- 16 Şubat 2019
- 540
- 1.269
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Ben bu şekilde olan bir ilişkide daha rahatım, canım öyle istiyor kısacası :) korunmasız değil ki her şeyi hesap ederek yaptık. Sadece İnternetteki yorumlar kuruntuma sebep oldu ve yaptığım test yüzünden yazmak istedimYa bu kadar kuruntu yapmanin yerine, niye adam akilli korunmuyorsunuz?
Bu şekilde sürtünmenin yerine, kondom takip, gerçekten cinsellik yaşasaniz daha rahat olmazmi sence?
Ve şimdi hamile kalman imkansiz. Hamile kalsan yine meryem ana olursun çünkü nasili, nedeni yok. O denli imkansiz yani.
tamam o zaman neden korkup 3-4 tane hesap acıp, hepsinden aynı soruyu soruyorsun?Kaç gundur bıktım aynı konudan ya.Yaşadıklarım beni bağlar, çocuk değilim ve karşımdaki kişiden eminim o konuda sizden yorum istemedim. Ben sadece o testi kullanan varsa doğruluğunu yanlışlığını merak ettim
Canım içine kurt düşebilir ama şu şartlarda sperm düşmez relaxCahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdü
Teşekkürler yorum için. Yaptığımdan pişman değilim ki, yaptığım şeyin hoş olup olmaması kişiden kişiye değişir. Siz başka şekil mutlu olursunuz ben bu şekil :)Tatlım yaaa ....
Vallaha yazmayim yazmayim dedim ama dayanamiyorum artikkkk
1) hamilelik üzerine görülen regl normal reglden farklıdır daha kısa ve azdır.
2) hamile kalman için spermin sıvı ve acikrenkli mukusu bile beraber içeri girmesi lazım ki içeri ilk girdiğinde senin mukusunun onu öldürücü etkisinden kolayca kurtulabilsin
Don pet met falan filanla yandan öteden beriden sizmayla olacak iş değil bu.
3) o kadar zaman geçmeye 1 aylık hamile sayilirdin ve testlerinde 2 tane kopkoyu cizgi olurdu.
Belli ki ilk yaptığın test hatalı (çok silik çizgiler hata değildir negatif anlamdadır/ silik çizgi bayaga belliyse pozitif olma ihtimali yüksektir) e netten araştırıp onun hatalı olduğunu da okumuşsun, e hadi riske girmeyip ikinciyi yaptın sonuç yine negatif çıkmış daha hala ne yazarsın oraya buraya yaptığın şey hoş bir şeymiş de sadece sonucu korkunçmuş gibiii...
Aynen canım :)hayır nıye anlamıyorsunuz teste bakacaksınızya yandan gırdıyse onumu soruyor sıze alla alla
gercekten tum samımıyetımle yazıyorum tum samımıyetımle ınanın
bence sız o testle bırlıkte bır psıkologa gıdın
takıntı var sızde
okblıler boyle davranıyor okb bır psıkolojık rahatsızlık davranıs bozuklugu
bukadar sey yazdık hala teste bakın dedınız herkese bu normal degıl uzgunum
Belki fark etmeden iç, çamaşırı, kaymıştır vs. Düşük ihtimaller ama test sonucu düşündürdü safrcrSabah sabah iyi güldüm yahu
Üzerinizdeki iç çamaşırını ve pedi aşıp rahminize yerleşmeyi başaran bir sperm mevcut ise ; bırakın doğsun . Büyük işler başarır o
allah askına yasınız kac :)Aynen canım :)
Ben bu şekilde olan bir ilişkide daha rahatım, canım öyle istiyor kısacası :) korunmasız değil ki her şeyi hesap ederek yaptık. Sadece İnternetteki yorumlar kuruntuma sebep oldu ve yaptığım test yüzünden yazmak istedim
İlk kez hesap açtım ben. Neden tahminlerinize göre yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Korkum var testten dolayı çünkü şuan evlenmek istemiyorum çocukta istemşyorum. Önlemini akarak ilişki yaşıyorum o yüzden, sadece kafamı test karıştırdı sordumtamam o zaman neden korkup 3-4 tane hesap acıp, hepsinden aynı soruyu soruyorsun?Kaç gundur bıktım aynı konudan ya.
Yahu iç çamaşırı kaysa ped izin vermez anladın mı pedin görevi budur zaten sjdjskksBelki fark etmeden iç, çamaşırı, kaymıştır vs. Düşük ihtimaller ama test sonucu düşündürdü safrcr
Önlem almak bu değil?İlk kez hesap açtım ben. Neden tahminlerinize göre yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Korkum var testten dolayı çünkü şuan evlenmek istemiyorum çocukta istemşyorum. Önlemini akarak ilişki yaşıyorum o yüzden, sadece kafamı test karıştırdı sordum
kızlar yenı bır korunma yontemı bulunmusİlk kez hesap açtım ben. Neden tahminlerinize göre yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Korkum var testten dolayı çünkü şuan evlenmek istemiyorum çocukta istemşyorum. Önlemini akarak ilişki yaşıyorum o yüzden, sadece kafamı test karıştırdı sordum
Bunu derhal deneyecegım ama bilin bakalım ne eksıkkızlar yenı bır korunma yontemı bulunmus
ped takıp surtunerek ılıskı
arkadasım o ılıskı olmuyor kı ne önlemı
27, mühendisim :) herkese cahil ya da çocuk damgası yapıştırıp alaycı konuşmanıza gerek yok. Buraya yazılan her yorumun ben de farkındayım. Sadece hazırlıksızım şuan, ihtimal var dendiği için öylesine Bi test aldım eve giderken sonuç öyle çıkınca buraya sormak istedim. Olay bundan ibaretken konu nerelere geldi. Keyfiniz daim olsunallah askına yasınız kac :)
27 ya muhendıs olmak, pedle ve camasırla surtunerek yasadıgın sevısmede hamıle kalacağını dusunmene engel olmamıs?27, mühendisim :) herkese cahil ya da çocuk damgası yapıştırıp alaycı konuşmanıza gerek yok. Buraya yazılan her yorumun ben de farkındayım. Sadece hazırlıksızım şuan, ihtimal var dendiği için öylesine Bi test aldım eve giderken sonuç öyle çıkınca buraya sormak istedim. Olay bundan ibaretken konu nerelere geldi. Keyfiniz daim olsun
Ped miBunu derhal deneyecegım ama bilin bakalım ne eksık
kızlar yenı bır korunma yontemı bulunmus
ped takıp surtunerek ılıskı
arkadasım o ılıskı olmuyor kı ne önlemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?