- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
-
Ben de 2.5 sene arayla 2 sezeryan oldum aynen anlattıgınız gibi tek izim var ve nerdeyse belli bile dsğil2 sezeryan oldum tek dikişim var. İlk sezeryan yerine yakın açıp o dikiş kısmını çıkarıyorlar böylelikle iki ayrı dikiş izi olmuyor. 45 gün önce doğum yaptım hissizlik uyuşukluk hiç yok,dikişim incecik ip gibi. Doktorum sağolsun..
Bende 2 kez oldum ama ikisini de ayni yerden kestiler 1 tane kesik var gibi duruyor o kesik izi de hic gecmedi sert ve hissiz kipkirmizi hala.1 sezeryan oldum ve özel hastanede olmama ragmen 2 sene geçmesine rağmen dikiş yeri hala şiş ve sert ve tabiki hissiz. Şimdi 3 gün sonra tekrar sezeryan olacagim ama doktor orası kat olmuş veya kat olur dedi 1 cm yukarıdan kesicem dedi sizce doğrumu başına gelen varmı??
Öyle oluyor normali arkadaşım 3 sezaryen doğum yaptım ilk ikisi 1 yıl arayla1 sezeryan oldum ve özel hastanede olmama ragmen 2 sene geçmesine rağmen dikiş yeri hala şiş ve sert ve tabiki hissiz. Şimdi 3 gün sonra tekrar sezeryan olacagim ama doktor orası kat olmuş veya kat olur dedi 1 cm yukarıdan kesicem dedi sizce doğrumu başına gelen varmı??
Yani 2 farkli kesi mi var sendedeÖyle oluyor normali arkadaşım 3 sezaryen doğum yaptım ilk ikisi 1 yıl arayla
Hmm orası öyle tabi sag salim kavuşayım gerisi fasa fiso ama inan takıyo insanBir sezaryenim var, konunun uzmanı da değilim ancak aynı yerden kesi yapmadıklarını biliyorum hatta fazla sezaryeni olanlarda dikine kesi yapabiliyorlarmış yer kalmadığı için.
İkinci kez anne olacaksınız estetik kaygılarınızı şu an için bir kenara atın önce çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alın hayırlısıyla gerisi halledilir zayıflar spor yaparsınız göbek gibi durmaz. Anne olmak kolay değil sonuçta vajinal doğumun da bazı eksileri var.
Bir de o hissizlik olayı doktoruma sormuştum ne zaman hislerim geri gelecek diye ömür boyu böyle olacak çünkü sinirlerin kesiliyor ve o bağlantılar tekrar oluşmuyor demişti.
Yaşadığım küçük biryer aynı hastanede estetik cerrahi yok galiba başka bir hastaneye gitmek ozorunayim ama doktorum çok kibar ve güleryüzlü başıbüyük bir şehirden buraya tayin edildi ama ben 3 4 kes sorduğumda çocuğumu sag salim kucağına alabilecekmisin ona bak dedi endişelendimAyni hastanenin estetik cerrahina bi görun aynı ameliyatta yapilabilecek birsey varsa yapar .
Doktorunuzla ilgili internet sikayetlerine bi bakın .Yaşadığım küçük biryer aynı hastanede estetik cerrahi yok galiba başka bir hastaneye gitmek ozorunayim ama doktorum çok kibar ve güleryüzlü başıbüyük bir şehirden buraya tayin edildi ama ben 3 4 kes sorduğumda çocuğumu sag salim kucağına alabilecekmisin ona bak dedi endişelendim
Ya insanlar memnun yarım kalan sezeryanlari bitirmis.. ama işte benden önceki kadına bacağı dahi olmasa alacam dedi banada çocuğuna sağ salim kavusacakmisin ona bak sen dediDoktorunuzla ilgili internet sikayetlerine bi bakın .
Bende bi doktora ameliyat olacaktim .Okuyunca vazgectim.
Amin canim benim ya geçmiş olsunKorkutmayayım seni ama benim ilkinde zaten geç bir doğum ve mecbur sezeryan oöunca bide dr değişikliği oldu mecburen dr çocuğu alıp bıraktı başkası dikti omzuna dayadı telefon altında tekerlekli bi sandalye dikti ama ben uyuşuk gergin ve ağlamakdan bi tepki veremedim özel hastaneydi bu arada
2. Doğumda aynı özel hastanede oldu dr um çok iyiydi ama doğuma başladığı an çok zorlandı bende hissettim zaten acı yok tabi ama ayırmak için uğraştığını hissettim ki dedi zaten 3. Yü kaldırmaz vücudun dedi şimdi bu ssvd olmassa nasıl olur bilmiyorum ama dr una güveniyosan dinle keşke benimde öyle olsaydı da zorlanmasaydım ki bunda sezeryan olursa zaten aynı yeri kesmezler diye düşünüyorum hem her kesi bi risk ya organlar için falan bence dr unun dediği iyi olabilir gibi geldi bana
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kalbini ferah tut
3 ayri kesi var 3 doğum olduğu içinYani 2 farkli kesi mi var sendede
Evet herhal hassas imMerhaba
Öncelikle hayırlı olsun
Ben 2 defa sezeryan oldum. 2. sezeryanımda aynı yerden kesıldı 10 ay oldu cıld rengınde herhangı bır uyusukluk veya kızarıklık hıc olmadı. Cıltle alakalı dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?