• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmisiniz siz olsanız ne yapardınız😔

Mesafeli ol bundan sonra. Davet etmek istemiyorsan müsait degilim de gecistir. Insanlar varligini hissettirebiliyor gelemiyorsa, bunlarda o da yok.

Amin canım benim doğru söylüyorsun Allah görüyor ama bende bundan sonra mesafemi korurum inan ki mikrop kapar vs diye gelmemezlik etmezler çocukları işleri düşünce nasilda gelip gidiyorlar
geldiler mi akşam ne oldu
inşallah anlamıştır halinizden de sanmam

bundan sonra koşturmayın hiçbirşeyine

geldiler mi akşam ne oldu
inşallah anlamıştır halinizden de sanmam

bundan sonra koşturmayın hiçbirşeyine
Canım ben çok bunaldım psikolojik açıdan da zaten misafir vardı gündüz evde eşime dedimki çok bunaldım akşam.beni dışarı çıkardı aradılar ama bu seferde biz kabul etmedik ne yalan söyleyeyim hatalarını anlasınlar diye de yüz vermedim galiba eltim anlamış gece bana mesaj attı napiorsun kız yazmış cevap vermedim sabah yazdım uğraşıyorum diye kolay gelsin yazdı bu kadar ama anladı galiba sürekli birşeyler yazmaya başladı bu günlerde ama arama yok hep mesaj napiorsun diye sadece ana ben tavrımi net koyacağım yeri gelirsede söylerim artık sana kırıldım diye

Söyleyemeyeceğiniz şeyleri fikir olarak burdan istemeniz 🤔
Gelmeyin demek olmaz bence eve
gelince bi mesajla hastanede yalnız bıraktınız kimse gelmedi diye lafı gediğine koymak lazım.
Öyle yaparım tamam canım ben kırmak istemiyorum ama çok üzüldüm o şekilde söylerim olmazsa inan çok kizgindim sizler ile dertlesince aman dedim insan kendine yakışanı yapar dedim içimin sıkıntısını gidersiniz Allah razı olsun

Siz kendi yaptığınız her şeyin başkalarından da beklerseniz daha çok üzülmeye devam edersiniz. Rahatsız olduysanuz çok geldiklerinde ,kaç gün oldu ne aradınız ne sordunuz öldunuz sandım. Der konuyu kapatirsiniz. Daha ileri gitmek isterseniz bir daha yardımlarına kosmazsiniz. Ancak şunu bilin bu sizinle ilgili bir durum değil.bu onlar6ilgilendiren bir durum. Hadi eşinizi de ilgilendirsin ama sizi değil. Hayat başkalarının davranışlarına takılmak için fazla kısa
Çok haklısın canım benim sağol fikirlerini sunduğun için

Mesafeli ol bundan sonra. Davet etmek istemiyorsan müsait degilim de gecistir. Insanlar varligini hissettirebiliyor gelemiyorsa, bunlarda o da yok.
Evet son iki gündür de gelmek istediler anladılar benim uzak durduğumu ama ben kabul etmek istemedim bu seferde hep misafir var dedi eşim evde çünkü inan hep iyiydik demekki yapmacıkmiş her şeyi insan insanı kötü gununde tanimaliymiş iyi günde herkes yanında olur

Evet son iki gündür de gelmek istediler anladılar benim uzak durduğumu ama ben kabul etmek istemedim bu seferde hep misafir var dedi eşim evde çünkü i
Bana çok gereksiz geliyor bu gibi şeyler. İnsanız yani hastalıkta olur geçmiş olsun der gecilir. Öyle eve ziyaretler arasmalar falan çok gereksiz. Mesaj atmış işte sağol de geç. Evine kadar gelse ne olur gelmese neolur. Benim eşimin ailesi de sizin gibi düşüncede ben aşırı boğuluyorum böyle seylerde. Çocuklar grip oluyo hastaneye götürüyorz duyuldumu ararlar nasıl oldu diye bilgi veririm geçerim. Yani bana geçmiş olsuna gelmesinler yada beni arayıp yaaa arayamadim senide neoldu bitti sormasinlar. Valla kimsede benden beklemesin istiyorum işte. Geçenlerde kadın doğuma rahimde ağrım var diye gittim çocukları kayınvalideme bırakıp. İki gün sonra gorumcemle karşılaştık kusura bakma valla arayamadim senide doktora gitmişsin dedi. Yahu önemli bişey değil hoş olsada yani öyle büyütmenin anlamı yok nebilim 🙈
Ya doğrudur canım ama benim kızım boğuldu hastanede yattı yani ne bileyim normal bir durum değildi ne bileyim bekledim işte bende 😔

