- 29 Mayıs 2021
- 14.863
- 96.748
- 548
- 37
Bu kadar üzülmeye ne gerek var elti için? Bundan sonra ona göre davranırsınız olur biter.Evet canım sunan çok üzgünüm bende öyle yaptım şimdi açtım telefonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar üzülmeye ne gerek var elti için? Bundan sonra ona göre davranırsınız olur biter.Evet canım sunan çok üzgünüm bende öyle yaptım şimdi açtım telefonu
Amin canım benim doğru söylüyorsun Allah görüyor ama bende bundan sonra mesafemi korurum inan ki mikrop kapar vs diye gelmemezlik etmezler çocukları işleri düşünce nasilda gelip gidiyorlarYa yanlış anlama ama fazla tepki gösteriyorsun sonuçta mesaj atmış belki meşgulsn diye aramak istemedi bide hastalanmis bir bebeğin evine bende hemen gitmezdim belki ruhsal sıkıntınız var belki bebek enfeksiyona açık 1 hafta sonra gidilmesi daha uygun . Benim çocuğum 45 gün yoğun bakımda yattı eltim ve kaynım 1 kere gecmis olsun demedi gelmedi mesaj da atmadı Allah'a havale ediyorum açıkçası . Evladın iyi olsun yeter boşver eltiyi görümceyi herkes ektiğini biçer herkesin kişiliği farklı ne hali varsa görsünler
Anladım. O zaman diyeceğim tek şey eltin için kendini üzme, artık sen de onun gibi davranırsın. Sen yaptıklarını içinden geldiği için yapmışsın, karşılık bekleme, bak herkes önce kendi hayatını düşünüyor. Sen de artık önceliği kendi hayatına ver.Ben dedim acaba arabaları filan mı bozuldu diye eşim ikinci arabamızı vermiş kaynima pasta cila çeksin diye o gün biz hastanedeyken gezmisler annesi gile filan gitmiş duydum daha da üzüldüm çocukları mikrop kapacak diye gelmemezlik edecek biri değil gönlü istesin her yere gider otobüsle bile gidip geliyor her yere
Evet canım çok haklısın ama insan insana her zaman lazim başlarına bir şey gelse hemen eşime koş yetiş diyorlar abisi abisi in cocuklari sonuçta ona bir şey diyemem ama bosmus gerçekten bunu anladım başıma ilk defa böyle bir şey geldi ve değerimi anladım onemsenmedigimi anladım el gibi mesaj atıyor beklemezdim yeni sezeryan olan kuzenimizin eşi bile ameliyatlı haliyle geldi gördü geçmiş olsun dediAnladım. O zaman diyeceğim tek şey eltin için kendini üzme, artık sen de onun gibi davranırsın. Sen yaptıklarını içinden geldiği için yapmışsın, karşılık bekleme, bak herkes önce kendi hayatını düşünüyor. Sen de artık önceliği kendi hayatına ver.
Ne kadar haklısın işte ben böyleyim huyumu hiç sevmiyorum takmasana kafana aman aman benim bu hallerin yok muBu kadar üzülmeye ne gerek var elti için? Bundan sonra ona göre davranırsınız olur biter.
Gerçekten çok iyi niyetlsiniz ben inan elti diye bu şekilde düşünmüyorum vallahi billahi bacı gibi görüyordum o yüzden üzüldüm zatenNeden huzursuzluk cikarmak icin tetikte bekliyoruz ki? Bir sey olsa da birine gard alsam diye düşünüyoruz resmen.
Hatta aramayip hemen gelmemesine sevinmis bile olabilirsiniz, laf sokmaya gün doğdu diye.
mesaj atmis durumu belirtmiş ve haftasina da gelmek istemis iste sorun ne?
Insanlara her yaptığı iyiligi basa kakanlari sevmem, ne iyilik yapsınlar ne soylesinler madem, cetele tutmanin anlami yok.
Zamani olmamıştır, cocuklari falan da var anca kendini ayarlayıp gelecektir işte.
Valla abuk subuk seyler ya.
