• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmisiniz siz olsanız ne yapardınız😔

Duygulumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
604
223
33
28
Merhaba kizlar ben bir konu hakkında dertleşmek istiyorum
Benim 5 sene bebeğim olmadı kizlar çok şükür su an 3 aylık bir kızım var rabbim nasip etti 🤲
Kizlar kızım geçen hafta hastahane de yattı boğuldu ve bronsiti çıktı eltim bana mesaj attı telefonunun imaili gitti aramıyorum dedi geçmiş olsun mesajı attı çok zoruma gitti arayıp sormadı ve gelmediler bile görmeye
Zamanında oğlu hastahane de yatınca her akşam gittik eşimle büyük kızı yanımda kaldı günlerce kızım gibi baktım kendisine Corona oldular o zamanda da baktım hep kızına ne olsa çocuklarına eşimle ben koşar giderdik benim kızım 5 sene den sonra oldu ve ilk defa hastanede yattı ve bu şekilde yapmaları çok zoruma gitti şimdide 1 hafta geçti aradan mesaj atmış akşam musaitseniz size geleceğiz diye icimden gelin demek gelmiyor gelseler bile yüzüne vurmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum çünkü ben çok içe kapanık biriyim söyleyemem kolay kolay canım birşeye sıkılırsa karşıdaki insana sizce haksız mıyım ne yapmalıyım

Benim 5 sene bebeğim olmadı kizlar çok şükür su an 3 aylık bir kızım var rabbim nasip etti 🤲
Kizlar kızım geçen hafta hastahane de yattı boğuldu ve bronsiti çıktı eltim bana mesaj attı telefonunun imaili gitti aramıyorum dedi geçmiş olsun mesajı attı çok zoruma gitti arayıp sormadı ve gelmediler bile görmeye
Zamanında oğlu hastahane de yatınca her akşam gittik eşimle büyük kızı yanımda kaldı günlerce kızım gibi baktım kendisine Corona oldular o zamanda da baktım hep kızına ne olsa çocuklarına eşimle ben koşar giderdik benim kızım 5 sene den sonra oldu ve ilk defa hastanede yattı ve bu şekilde yapmaları çok zoruma gitti şimdide 1 hafta geçti aradan mesaj atmış akşam musaitseniz size geleceğiz diye icimden gelin demek gelmiyor gelseler bile yüzüne vurmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum çünkü ben çok içe kapanık biriyim söyleyemem kolay kolay canım birşeye sıkılırsa karşıdaki insana sizce haksız mıyım ne yapmalıyım
konu yanlış yerde sanırım Mune Mune

İyi de siz her aksam hastaneye gittiginizde, onun kizina vs baktiginizda korona olduklarinda sizin cocugunuz yoktu muhtemelen.
İnsanlar coluk cocuklarini birakip veya yanlarinda cocuklariyla hastanede peşinizde koşamazlar. Gelip görseler ne olacak sanki. Hastaliktan yeni cikan insanin/ cocugun basina "hasta görme" diye toplanilmasini anlamiyorum zaten.🙄
Arayip gecmiş olsun diyip ihtiyac halinde hazir olduklarinu bildirseler yetermiş tabi.

Benim de iki çocuğum var. Ben de onları alıp hastane ortamına sokmuyorum. Ziyarete gideceksem babaanneye bırakırım. Eşimle giderim.
Onları öyle bir imkanı var mı bilmiyorum ama amca olarak eşi gelebilir iş. Ya da hastaneye kadar birlikte gelip yanınıza tek gelebilirmiş. Hastane uzak bir mesafede mi?

