Bakar mısınız?

o içindeki kurtçuk evlatlarınızı içeriye taşımış olabılır canım
Dalga geçmeyin. Kafamı karıştıran o test iken kimse o test e yorum yapmıyor. Söylediklerinizi bende biliyorum ama binde bir de olsa öyle bir ihtimal var ve test öyle çıkınca sormak istedim. Ne kadar büyüdü olay arkadaş

korunmasız ılıskıye gırenlere bız bır ıhtımal var dıyoruz
ustunde kıyafetı varken ılıskıye gırmeden soranlara degıl.
bızzat ılıskıye gırdıgınızde o mılyonlarca sperm yumurtaya kosacak basaracak ulasacak yumurtayı catlatacak olusacak tutunacak gebelık gerceklesecek ohoooo dusunun mılyonlarca spermden sadece bır tanesı tutarsa tutuyor kı tam ılıskı saglanmıs sartlar olgunlasmıs olmasına ragmen

allah askına sperm o fuze mı nasıl gecsın pedden ?

Ya canım gerçekten bak kötü niyetim yok kimsenin hayatı kimseyi de ilgilendirmez herkes istediğini yaşayabilir ama gerçekten sen bunu bize sorarken iyice düşünüyor musun ? Bunun olması %1 bile ihtimal degil biz evliyiz korunmasız ilişki oluyor yine hamile kalamadık 7 aydır yani pet ve çamaşır varken bunun sorulması bile yanlış tabikide hamile değilsin ihtimal yok çok kafana takma bence boşuna da test yapma evlenince yaparsın testlerini onun heyecanı emin ol daha güzel bi kadın olarak söylüyorum sana

Bu arada yaş kaç acaba?

Pedden geçmeyeceğini biliyorum da yandan falan olmuştur farkına varamamışımdır diye, testten dolayı sadece

İlk defa yaptım zaten İnternette ki yorumlar yüzünden teste baktınız mı o bir tane test kafamı karıştırdı sadece. Yoksa haklıısnız

İlk defa yaptım zaten İnternette ki yorumlar yüzünden teste baktınız mı o bir tane test kafamı karıştırdı sadece. Yoksa haklıısnız
Bize düşmez seni sorgulamak hayat senin Ama sen bize sorunca bize saçma geliyor çünkü biz burada hepimiz birbirimizi takip ediyoruz hepimiz bebek istiyoruz bebek oyle kolay olmaz yani onu demek istiyorum sana

Bu kadar korku içinde öyle bişey yaşamasan da bukadar gerilmesen daha iyi olmaz ı?
Yo kendim istedim yaptım. Çünkü o şekilde bir risk olmayacağını düşünüp yaptım. Sadece İnternette ki yorumlar yüzünden test yaptım ve o test teki silik çizgi kafamı karıştırdı sizlere sormak istedim. Evliliğe hazır hissetmiyorum evlenmek istemşyorum şuan, ama bir şeyler yaşamak istiyorum tehlike arz etmeyecek şekilde, kendi tercihim yani.

Bize düşmez seni sorgulamak hayat senin Ama sen bize sorunca bize saçma geliyor çünkü biz burada hepimiz birbirimizi takip ediyoruz hepimiz bebek istiyoruz bebek oyle kolay olmaz yani onu demek istiyorum sana
Biliyorum da düşük ihtimalde olsa olabiliyormuş o yüzden

Okadardan bişey olmaz zaten İnternetteki herşey doğru değil. Ki öyle bişey olsa adet görmezdin rahat ol teste gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…