Tabi canım çok iyilikten maraz doğar sen iyiliğini Allah rızası için yap ölümlü dünya herkes hak ettiği hayatı yasar zaten . Bırak gelmesinler sende ona göre tavır sergilersin zaten utanmazlar herkes kendince çok haklıdır laf yetişmez daha da suçlu olursun bırak gitsinAmin canım benim doğru söylüyorsun Allah görüyor ama bende bundan sonra mesafemi korurum inan ki mikrop kapar vs diye gelmemezlik etmezler çocukları işleri düşünce nasilda gelip gidiyorlar
Annem aynısını söyledi bana daha sen suçlu olursun evine gelirse sende yüzüne vurursan dedi sağolun kizlar biraz dertleşmek içimi soğuttu vallahi iyiki varsınızTabi canım çok iyilikten maraz doğar sen iyiliğini Allah rızası için yap ölümlü dünya herkes hak ettiği hayatı yasar zaten . Bırak gelmesinler sende ona göre tavır sergilersin zaten utanmazlar herkes kendince çok haklıdır laf yetişmez daha da suçlu olursun bırak gitsin
Tabi canım hemen derler ya biz çok üzüldük daha da üzülmeyin diye aramadık diye duygu sömürüsü yaparlar sende kavgacı alıngan gelin olursun boşverAnnem aynısını söyledi bana daha sen suçlu olursun evine gelirse sende yüzüne vurursan dedi sağolun kizlar biraz dertleşmek içimi soğuttu vallahi iyiki varsınız
Tabi canım hemen derler ya biz çok üzüldük daha da üzülmeyin diye aramadık diye duygu sömürüsü yaparlar sende kavgacı alıngan gelin olursun boşversende iyiki varsın
![]()
Bana çok gereksiz geliyor bu gibi şeyler. İnsanız yani hastalıkta olur geçmiş olsun der gecilir. Öyle eve ziyaretler arasmalar falan çok gereksiz. Mesaj atmış işte sağol de geç. Evine kadar gelse ne olur gelmese neolur. Benim eşimin ailesi de sizin gibi düşüncede ben aşırı boğuluyorum böyle seylerde. Çocuklar grip oluyo hastaneye götürüyorz duyuldumu ararlar nasıl oldu diye bilgi veririm geçerim. Yani bana geçmiş olsuna gelmesinler yada beni arayıp yaaa arayamadim senide neoldu bitti sormasinlar. Valla kimsede benden beklemesin istiyorum işte. Geçenlerde kadın doğuma rahimde ağrım var diye gittim çocukları kayınvalideme bırakıp. İki gün sonra gorumcemle karşılaştık kusura bakma valla arayamadim senide doktora gitmişsin dedi. Yahu önemli bişey değil hoş olsada yani öyle büyütmenin anlamı yok nebilimMerhaba kizlar ben bir konu hakkında dertleşmek istiyorum
Benim 5 sene bebeğim olmadı kizlar çok şükür su an 3 aylık bir kızım var rabbim nasip etti
Kizlar kızım geçen hafta hastahane de yattı boğuldu ve bronsiti çıktı eltim bana mesaj attı telefonunun imaili gitti aramıyorum dedi geçmiş olsun mesajı attı çok zoruma gitti arayıp sormadı ve gelmediler bile görmeye
Zamanında oğlu hastahane de yatınca her akşam gittik eşimle büyük kızı yanımda kaldı günlerce kızım gibi baktım kendisine Corona oldular o zamanda da baktım hep kızına ne olsa çocuklarına eşimle ben koşar giderdik benim kızım 5 sene den sonra oldu ve ilk defa hastanede yattı ve bu şekilde yapmaları çok zoruma gitti şimdide 1 hafta geçti aradan mesaj atmış akşam musaitseniz size geleceğiz diye icimden gelin demek gelmiyor gelseler bile yüzüne vurmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum çünkü ben çok içe kapanık biriyim söyleyemem kolay kolay canım birşeye sıkılırsa karşıdaki insana sizce haksız mıyım ne yapmalıyım
Siz kendi yaptığınız her şeyin başkalarından da beklerseniz daha çok üzülmeye devam edersiniz. Rahatsız olduysanuz çok geldiklerinde ,kaç gün oldu ne aradınız ne sordunuz öldunuz sandım. Der konuyu kapatirsiniz. Daha ileri gitmek isterseniz bir daha yardımlarına kosmazsiniz. Ancak şunu bilin bu sizinle ilgili bir durum değil.bu onlar6ilgilendiren bir durum. Hadi eşinizi de ilgilendirsin ama sizi değil. Hayat başkalarının davranışlarına takılmak için fazla kısaMerhaba kizlar ben bir konu hakkında dertleşmek istiyorum
Benim 5 sene bebeğim olmadı kizlar çok şükür su an 3 aylık bir kızım var rabbim nasip etti
Kizlar kızım geçen hafta hastahane de yattı boğuldu ve bronsiti çıktı eltim bana mesaj attı telefonunun imaili gitti aramıyorum dedi geçmiş olsun mesajı attı çok zoruma gitti arayıp sormadı ve gelmediler bile görmeye
Zamanında oğlu hastahane de yatınca her akşam gittik eşimle büyük kızı yanımda kaldı günlerce kızım gibi baktım kendisine Corona oldular o zamanda da baktım hep kızına ne olsa çocuklarına eşimle ben koşar giderdik benim kızım 5 sene den sonra oldu ve ilk defa hastanede yattı ve bu şekilde yapmaları çok zoruma gitti şimdide 1 hafta geçti aradan mesaj atmış akşam musaitseniz size geleceğiz diye icimden gelin demek gelmiyor gelseler bile yüzüne vurmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum çünkü ben çok içe kapanık biriyim söyleyemem kolay kolay canım birşeye sıkılırsa karşıdaki insana sizce haksız mıyım ne yapmalıyım
Söyleyemeyeceğiniz şeyleri fikir olarak burdan istemenizMerhaba kizlar ben bir konu hakkında dertleşmek istiyorum