk olmayacağını düşünüp yaptım. Sadece İnternette ki yorumlar yüzünden test yaptım ve o test teki silik çizgi kafamı karıştırdı sizlere sormak istedim. Evliliğe hazır hissetmiyorum evlenmek istemşyorum şuan, ama bir şeyler yaşamak istiyorum tehlike arz etmeyecek şekilde, kendi tercihim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?