Bakıcı ablamıza hediye,

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.567
11.480
498
Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı

ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik

Son düzenleme:
Ben alım yaparken yanımda olsun, fiyatını görsün istemezdim açıkçası. Hediyesini alır, değiştirme kartıyla beraber verirdim. Ben de bakıcımıza bir cep telefonu aldım bir kaç gün önce, benim eski telefonumu kullanıyordu ve iyice gitmişti artık.. Orta karar bir telefon aldım, çok mutlu oldu :) Kendisi bu bütçeyi telefona asla ayıramazdı.

Bence sizde sana bot almak istedim, sen seç demek yerine, kendiniz alıp değişim kartıyla verebilirsiniz.

Ben olsam kendim alirdim hediye icinide degistirme karti oluyorsa ondan koydururdum eger begenmezse degistirsin diye verirkende yilbasi hediyesi diye verirsiniz yine,eger sizle alisverise götürseniz almak istemeyebilir bence,ki öyle birsey olsa ben de gidip almazdim bakicinin yerinde sanirim.

Ayakkabi numarasinada ona caktirmadan bakabilirsiniz eve geldiğinde.

Bence goturup istedigini al demek hos degil. Ben asıl oylesini istemezdim, cekinir utanir. Yilbasi hediyesi diye vermekte ayip yok sonucta hediye.
şöyleki,biz ilçede yaşıyoruz,ve köy gibi bi ilçe,merkeze gitmek 1 saat.
ve araçsız çok zor.
servis yok doğru düzgün.
kendi başına gidemez değiştirmeye.
o yüzden öyle düşündük ama bilemedim şimdi

Ya ben sizi ve sizin gibi insanları gönlünüzden öperim !
Tam olarak görmek istediğim insan okumak istediğim yazılar . Gerçekten sizi ayakta alkışlıyorum önünüzde saygı ile eğiliyorum.
Yılbaşı hediyesi olarak taktim edebilirsiniz veya onca emek veriyorsun size bir hediye almak istedim de diyebilirsiniz ama sizinle gelmesi konusunda bilemedim fiyatları görüp çekinip istemeyebilir bence sizin alıp hediye etmeniz daha güzel olabilir sanki

şöyleki,biz ilçede yaşıyoruz,ve köy gibi bi ilçe,merkeze gitmek 1 saat.
ve araçsız çok zor.
servis yok doğru düzgün.
kendi başına gidemez değiştirmeye.
o yüzden öyle düşündük ama bilemedim şimdi

Kendime aliyorum hangisi guzel de secsin ona al sana daha cok yakisir dersin. Bence incincek birsey yok

içim bi hoş oldu açıkçası sevındım de böle dusunen insanları görunce..
göturmek olmaz da yılbaşı hediyesi olarak hediye çeki yada bot alıp verebilirsiniz hatta yuksek fiyatlı alın eger durumunz neye yetıyorsa tabi belki evinde almak istediği vardır 2 tane almış olur .. içine de değişim kartı tamamdır işte gitsin ne almak istiyorsa alsın..

Çok teşekkür ederim:)) hani merkez bize çok uzak,kendi başına gidemez oraya degistirmek için o yüzdende kendi seçsin istiyoruz ama kararsız kaldım,bakalım

illa söyler bu olmadı bana diye siz alın denemesini isteyın yanınızda olmadıgını görunce hadi gidelim değiştirelim diyiverin mecburıyet doğuyor biraz cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…