Bazen ön yargılı oluyoruz olabiliyoruz ama ardından başka bir şey çıkabiliyor belki eltinizin başka bir sorunu vardı ya da eşiyle kavgalıydı kendi ailesi ile ilgili bir sorunu oldu yahut kendini iyi hissetmedi insanların bazen fedakarlık yapmadığı zamanı hemen ilk oluşunda vurmamak lazım ben de tecrübe ile sabitledim bu durumu eltim bana karşı soğuk davranıyordu iyi bir arkadaştık dedim noldu da bu böyle oldu ben de sormadan ben de soğuk davranmaya başladım sonra öğrendim ki kardeşi eşinden boşanmış ben de bana yapmadığı fedakarlık için o kadar kızdım ki rahatsızdım hiç ilgilenmedi diye meğer kendi derdi başından büyükmüş sonra konuştuk hak verdim

Bazen ön yargılı oluyoruz olabiliyoruz ama ardından başka bir şey çıkabiliyor belki eltinizin başka bir sorunu vardı ya da eşiyle kavgalıydı kendi ailesi ile ilgili bir sorunu oldu yahut kendini iyi hissetmedi insanların bazen fedakarlık yapmadığı zamanı hemen ilk oluşunda vurmamak lazım ben de tecrübe ile sabitledim bu durumu eltim bana karşı soğuk davranıyordu iyi bir arkadaştık dedim noldu da bu böyle oldu ben de sormadan ben de soğuk davranmaya başladım sonra öğrendim ki kardeşi eşinden boşanmış ben de bana yapmadığı fedakarlık için o kadar kızdım ki rahatsızdım hiç ilgilenmedi diye meğer kendi derdi başından büyükmüş sonra konuştuk hak verdim
Doğrudur canım bakalım bizimki ne diyecek

Geçmiş olsun da,ben gerçekten sizin gibi düşünenleri anlayamıyorum. Başınızda hastalık varken o geldi bu gelmedi diye nasıl çetele tutabiliyorsunuz? Derdiniz varken bunlarla uğraşılır mı?

Ayrıca kadının küçük çocuğu varken hastane ortamına gelmesi doğru değil,çocuklarına mikrop taşıyabilir. Demek ki bilinçli davranıyor.

Geçmiş olsun da,ben gerçekten sizin gibi düşünenleri anlayamıyorum. Başınızda hastalık varken o geldi bu gelmedi diye nasıl çetele tutabiliyorsunuz? Derdiniz varken bunlarla uğraşılır mı?

Ayrıca kadının küçük çocuğu varken hastane ortamına gelmesi doğru değil,çocuklarına mikrop taşıyabilir. Demek ki bilinçli davranıyor.

Ben de boyle dusunuyorum. Gelen kisiyle de ilgilenmek fazladan is, bir hafta sonra gelinmesi en guzeli.

Evet son iki gündür de gelmek istediler anladılar benim uzak durduğumu ama ben kabul etmek istemedim bu seferde hep misafir var dedi eşim evde çünkü i

Ya doğrudur canım ama benim kızım boğuldu hastanede yattı yani ne bileyim normal bir durum değildi ne bileyim bekledim işte bende 😔
Gecmis olsun canm ama ne kadar beklentini düşük tutarsan okadar mutlu huzurlu olursun. Böyle şeyler için kendini huzursuz etme başkası içinde kendinden ödün verip kendini yipratma

Hastane yatarken ziyarete gelme işi bana çok gereksiz geliyor. Coook uzun yatislarimiz oldu, kimse hastaneye gelsin diye beklemedim. Allah tan bizim bölüme yasaktı giriş.

Ama aramamakla hata etmişler, bir çorba yapıp yollayabilirdi bence. Kırılmakta haklı olduğunuz yerler var, bence mesafe kurmakta fayda var.

Burdada herkes polyanna takiliyor baslarina gelince kaplan kesiliyorlar kadinin kırılması normal değil mi kötü günlerinde destek olmuş okdar e iyi de anlaşıyorlarmış el gibi mesaj atılır mı gelemiyorsa da arar kendini izah eder cocuklardan dolayi girmek istemedim vs ki bunlarin cozumu var hep birlikte giderler cocuklar bahcede eşiyle durur o cikar sonra esi cikar hadi yapamadı diyelim insan bi telefon açar ben olsam bende kirilirim kim olsa kirilir ele kirilmazsin ama bukadsr yakinina tabiki kirilir insan ve uygun bir dillede soylerdim ustunu kapatmak dogru birsey degil yapan yaptigindan utansin ben söylemeye değil 30 yaşımdan sonra böyle takılıyorum artık kimse kusura bakmasın

