- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
tabiki hayır... konu nerelere gitti ya ben aynı şehirde değiliz diyorum sanaldamı tanıştınız oluyor öyle bişe yok okulu için o başka şehirde
hımmm
o zaman biraz zaman ver ona
aramasa da arayıp üsteleme
bırak kendisiyle bi başbaşa kalsın
geri dönerse senindir dönmezse de hiç üzülme
bir şeyler ciddiye binmeden bitmiş olması daha iyidir
bu her ilişkide genelde görülen bir şeydir
mesafeler bazen sorun çıkarabiliyor
arada aşk varsa emin ol ki aşk galip gelirhihoyyyt:asigim:
yok canım sağolun çok karışığım öyle bi durum yok a.s.sinirlenme hayatım:teselli:, bunların hepsi sorununun köküne inmemize ipuçları olacak detaylar olduğu için öğrenmeye çalışıyoruz...
kızacaksan alınacaksan ben gideyim
mutluluklara.s.
aşk olduğunu biliyorum benim kırılmamı istemez onuda biliyorum ben ondan uzak olunca yurt dışında telefon çekmiyo abimin yanına gidecektim bırakma beni gitme ne olur diyen birisi ki anlamış da değilim neden ayrılıktan bahsetti biraz sağlık sorunları da var acaba ondanmı oluyor diye düşünüyorum ama hayırlısı dua edin ne olur
aşk olduğunu biliyorum benim kırılmamı istemez onuda biliyorum ben ondan uzak olunca yurt dışında telefon çekmiyo abimin yanına gidecektim bırakma beni gitme ne olur diyen birisi ki anlamış da değilim neden ayrılıktan bahsetti biraz sağlık sorunları da var acaba ondanmı oluyor diye düşünüyorum ama hayırlısı dua edin ne olur
evet heralde en iyi sen anlarsın beni zor oluyo bende çok bunalıyorum ama bitmesimi lazım yani o hani bitsinde kurtulalım demiyor çok yıpratıyoruz dahamı kötü olur ilerisi iiçin sorun teşkil etmesin diye dedi inş anlatabilmişimdir. izah ettim ben ona da bu şekilde bitmesin dedim o da bende istemiyorum zaten bitmesini dedi ama sorun olamsın çok sıkılıyorum dedi haklıda bende sıkılıyorum ama hep yanlış anlaşılma peki sen şimdi evlisin demi sorun yok demi a.s.Canım bende evlenene kadar ilişkimin ilk 5 ayını aynı şehirde yaklaşık 3 yılını başka şehirden telefon ve msjlarla geçirdim:roflol:
Vallahi zor oluyor. Yanlış anlamalar oluyorsositososito
Yoruluyor insan. Belki yorulmuştur iletişim sıkıntısı çekmekten. Dediğin gibi sağlık sorunlarıda varsa bunaltıyordur onu. Bence sen açıkca konuş sevgilinle madem seviyosun seviliyorsun neden kaybedesiniz birbirinizi:içelim:
Yanlız ayrılalım dediğinde direk kabul etmen hoş olmamış. Büyüttüğünü söyle ona. Gerçekten uzaktan ilişki yaşamak zor bende sıkılıyorum de. Tek derdi olan, tartışmalara tek canı sıkılan o değil herhaldekötükedihüso
ne tür bir sağlık sorunu?...
nolur kızma :tomato:
evet heralde en iyi sen anlarsın beni zor oluyo bende çok bunalıyorum ama bitmesimi lazım yani o hani bitsinde kurtulalım demiyor çok yıpratıyoruz dahamı kötü olur ilerisi iiçin sorun teşkil etmesin diye dedi inş anlatabilmişimdir. izah ettim ben ona da bu şekilde bitmesin dedim o da bende istemiyorum zaten bitmesini dedi ama sorun olamsın çok sıkılıyorum dedi haklıda bende sıkılıyorum ama hep yanlış anlaşılma peki sen şimdi evlisin demi sorun yok demi a.s.
Ya bu mesajlaşma olayı benim de canıma okur her zaman, o yüzden mümkün mertebe bu tip konuları mesajla halletmemeye çalışırım. Ya arar konuşurum ya da hiç konuşmam yüzyüze gelene kadar. Öyle çok oldu ki ben ya da o esprili bir şey yazdı ama ciddiye alındı haydiii gelsin yanlış anlamalar, kavgalar, sorunlar. Hiç durduk yerde. Aman aman siz siz olun azzıcık ciddi bir konu bile olsa mesajla konuşmayın. Arayın konuşun, sesinizin tonu bile çözer bir çok sorunu.
ya şimid mesaj atmış dayanamamış hala sen benim aşkımsın bende senin aşkınım yazmış çok mutlu oldum biliyorum zaten dayanamaz ayrılıktan ben bahsetsem gözleri dolardı şimdi neden birden dedi zaten anlamadım görüşleriniz için sağolun arkadaşlar
Hadi gözün aydın canım:1hug:
sağol canım ya böyle şeyler yaşansın istemiyorum sabahtan beri neler çektim varay anlayabilmişte değilim üzerine gitsem bitecek biliyorum alttan almayada çok alıştırmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırmıştım çok sağoluna.s.
kız çok meraklısın sende ha ay güldürdün beni ya ilaç kullanıyo hemeroid doktor ameliyat demiş edelim ama o istmemiş şimdilik...
arkadasim bu adam snei gercekden seviyormu, insan böyle kücük bir seyde alinirmi, ya siz evlendiginizde hic konusamiyacakmisiniz her kücük seyi yanlis anlarsa cok zor olur sizin evliliginiz
tabiki hayır o kelimeyi kolay kolay almam ağzıma ona ne oldu anlamış değilim artık anlamaya çalışıyorum da olmuyo hel zaman ola bakalım ne olacakCanım bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı ama. Üzerine gitsen biteceksüprizzzzz
Bu yanlış bence. Zaman zaman oda senin üstüne geliyor ama sen bitirmeyi düşünmüyorsun dimi???
Bence olay biraz daha yatışınca tatlı tatlı konuş. Her sorunda böyle olmasın. Bak koca bir gün için acıyarak geçti....Ahhhhh Ahhhhhhhhhhhhh bilirim ben. Evlendik rahatladıkhihoyyyt
Darısı başına. Tabi hayırlı isea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?