- 19 Ağustos 2023
- 33
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi fehime 123
Şimdi sen öyle dıyınce bende şüpheye düştüm ben de bir kan tahıllı mı versemTuaf ama herşey olabilir umarım dediğim gibi kimsayal gebelık filan değildir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sen öyle dıyınce bende şüpheye düştüm ben de bir kan tahıllı mı versemTuaf ama herşey olabilir umarım dediğim gibi kimsayal gebelık filan değildir
Umarim değildir nasip bakalim ama kanamayla bir gebelik baslasada saglikli ilerlemez derlerTuaf ama herşey olabilir umarım dediğim gibi kimsayal gebelık filan değildir
Ver bence her ihtimale karsiŞimdi sen öyle dıyınce bende şüpheye düştüm ben de bir kan tahıllı mı versem![]()
Ver bence her ihtimale karsı
Aynen normal değil gebelık varsa kanamanın olması taktırı ilahı rabbim isteyen herkese versin inşallahUmarim değildir nasip bakalim ama kanamayla bir gebelik baslasada saglikli ilerlemez derler
Amin insallah bendede ates basmasi cok var agdaya gittim kuaför agdayi yapamadi vucudun eritiyor agdayi dedi oglumda yasamamistim bu ates basmasini aslinda ama kasik agrisi gogus hasssasiyeti falan ayni belirtilerAynen normal değil gebelık varsa kanamanın olması taktırı ilahı rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bende göğüs dolgunluk gece ayak tabanlarında yanma uykudan uyandırıyordu o derece ara ara karın ve kasıklara ağrı gırıyordu ve bel ağrım vardı ateş basması vücutta gebelıkıgın verdığı degerlerın hormonların yukseklmesındenmışAmin insallah bendede ates basmasi cok var agdaya gittim kuaför agdayi yapamadi vucudun eritiyor agdayi dedi oglumda yasamamistim bu ates basmasini aslinda ama kasik agrisi gogus hasssasiyeti falan ayni belirtiler
Yok canim doktora gitmedik adetimi bekliyorum 1hafta daha olmazsam gidicez daha dünde baktık randevu yoktu eşim vardiyalı olduğu için ona göre bakmaya çalışıyoruz şehire yabancıyım tek gidemiyorum ondan yaniEşinde yada sende bir sorun var mı ben gebelik düşünmeden önce bir doktora göründüm mesela eğer yoksa bir sorun stres yapmadan yumurtlama döneminde bir gün dinlen bir gün ilişki şeklinde olur döktürün dediği buydu bana sende öyle yapabilirsin ama kendini bebek olması gerek adet olmamam lazım diye düşünürsen her adet zamanın geldiğinde kabus olur senin için bu motıvasyonunu daha çok düşürür
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsınızYok canim doktora gitmedik adetimi bekliyorum 1hafta daha olmazsam gidicez daha dünde baktık randevu yoktu eşim vardiyalı olduğu için ona göre bakmaya çalışıyoruz şehire yabancıyım tek gidemiyorum ondan yanikontrolde bı sorun çıkmazsa inşallah dediğin gibi yapicam ama ilk gebeligim olduğunda çalışıyordum o yüzden sürekli mesguldum düşük tehtidi oluşunca işime son vermiştim. Şimdi sürekli evde olunca kafa ister istemez takılıyor
Malesef güzel haber veremiyorumAnladım canım inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Acil bakmaz diye düşündük randevu aldık birazdan gidicez doktora bakalım neyin nesiymişBildiğim kadarıyla düşükte kanama devam eder üzüldüm canım ama hayırlısı
Hımm bende de öyle oldu evet ama doğru demiş yoğun kan sonucu kanın içerde toplanmasıyla pıhtı oluşuyormuş neyse artık hayırlısıNormalmişkistim falanda yokmuş pıhtıymis hocam öyle pihti mi olur yaa dedim yani
öyleymiş yoğun kanama içerde pihtilasma yapmış bir sonraki adetin 2.gunu gel hormonlarına bakalım dedi başka da bişey yokmuş ilkte gebelikten şüphe etti kanda baktı çıkmadı bişey öyle olsaydı kahrolurdum heralde
![]()