Burdada herkes polyanna takiliyor baslarina gelince kaplan kesiliyorlar kadinin kırılması normal değil mi kötü günlerinde destek olmuş okdar e iyi de anlaşıyorlarmış el gibi mesaj atılır mı gelemiyorsa da arar kendini izah eder cocuklardan dolayi girmek istemedim vs ki bunlarin cozumu var hep birlikte giderler cocuklar bahcede eşiyle durur o cikar sonra esi cikar hadi yapamadı diyelim insan bi telefon açar ben olsam bende kirilirim kim olsa kirilir ele kirilmazsin ama bukadsr yakinina tabiki kirilir insan ve uygun bir dillede soylerdim ustunu kapatmak dogru birsey degil yapan yaptigindan utansin ben söylemeye değil 30 yaşımdan sonra böyle takılıyorum artık kimse kusura bakmasın
Tam da benim söylemek istediğim şeyler canım benim beni çok iyi anladın dimi Allah razı olsun insan insanı zor zamanında tanıyor gerçekten ama söyleyeceğim sana kırıldım diyeceğim telefonumun imaili gitti diyecek bana ama insan mesaj atıyorsa arayadabilirdi vallahi billahi ben öyle birşey yapsam içim içimi yer yalnis anlarlar beni diye ne eder eder arar ya da giderdim çok ayıp etti bana aslinda inan benim değer vermem le oda bana değer veriyor gibi görünüyormuş onu da anladım bir yandan

Tam da benim söylemek istediğim şeyler canım benim beni çok iyi anladın dimi Allah razı olsun insan insanı zor zamanında tanıyor gerçekten ama söyleyeceğim sana kırıldım diyeceğim telefonumun imaili gitti diyecek bana ama insan mesaj atıyorsa arayadabilirdi vallahi billahi ben öyle birşey yapsam içim içimi yer yalnis anlarlar beni diye ne eder eder arar ya da giderdim çok ayıp etti bana aslinda inan benim değer vermem le oda bana değer veriyor gibi görünüyormuş onu da anladım bir yandan
Telefonunun e maili gittiyse mesaj atabildiğine göre size numaranızı sorar öğrenirdi saçmalık kendiside farkinda araması gerektiğini kılıf uydurup geçmiş bence çok haklısınız naif ve düşünceli insan bu memlekette çok az nolacak da gelip de napacak demekle olmuyor madem siz bu tarz seylere özen gösteren birisiniz o değilse bile sizin için oda gösteriversin bir zahmet ha gelemezsin oda olabilir hissettirirsin gönül alırsın bi izah edersin kendini zor birşey değil bizde öküz değiliz hak veririz karşi tarafa ben cok iyi anladm sizi söyleyin bilsin tabi çok da ciddi göstermeyin durumu bu sefer üste çıkmak için işin boyutunu başka yere taşır bu tipler kabaca düzgün uslupla söyleyip geçin bencede ama dertte etmeyin kendinize bazi seyleri anlamak icin bazi seyleri yasayarak ufak notlar verip atin beyninize gün gelir ayni gevseklikle karsilik verirsiniz diyecegim de bizim gbisine oda zor 😊

Merhaba kizlar ben bir konu hakkında dertleşmek istiyorum
Benim 5 sene bebeğim olmadı kizlar çok şükür su an 3 aylık bir kızım var rabbim nasip etti 🤲
Kizlar kızım geçen hafta hastahane de yattı boğuldu ve bronsiti çıktı eltim bana mesaj attı telefonunun imaili gitti aramıyorum dedi geçmiş olsun mesajı attı çok zoruma gitti arayıp sormadı ve gelmediler bile görmeye
Zamanında oğlu hastahane de yatınca her akşam gittik eşimle büyük kızı yanımda kaldı günlerce kızım gibi baktım kendisine Corona oldular o zamanda da baktım hep kızına ne olsa çocuklarına eşimle ben koşar giderdik benim kızım 5 sene den sonra oldu ve ilk defa hastanede yattı ve bu şekilde yapmaları çok zoruma gitti şimdide 1 hafta geçti aradan mesaj atmış akşam musaitseniz size geleceğiz diye icimden gelin demek gelmiyor gelseler bile yüzüne vurmak istiyorum ama ne demeliyim bilmiyorum çünkü ben çok içe kapanık biriyim söyleyemem kolay kolay canım birşeye sıkılırsa karşıdaki insana sizce haksız mıyım ne yapmalıyım
Sustukça sustukça her şey bir dağ olup birikiyor insanın içinde.son zamanlarda epey kafa yordugum bir konu bu.zamaminda canımı sıkan şeylere aman kalp kırılmasın,huzur kaçmasın diye diye cevap vermedigim icin şimdi hiç öyle bir insan olmadığım halde kin sahibi oldum.İcimdeki bu sinir en çok bana zarar veriyor.Başka kimseye değil.Fakat zamanında şeffaf bir şekilde icimdekileri ya da kirildigim konuları soylemiş olsaydım şu an bu üzüntüleri yaşamamış olurdum.Su an bu birikmişlik beni mahvediyor.Konu sahibi size tavsiyem,açıkça kırmadan söyleyin gelmedikleri için darildiginizi.

Back
X