Canım sen sustukça içine atıp kendini kapadıkça bunların olması çok normal. İyi insanın kıymeti bilinmez. Kötüye kötü olacaksın mecbur😘

Insan deger verdiği kadar görmeyi bekliyor. Eğer verdiğiniz kadar görmediğinizi düşünüyorsanız siz de gördüğünüz kadar değer vermeye başlayın. Kimseye kendinizi zorla önemsetemezsiniz nihayetinde. Eğer size sitem ederse de tencere dibin kara diyin

Elti çocuklardan dolayı gelemedi desek, amcası gelebilirdi,bir hafta içinde. Yaşanılan yerin yakınlığını göre çocukları esine bırakıp kendi de gelebilirdi.
Arayıp sorabilirlerdi yani daha fazla kari koca. Hem yakınlık hem daha önce sizin yardımlarinizdan dolayı.
Ben direkt soğurum böyle durumlarda.
Şimdi eve kabul etmeseniz, gitmek istedik istemediler olur. Bundan sonrası için gördüğünüz yakınlığı gösterin. 🤷‍♀️

Çocuklu insan başka, çocuksuz insan başka diye 2 ye ayırıyorum ben.
Çocuklu kişiler her an herşeyi yapamayabilirler. Tabi duruma bakarım. Bırakabiliceği birleri varmı yok mu diye. Yoksa anlayışla karışlarım. Zaten çocuklarla gelesede kafam götürmez .
Belkide oda onu düşünüp gelmemiştir. Yada bırakamamıştır.
Lakin bunları halledebiliyosa bırakabilicek yeri varda gelmiyosa tavrımı belli ederim.

Hadi eltiniz gelmedi. Kocasıdamı gelmedi tek yani çocuğunun amcası sonuçda..

İnsan en azından kocasına 1 saat bırakıp ziyaret eder ya. Bir gün kocası tek gelir Bir gün kadın. Konu sahibi coronayken bile bakmış onlara. Vefa denen bir şey var. Ya da çocuklarla gelip sizinle bahçede buluşabilirdi.

Ya yanlış anlama ama fazla tepki gösteriyorsun sonuçta mesaj atmış belki meşgulsn diye aramak istemedi bide hastalanmis bir bebeğin evine bende hemen gitmezdim belki ruhsal sıkıntınız var belki bebek enfeksiyona açık 1 hafta sonra gidilmesi daha uygun . Benim çocuğum 45 gün yoğun bakımda yattı eltim ve kaynım 1 kere gecmis olsun demedi gelmedi mesaj da atmadı Allah'a havale ediyorum açıkçası . Evladın iyi olsun yeter boşver eltiyi görümceyi herkes ektiğini biçer herkesin kişiliği farklı ne hali varsa görsünler

Çocukları var diyorsunuz belki o yüzden müsait olamamıştır, belki hastaneye gelip çocuklarına mikrop taşımak istememiştir. Neden hemen olumsuz düşünüyorsunuz? Başka şeyler de oldu da bu son olay mı alınmanız için?
Ben dedim acaba arabaları filan mı bozuldu diye eşim ikinci arabamızı vermiş kaynima pasta cila çeksin diye o gün biz hastanedeyken gezmisler annesi gile filan gitmiş duydum daha da üzüldüm çocukları mikrop kapacak diye gelmemezlik edecek biri değil gönlü istesin her yere gider otobüsle bile gidip geliyor her yere

İyi de siz her aksam hastaneye gittiginizde, onun kizina vs baktiginizda korona olduklarinda sizin cocugunuz yoktu muhtemelen.
İnsanlar coluk cocuklarini birakip veya yanlarinda cocuklariyla hastanede peşinizde koşamazlar. Gelip görseler ne olacak sanki. Hastaliktan yeni cikan insanin/ cocugun basina "hasta görme" diye toplanilmasini anlamiyorum zaten.🙄
Arayip gecmiş olsun diyip ihtiyac halinde hazir olduklarinu bildirseler yetermiş tabi.
Keşke arasaydi onuda anlardım ama sadece mesaj attı 🙄

Benim de iki çocuğum var. Ben de onları alıp hastane ortamına sokmuyorum. Ziyarete gideceksem babaanneye bırakırım. Eşimle giderim.
Onları öyle bir imkanı var mı bilmiyorum ama amca olarak eşi gelebilir iş. Ya da hastaneye kadar birlikte gelip yanınıza tek gelebilirmiş. Hastane uzak bir mesafede mi?
Yok canım uzak değil malesef işte bende ona üzülüyorum

Back
X