Bakıcı ablamıza hediye,

Ben önüne yemek koymadan evdeki hiç biseye elini sürmüyor,bayramda zorla harçlık verdim.O kadar iyiki onu incitmekten korkuyorum.
şöyle karar verdim,pazar gidicez,eşime ayakkabi bakmaj için magazaya giricez,ordan bi bot begenicem aaa sence bu nasik bi denesene dicem.
buda benden sana yilbasi hediyesi olsun,zaten dusunuyorduk bisey almayi ayakkabi senindr ihtiyacin varsa hediyemiz olsun diyecegim"
hani esime ayakkabi almak için gidicez ya sanki spontene gelişmiş gibu yapacağiz yani.
hem sonra degismekle falan ugraşmaz diğer türlü

Botları alsan ve ona desen ki "ben kendime internetten bot sipariş ettim ama numarasını yanlış yollamışlar. Sen Bi dene olcak mı? Eğer olursa zaten sana yıl başı için birseyler düşünüyordum bu sana hediyem olsun" olmaz mı? Sanki kendiliğinden gelişmiş gibi.

Ya bence mağazaya beraber gitmeyin
Alın hediye verin
Ayakkabıları eskiymiş ya orada çıkarıp denemek bile onu üzebilir
Alın bol dar gelirse o zaman beraber gidersiniz

Önüne konan yemeyi cekinerek yiyen insan öyle bir hediyeyi kabul etmez, siz alıp verin yaşına ve eski ayakkabidan bakarak tarzına uygun bir bot alın bence

Bence yılbaşı hediyesi için ona bir ayakkabı beğendiğinizi ama kendisinin beğenip beğenmiyeceğinden emin olmadığınızı birlikte bakmak istediğinizi söyleyin neden kırılsın ki mutlu olucaktır Emin’im

Kendiniz zevkine uygun bir ayakkabı alıp verseniz daha uygun olur gibime geldi. Hem o kadar çekingen biriyse siz varken fiyatlarından dolayı asıl beğendiğini seçemez belki çekindiği için. Siz alıp kendime ayakkabı alırken sana da yılbaşı hediyesi almak istedim deyip verebilirsiniz.

Bence alın birlikte gidin , kendime bot bakacağım diye girin bir mağazaya , sence hangisi güzel filan diye sorun , sen de dene hadi deyiverin sonra :) Zaten sizin verdiğiniz kıyafetleri vs kabul edip kullanıyormuş bence mutlu olacaktır.

İnternetten botları gösterin. Hangisi daha güzel sence diye. Bu sayede zevkini öğrenmiş olursunuz. Ardından yılbaşı hediyesi olarak aldım dersinşz

Güzel kalbinize sağlık ❤ Allah hep gönlünüze göre versin.

“İnternetten bu bot için indirim kuponu kazandım, sadece bu numarası kalmıştı bende sana aldım.” Diyebilirsiniz. Beraber gidip seçmeniz onu çok daha fazla mahçup eder. Bence en mantıklısı “elime böyle bir fırsat geçti senin için kullandım.” demek.

Ben olsam extra para verirdim, yılbaşı ikramiyesi, hediyesi gibi derdim
Kendisi nereden ne istiyorsa alsın diye.
Yüreğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…