Bakarmısınız,benim de bir sıkıntım var.. Ne yapmalıyım ?..

Su mesafeler yokmu mesafeler... Bitiryo insanii:çok üzgünüm:

Gozun aydin cnm.. Yasamazsiniz insallah bida boyle seylera.s....

sanırım şaka sandın ama çok ciddiyim:mymeka:
erkeklerin en sevmedikleri konu popolarıdır...

isterse sağlık sebebiyle olsun...bir düşünsene ameliyatı neden kabul etmedi:mymeka:

kız valla aptal ettirecen kendini kafana vurdura vurdura aç gözünü şekercimŞeniza.s.

kız neden ki açık açık söylede rahatlayayım CADIARZU

kız neden ki açık açık söylede rahatlayayım CADIARZU
kızım be yavrum düşünsene bütün tanıkdıları eşi dostu adamın poposunu konuşup gülecekler:mymeka:

milletin aklı fikri onun poposunu şaka yollu yüzüne söylemekte olacaksırnaşık şey
ayıp değil ama erkek milleti işte sağlık falan anlamazlar takarlar kafaya ayıp diye sonra da kıçının üstüne oturamayıp millete sararlarÇok üzgünüm çoook

haklısın canım işte yazdıktan sonra mesela bi gülücük koysam o da anlar ne şekilde yazdığımı odun gibi yolluyorum bazen yanlış anlaşılıyor sağolasın

bazen mesajlarda insalar birbirini yanliz anlayabiliyorlar
ama ne bilim egerki bukadar cabuk bitsin diyebilen biri ise bence o nisan olayini biraz düsün derim
insallah hayirlisi olur senin icin

Canım belki üzülceksin ama bana sanki ayrılmak istiyorda bahane arıyor gibi geldi. Hemen hemen herkesin ilişkisinde sorun vardır ama bu başka bişe. Sen çok belli etmişsin ona verdiğin değeri havalara girmiş sanki.

bence ya çok sinirli bir anına gelmişsindir yada ilişkinizi bitirmek için bir neden arıyodur. zamana bırak sinirliyse siniri geçer sana hak verir yok değilse sürekli başına kakıp durur zaten gerisi sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…