Bakarmısınız lütfen korkuyorum??

Hatunncaresiz7823

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
45
5
1
27
1 sezeryan oldum ve özel hastanede olmama ragmen 2 sene geçmesine rağmen dikiş yeri hala şiş ve sert ve tabiki hissiz. Şimdi 3 gün sonra tekrar sezeryan olacagim ama doktor orası kat olmuş veya kat olur dedi 1 cm yukarıdan kesicem dedi sizce doğrumu başına gelen varmı??

Yani dr güvenmen lazım bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi diye düşünüyorum.

Vaktin varsa bi dr daha qörün kafanda soru işareti kalmasın

doktordan iyi bilemeyiz,

ya onceki ameliyatiniz cok basarili olmadi,
ya da bunyeniz dolayisi ile vucudunuz toparlanamadi.

ben de 2. dogumumu tam 3 yil sonra gerceklestirdigimde sezeryan yerim normale donememisti, hatta hamileligim de bu sebeple cok zor gecmisti.

Ben de 2m sezaryenimi olacagim. Benim de duyduğum bu sekilde hep 1cm altindan ustunden aciyorlar diye biliyorum ayni yersen acilir mi bilemiyorum hic duymadim.

Normali nasıl oluyor. Benim 1 sene oldu sertlik ya da uyuşukluk yok ama şişlik var. Yatınca şişlikte kayboluyor.

Ben aynı yerden kesiyorlar diye biliyordum ama bir arkadaş 1 mm demişti. Belki de 1 cm demiştir aklımda yanlış kalmıştır.

Ayni yerden mi yaptılar.. şuan bile 1. Ci yer şiş ve sert 1 cm yukarı yaparlarsa o mesafe şiş olmazmi 2. Ci göbek gibi ayni

Hmm ne mutlu sana ya benim 1 cm yukarı dedi bunu yok ederim felan demedi

ya bilemiyorum, tam ayni yerden degil ama uzaktan fark edilemeyecek kadar fark var sanirim, 1 cm degildir.

Bildiğin 1 cm dedi bağırsakların zarar görecek yoksa dedi of ya

Doktorun becerisine kalmış bence.ilk sezeryan dikişime göre ikincisi cok daha güzel ve kesinlikle tek dikis gözüküyor. Aynı yeri degil biraz üstünden kesiliyor diye biliyorum. Korkularını doktorunla paylaş o içini rahatlatacaktır. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Amiin canım ya dedim dediği şey sag salim kucağına alabilecekmisin ona bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…