- 5 Eylül 2018
- 45
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
-
Öyle ama sezeryan gününü verdi ve 3 gün sonra alacak sansim kalmadı gibi ama çok kötü olacak gibi aynı yerden kesiyorlar diye duydum hepYani dr güvenmen lazım bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi diye düşünüyorum.
Vaktin varsa bi dr daha qörün kafanda soru işareti kalmasın
doktordan iyi bilemeyiz,
ya onceki ameliyatiniz cok basarili olmadi,
ya da bunyeniz dolayisi ile vucudunuz toparlanamadi.
ben de 2. dogumumu tam 3 yil sonra gerceklestirdigimde sezeryan yerim normale donememisti, hatta hamileligim de bu sebeple cok zor gecmisti.
doktordan iyi bilemeyiz,
ya onceki ameliyatiniz cok basarili olmadi,
ya da bunyeniz dolayisi ile vucudunuz toparlanamadi.
ben de 2. dogumumu tam 3 yil sonra gerceklestirdigimde sezeryan yerim normale donememisti, hatta hamileligim de bu sebeple cok zor gecmisti.
Hmm banada hep aynı yerden kestiler diyorlar birtek ben böyleyim diyorum 2 sinim arası 2. Göbek gibi durmazdı şişliktenBen de 2m sezaryenimi olacagim. Benim de duyduğum bu sekilde hep 1cm altindan ustunden aciyorlar diye biliyorum ayni yersen acilir mi bilemiyorum hic duymadim.
Hmm ne mutlu sana ya benim 1 cm yukarı dedi bunu yok ederim felan demedi2 sezeryan oldum tek dikişim var. İlk sezeryan yerine yakın açıp o dikiş kısmını çıkarıyorlar böylelikle iki ayrı dikiş izi olmuyor. 45 gün önce doğum yaptım hissizlik uyuşukluk hiç yok,dikişim incecik ip gibi. Doktorum sağolsun..
Normali nasıl oluyor. Benim 1 sene oldu sertlik ya da uyuşukluk yok ama şişlik var. Yatınca şişlikte kayboluyor.
Ben aynı yerden kesiyorlar diye biliyordum ama bir arkadaş 1 mm demişti. Belki de 1 cm demiştir aklımda yanlış kalmıştır.
Bildiğin 1 cm dedi bağırsakların zarar görecek yoksa dedi of yaNormali nasıl oluyor. Benim 1 sene oldu sertlik ya da uyuşukluk yok ama şişlik var. Yatınca şişlikte kayboluyor.
Ben aynı yerden kesiyorlar diye biliyordum ama bir arkadaş 1 mm demişti. Belki de 1 cm demiştir aklımda yanlış kalmıştır.
Bildiğin cm dedi orası şiş olursa vay halimeya bilemiyorum, tam ayni yerden degil ama uzaktan fark edilemeyecek kadar fark var sanirim, 1 cm degildir.
ya bilemiyorum, tam ayni yerden degil ama uzaktan fark edilemeyecek kadar fark var sanirim, 1 cm degildir.
Bildiğin 1 cm dedi bağırsakların zarar görecek yoksa dedi of ya
Doktorun becerisine kalmış bence.ilk sezeryan dikişime göre ikincisi cok daha güzel ve kesinlikle tek dikis gözüküyor. Aynı yeri degil biraz üstünden kesiliyor diye biliyorum. Korkularını doktorunla paylaş o içini rahatlatacaktır. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Bittim yani ben aynu acıları tekrar yasayacamO zaman 1-2 mm dir. Belki de her doktor kafasına göre kesiyordur. Yakın kesmek cesaret işidir risk almamak için 1 cm kesiyordur.
Bittim yani ben aynu acıları tekrar yasayacam
Devlet hastanesine gitme şansın varsa göster bence. İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Ameliyatın da kolay geçer inşallah.
Evet aynı yerden olsa bukadar acimaz diyorlarAynı acı derken sezeryan acısı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?