Bakarmısınız,benim de bir sıkıntım var.. Ne yapmalıyım ?..

sevgi okyanusu

tek taşımı o aldı:)
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
428
1
96
Erzurum
ya ciddi anlamda düşündüğüm bi insan var yaza nişan olacak inş ama kendisi benim olduğum şehirde değil anca telefon mesaj ve bazen sorunlar çıkıyor yani nerdeyse herşey sorun oluyor dün bi mesaj attım bana soğuk bi cevap geldi sana nasıl cevap vereceğim dedim şaşırıyorum dedim neden böyle diyorsun dedi sorun çıkar diye yok bişe dedim ama bu daha kötü yaptı ben mesajıma soğuk cevap verdin öyle hissettim diye öyle dedmiştim oysa ama kötü anlamda değil o bunu o kadar büyüttüki sabah bir daha sorun olacaksa bitsin dedi bende ya ortada sorun yok neden bu kadar büyüttün dedim kararım kesin tek bi sorun daha olursa yokum ben dedi bende tamam haklısın sorun olursa bitsin dedim ne yapacağım çok şaşırdım. ona da dedim çok şaşkınım bu kadar büyümemeliydi dedim o da her zaman sorun çıkıyor dedi bende evet dedim mesajda ne bi duygu var ne bişe o yüzden yanlış anlıyoruz birbirimizi dedim ne bileyim çok karışığım oldukça olumlu yönde bişeyler yazın lütfen ne yapmalıyım...a.s.

çok alttan almışşsınız
sanki o kaçan siz de kovalayan gibi olmuşsunuz
eğer içinizde büyük bir sevgi güven yoksa
bu kadaar alttan almanız gerekmez
bence bu nişan işini bir kez daha düşünün

yani sen ona neden şaşırıyorum dedin....nasıl cevap yazacağıma?

demek ki çok alıngan birisi, öküzün altında buzağı arayan bir tip mi?
tam olarak sorun nedir anlayamadım canım?

bu mesajlaşmaların temelinde başka bir sorun yatıyor
daha açık anlatman lazım tatlım

şekerim mesajda duygu yok diyorsun ama ben eşimle evlenmeden önce ve sonrasında milyonlarca sevgi duygu yüklü mesajlar yolladık birbirimize...

bence sorun o değil

Son düzenleme:
mesajlaşmanın altında nasıl bi sorun olabilirki aynı şehirde değiliz ya konuşuyoruz yada mesajlaşıyoruz belki tam açık anlatamadım ben birşey sordum ona açık yazmak istemiyorum kötü bişey değil o bana soğuk cevap verdi bende sana nasıl davranacağım bilmiyorum dedim sorun çıktı vesselam inş anlatabilmişimdir..

bu kadar çabuk bitsin diyebildiğine göre biraz düşünün bence.

bir daha sorun çıkarsa biter dediğine göre bu iş biter gibi geliyor; zira emin olun ki sorunsuz ilişki yoktur.

ayrıca sizi ayrılmakla tehdit ediyor ve siz niye buna selayet veriyorsunuz anlayamadım..

msjda neler yazıldığını sormuyorum bu sizin özeliniz
yalnız siz çok alttan almışsınız
ben bunu dile getirdim
a.s

şekerim mesajda duygu yok diyorsun ama ben eşimle evlenmeden önce ve sonrasında milyonlarca sevgi duygu yüklü mesajlar yolladık birbirimize...

bence sorun o değil

ne sordun "beni seviyormusun " diyemi sordun ya da o tür birşey mi?
ama bu önemli ne tür birşey sordun

mesafeler sizi yıpratmış olabilir biraz ama bu kadar alttan alma canım baksana tek bir sorun daha olursa yoksun benim için demiş ben pek samimiyet göremedim hakkında hayırlısı olsun

canım varya telefonda yasanan veya telefonda ınternette bulunana ask ask deıldır kı buna ınamma bazı erkekler sadece cok cok aFERDERSINIZ KENDINI TELEDE TATMIN ETMEK ICIN KONUSUYOLAR SENINKI BOYLE OLAMYABILIR BELKKI AMA BEN GENEL ICIN KONUSTUM

msjda neler yazıldığını sormuyorum bu sizin özeliniz
yalnız siz çok alttan almışsınız
ben bunu dile getirdim
a.s

sağolasın canım anladım alttan almayta gelince seviyorum ondan o da seviyor ama korkuyorum diyo ya evlnediğimizde daha çok sorun olur yıpratırsak birbirimizi diyor ne bileyim belkide onun da kafası karışıktır bakalım neler diyecek zaten bende dedim tamam dediğin gibi olur biter dedim desteğiniz için sağoluna.s.

canım bizim öyle değilki dediğin gibi net yada başka bişey o üniversiteyi okuyor ve aynı şehirde değiliz ben biliyorumki o istese çok kişiyi bulur hayatına sokar ben özlemden kaynaklandığını sanıyorum yoksa kesinlikle dediğini kabul etmiyorum tanıyorum o kişiyi çünkü ama yinede sağol dediklerin için

pardon ben konunn bı kısmını yuanlıs okumusum ben telde tanıstınız dıye aklımda kalmıss ondan telde konusanlara gıuvenılşmıezz dewdım yanlıs anlama ratı senınkı ıcıın gcerlı olmaya bılır dedımde

hımmm
o zaman biraz zaman ver ona
aramasa da arayıp üsteleme
bırak kendisiyle bi başbaşa kalsın
geri dönerse senindir dönmezse de hiç üzülme
bir şeyler ciddiye binmeden bitmiş olması daha iyidir
bu her ilişkide genelde görülen bir şeydir
mesafeler bazen sorun çıkarabiliyor
arada aşk varsa emin ol ki aşk galip gelirhihoyyyt:asigim:

yok canikom ben sana sormamıştım zatena.s.

ayrıca evliliğinin iyi gitmediğine üzüldüm:teselli:
CANIM BENIM YAZMI ALINTI YAPMISTIN ONDAN BEN CVP YAZDIM
EVLILIKTE ne yapalım kader kısmet ısı ıstee kımse kendı kaderını belırleyemıoyokı ama sen kendını uzme seker muck

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…