Bakarmısınız lütfen neden

Aynen normal değil gebelık varsa kanamanın olması taktırı ilahı rabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin insallah bendede ates basmasi cok var agdaya gittim kuaför agdayi yapamadi vucudun eritiyor agdayi dedi oglumda yasamamistim bu ates basmasini aslinda ama kasik agrisi gogus hasssasiyeti falan ayni belirtiler

Amin insallah bendede ates basmasi cok var agdaya gittim kuaför agdayi yapamadi vucudun eritiyor agdayi dedi oglumda yasamamistim bu ates basmasini aslinda ama kasik agrisi gogus hasssasiyeti falan ayni belirtiler
Bende göğüs dolgunluk gece ayak tabanlarında yanma uykudan uyandırıyordu o derece ara ara karın ve kasıklara ağrı gırıyordu ve bel ağrım vardı ateş basması vücutta gebelıkıgın verdığı degerlerın hormonların yukseklmesındenmış

Eşinde yada sende bir sorun var mı ben gebelik düşünmeden önce bir doktora göründüm mesela eğer yoksa bir sorun stres yapmadan yumurtlama döneminde bir gün dinlen bir gün ilişki şeklinde olur döktürün dediği buydu bana sende öyle yapabilirsin ama kendini bebek olması gerek adet olmamam lazım diye düşünürsen her adet zamanın geldiğinde kabus olur senin için bu motıvasyonunu daha çok düşürür
Yok canim doktora gitmedik adetimi bekliyorum 1hafta daha olmazsam gidicez daha dünde baktık randevu yoktu eşim vardiyalı olduğu için ona göre bakmaya çalışıyoruz şehire yabancıyım tek gidemiyorum ondan yani 🤗 kontrolde bı sorun çıkmazsa inşallah dediğin gibi yapicam ama ilk gebeligim olduğunda çalışıyordum o yüzden sürekli mesguldum düşük tehtidi oluşunca işime son vermiştim. Şimdi sürekli evde olunca kafa ister istemez takılıyor

Yok canim doktora gitmedik adetimi bekliyorum 1hafta daha olmazsam gidicez daha dünde baktık randevu yoktu eşim vardiyalı olduğu için ona göre bakmaya çalışıyoruz şehire yabancıyım tek gidemiyorum ondan yani 🤗 kontrolde bı sorun çıkmazsa inşallah dediğin gibi yapicam ama ilk gebeligim olduğunda çalışıyordum o yüzden sürekli mesguldum düşük tehtidi oluşunca işime son vermiştim. Şimdi sürekli evde olunca kafa ister istemez takılıyor
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsınız 🤲

Anladım canım inşallah güzel haberler alırsınız 🤲
Malesef güzel haber veremiyorum 😔 adet oldum ama tuhaf bir şekilde çok çok açık kırmızı su gibi busefer ve pıhtılı olurdu normalde bu sefer hiç yok ağrıyi ilk gün çeker bitene kadarda ağrı cekmezdim bu sefer ilk gün olmadi pazartesi size yazdıktan sonra başladı adetim bugün 3.gun uzanırken ağrı saplandı kasığıma baya 1saate yakın kivrandirdi tuhafıma gitti lavobaya gidicektim tam kalktım ayağa bıseyler gidiyor ama anlamadım koşarak gittim afedersiniz tam oturacakken büyük bı parca düştü acaba gebeydim düşükmü oldu korkuyorum şimdi oldu daha öyle bı hissettim ki aşağı inişini bunu ilk düşük yaparken hissetmiştim birde şimdi.. ağrı kesildi parça düşünce ciddi bişey midir acile gitsem bakarlarmi
Birde nede olsa gebe değilmişim diye bugün spor yapmaya başladım ara vermiştim sonrasinda başladı sıkıntılar zaten

Son düzenleme:
Normalmiş 🙄🙄 kistim falanda yokmuş pıhtıymis hocam öyle pihti mi olur yaa dedim yani 🤦 öyleymiş yoğun kanama içerde pihtilasma yapmış bir sonraki adetin 2.gunu gel hormonlarına bakalım dedi başka da bişey yokmuş ilkte gebelikten şüphe etti kanda baktı çıkmadı bişey öyle olsaydı kahrolurdum heralde 🤷

Normalmiş 🙄🙄 kistim falanda yokmuş pıhtıymis hocam öyle pihti mi olur yaa dedim yani 🤦 öyleymiş yoğun kanama içerde pihtilasma yapmış bir sonraki adetin 2.gunu gel hormonlarına bakalım dedi başka da bişey yokmuş ilkte gebelikten şüphe etti kanda baktı çıkmadı bişey öyle olsaydı kahrolurdum heralde 🤷
Hımm bende de öyle oldu evet ama doğru demiş yoğun kan sonucu kanın içerde toplanmasıyla pıhtı oluşuyormuş neyse artık hayırlısı

Back
X