Bakarmısınız,benim de bir sıkıntım var.. Ne yapmalıyım ?..

tabiki hayır... konu nerelere gitti ya ben aynı şehirde değiliz diyorum sanaldamı tanıştınız oluyor öyle bişe yok okulu için o başka şehirde

sinirlenme hayatım:teselli:, bunların hepsi sorununun köküne inmemize ipuçları olacak detaylar olduğu için öğrenmeye çalışıyoruz...

kızacaksan alınacaksan ben gideyim

mutluluklara.s.

aşk olduğunu biliyorum benim kırılmamı istemez onuda biliyorum ben ondan uzak olunca yurt dışında telefon çekmiyo abimin yanına gidecektim bırakma beni gitme ne olur diyen birisi ki anlamış da değilim neden ayrılıktan bahsetti biraz sağlık sorunları da var acaba ondanmı oluyor diye düşünüyorum ama hayırlısı dua edin ne olur

o zaman biraz zaman ver
üstüne gitme
belki bi sıkıntısı vardır
bazen istemediğimiz anlarda istemediğimiz sözler çıkabilir ağzımızdan
biraz bekle bence
hakkında hayırlısı olsun:teselli:

Canım bende evlenene kadar ilişkimin ilk 5 ayını aynı şehirde yaklaşık 3 yılını başka şehirden telefon ve msjlarla geçirdim:roflol:
Vallahi zor oluyor. Yanlış anlamalar oluyorsositososito
Yoruluyor insan. Belki yorulmuştur iletişim sıkıntısı çekmekten. Dediğin gibi sağlık sorunlarıda varsa bunaltıyordur onu. Bence sen açıkca konuş sevgilinle madem seviyosun seviliyorsun neden kaybedesiniz birbirinizi:içelim:
Yanlız ayrılalım dediğinde direk kabul etmen hoş olmamış. Büyüttüğünü söyle ona. Gerçekten uzaktan ilişki yaşamak zor bende sıkılıyorum de. Tek derdi olan, tartışmalara tek canı sıkılan o değil herhaldekötükedihüso

amin sağolasın canım zaten başka bişey demiyorum eğer hakkımda hayırlı değilse olmasın istemiyorum ama Rabbim inş hayra sokar böyle saçmalıklardan bitsin istemiyorum bi aldatma bi karşılıklı sorun olur belki ama öyle bişe yok yanyanayken hiç kırmamışımdır o da beni kırmamıştır ama mesafeler mi sorun oluyo özlemmi hırçınlaştırıyuor insanı bilmiyorum

ne tür bir sağlık sorunu?...

nolur kızma :tomato:

evet heralde en iyi sen anlarsın beni zor oluyo bende çok bunalıyorum ama bitmesimi lazım yani o hani bitsinde kurtulalım demiyor çok yıpratıyoruz dahamı kötü olur ilerisi iiçin sorun teşkil etmesin diye dedi inş anlatabilmişimdir. izah ettim ben ona da bu şekilde bitmesin dedim o da bende istemiyorum zaten bitmesini dedi ama sorun olamsın çok sıkılıyorum dedi haklıda bende sıkılıyorum ama hep yanlış anlaşılma peki sen şimdi evlisin demi sorun yok demi a.s.

Ailemden uzak olmak dışında hiç bir sorun yok canım...
Ben de gergin taraftım. YAnlış anlardım bazen bende bitsin sıkıldım dediğim olmuştur. kaydirigubbakcemile3Ama bak şimdi gülüyorum iyiki bitmemiş. O bana sabret güzel olacak derdi. Çok güzel oldu. Ama birde ailem yakımda olsaydı. O da kısmetyerimseniben

ya şimid mesaj atmış dayanamamış hala sen benim aşkımsın bende senin aşkınım yazmış çok mutlu oldum biliyorum zaten dayanamaz ayrılıktan ben bahsetsem gözleri dolardı şimdi neden birden dedi zaten anlamadım görüşleriniz için sağolun arkadaşlar

Ya bu mesajlaşma olayı benim de canıma okur her zaman, o yüzden mümkün mertebe bu tip konuları mesajla halletmemeye çalışırım. Ya arar konuşurum ya da hiç konuşmam yüzyüze gelene kadar. Öyle çok oldu ki ben ya da o esprili bir şey yazdı ama ciddiye alındı haydiii gelsin yanlış anlamalar, kavgalar, sorunlar. Hiç durduk yerde. Aman aman siz siz olun azzıcık ciddi bir konu bile olsa mesajla konuşmayın. Arayın konuşun, sesinizin tonu bile çözer bir çok sorunu.

çok haklısın canım aynen demekki yalnız değilmişim çok sağolun içime su serptiniz valla...a.s.

Hadi gözün aydın canım:1hug:

Canım bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı ama. Üzerine gitsen biteceksüprizzzzz
Bu yanlış bence. Zaman zaman oda senin üstüne geliyor ama sen bitirmeyi düşünmüyorsun dimi???
Bence olay biraz daha yatışınca tatlı tatlı konuş. Her sorunda böyle olmasın. Bak koca bir gün için acıyarak geçti....Ahhhhh Ahhhhhhhhhhhhh bilirim ben. Evlendik rahatladıkhihoyyyt
Darısı başına. Tabi hayırlı isea.s.

arkadasim bu adam snei gercekden seviyormu, insan böyle kücük bir seyde alinirmi, ya siz evlendiginizde hic konusamiyacakmisiniz her kücük seyi yanlis anlarsa cok zor olur sizin evliliginiz

kız çok meraklısın sende ha ay güldürdün beni ya ilaç kullanıyo hemeroid doktor ameliyat demiş edelim ama o istmemiş şimdilik...

gerginliğin en iyi ilacı gülmektir:mymeka: boşuna mı şaklabanlık yapıyoruz burda seni gülşdürmek için tabikimkaydirigubbakcemile

kız baştan söyleseydin ya adamın poposunu kesecekler tabiki gergin olacak:mymeka:

tabiki hayır o kelimeyi kolay kolay almam ağzıma ona ne oldu anlamış değilim artık anlamaya çalışıyorum da olmuyo hel zaman ola bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…