Bakar mısınız?

Ben bu şekilde olan bir ilişkide daha rahatım, canım öyle istiyor kısacası :) korunmasız değil ki her şeyi hesap ederek yaptık. Sadece İnternetteki yorumlar kuruntuma sebep oldu ve yaptığım test yüzünden yazmak istedim

Yaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettim
tamam o zaman neden korkup 3-4 tane hesap acıp, hepsinden aynı soruyu soruyorsun?Kaç gundur bıktım aynı konudan ya.

Teşekkürler yorum için. Yaptığımdan pişman değilim ki, yaptığım şeyin hoş olup olmaması kişiden kişiye değişir. Siz başka şekil mutlu olursunuz ben bu şekil :)

koptummmmmmmmmmm

Ped korunma şeklimi oluyor?

Hii bak çook rahatsin. Regldan sonra halen hamilelik testleri ile oğraşiyorsun, burda konu açiyorsun.

Yani ya korunarak seks yapin ve gerçekten rahat olun, yada bu işe bulaşmayin. Kendini yetişkin his edeceksin diye bu tür maceralar gereksiz.

Madem testten şüphe ediyorsun, daha iyi bir markadan test al. Kendin diyorsun nette bu markadan millet memnun değil diye.

Ki boşa zaman ve para kayibi olur ama neyse.

tamam o zaman neden korkup 3-4 tane hesap acıp, hepsinden aynı soruyu soruyorsun?Kaç gundur bıktım aynı konudan ya.
İlk kez hesap açtım ben. Neden tahminlerinize göre yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Korkum var testten dolayı çünkü şuan evlenmek istemiyorum çocukta istemşyorum. Önlemini akarak ilişki yaşıyorum o yüzden, sadece kafamı test karıştırdı sordum

Önlem almak bu değil?

kızlar yenı bır korunma yontemı bulunmus
ped takıp surtunerek ılıskı

arkadasım o ılıskı olmuyor kı ne önlemı

allah askına yasınız kac :)
27, mühendisim :) herkese cahil ya da çocuk damgası yapıştırıp alaycı konuşmanıza gerek yok. Buraya yazılan her yorumun ben de farkındayım. Sadece hazırlıksızım şuan, ihtimal var dendiği için öylesine Bi test aldım eve giderken sonuç öyle çıkınca buraya sormak istedim. Olay bundan ibaretken konu nerelere geldi. Keyfiniz daim olsun

27 ya muhendıs olmak, pedle ve camasırla surtunerek yasadıgın sevısmede hamıle kalacağını dusunmene engel olmamıs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…