- Konu Sahibi sevgi okyanusu
-
mesajlaşmanın altında nasıl bi sorun olabilirki aynı şehirde değiliz ya konuşuyoruz yada mesajlaşıyoruz belki tam açık anlatamadım ben birşey sordum ona açık yazmak istemiyorum kötü bişey değil o bana soğuk cevap verdi bende sana nasıl davranacağım bilmiyorum dedim sorun çıktı vesselam inş anlatabilmişimdir..
şekerim mesajda duygu yok diyorsun ama ben eşimle evlenmeden önce ve sonrasında milyonlarca sevgi duygu yüklü mesajlar yolladık birbirimize...mesajlaşmanın altında nasıl bi sorun olabilirki aynı şehirde değiliz ya konuşuyoruz yada mesajlaşıyoruz belki tam açık anlatamadım ben birşey sordum ona açık yazmak istemiyorum kötü bişey değil o bana soğuk cevap verdi bende sana nasıl davranacağım bilmiyorum dedim sorun çıktı vesselam inş anlatabilmişimdir..
msjda neler yazıldığını sormuyorum bu sizin özeliniz
yalnız siz çok alttan almışsınız
ben bunu dile getirdima.s
canım varya telefonda yasanan veya telefonda ınternette bulunana ask ask deıldır kı buna ınamma bazı erkekler sadece cok cok aFERDERSINIZ KENDINI TELEDE TATMIN ETMEK ICIN KONUSUYOLAR SENINKI BOYLE OLAMYABILIR BELKKI AMA BEN GENEL ICIN KONUSTUM
canım varya telefonda yasanan veya telefonda ınternette bulunana ask ask deıldır kı buna ınamma bazı erkekler sadece cok cok aFERDERSINIZ KENDINI TELEDE TATMIN ETMEK ICIN KONUSUYOLAR SENINKI BOYLE OLAMYABILIR BELKKI AMA BEN GENEL ICIN KONUSTUM
[sıze=3]sanaldan mı tanıştınız:1shok::1shok::1shok:[/sıze]
sanaldan mı tanıştınız:1shok::1shok::1shok:
canım bizim öyle değilki dediğin gibi net yada başka bişey o üniversiteyi okuyor ve aynı şehirde değiliz ben biliyorumki o istese çok kişiyi bulur hayatına sokar ben özlemden kaynaklandığını sanıyorum yoksa kesinlikle dediğini kabul etmiyorum tanıyorum o kişiyi çünkü ama yinede sağol dediklerin için
sağolasın canım anladım alttan almayta gelince seviyorum ondan o da seviyor ama korkuyorum diyo ya evlnediğimizde daha çok sorun olur yıpratırsak birbirimizi diyor ne bileyim belkide onun da kafası karışıktır bakalım neler diyecek zaten bende dedim tamam dediğin gibi olur biter dedim desteğiniz için sağoluna.s.
tabıkı hayır benım velılıgım severek bıle olmadı gorucu usulu evlendımkı ne kadar yanlıs bır ıs yaptıgımı zaman gecınce anladım
tabiki hayır... Konu nerelere gitti ya ben aynı şehirde değiliz diyorum sanaldamı tanıştınız oluyor öyle bişe yok okulu için o başka şehirde
CANIM BENIM YAZMI ALINTI YAPMISTIN ONDAN BEN CVP YAZDIMyok canikom ben sana sormamıştım zatena.s.
ayrıca evliliğinin iyi gitmediğine üzüldüm:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?