- 25 Eylül 2011
- 7.564
- 11.474
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben önüne yemek koymadan evdeki hiç biseye elini sürmüyor,bayramda zorla harçlık verdim.O kadar iyiki onu incitmekten korkuyorum.Tamam ben çözümü buldum
Siz gidin guzel birsey alin. Alirken de "hediye bak,olmazsa getirecegim" diye oradaki adamla anlasın.
Kiza verin ve deyin ki "eger rahat edemezsen , olmazsa falan (begenmezse rahat edemedim der) bu cumartesi de sehre gidecegiz. Seni de gotururuz değiştirirsin.
Böylece gidince ayni fiyattan birsey secer gönlünce.
Cunku siz onu götürseniz utanip cekinip en ucuz ayakkabiyu alacaktır. Oyle iyi biriyse.
Ben önüne yemek koymadan evdeki hiç biseye elini sürmüyor,bayramda zorla harçlık verdim.O kadar iyiki onu incitmekten korkuyorum.
şöyle karar verdim,pazar gidicez,eşime ayakkabi bakmaj için magazaya giricez,ordan bi bot begenicem aaa sence bu nasik bi denesene dicem.
buda benden sana yilbasi hediyesi olsun,zaten dusunuyorduk bisey almayi ayakkabi senindr ihtiyacin varsa hediyemiz olsun diyecegim"
hani esime ayakkabi almak için gidicez ya sanki spontene gelişmiş gibu yapacağiz yani.
hem sonra degismekle falan ugraşmaz diğer türlü
Bence yılbaşı hediyesi için ona bir ayakkabı beğendiğinizi ama kendisinin beğenip beğenmiyeceğinden emin olmadığınızı birlikte bakmak istediğinizi söyleyin neden kırılsın ki mutlu olucaktır Emin’imHerkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı
ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
böyle koca yürekli kadinlari okuyunca, gurur duyuyorum.
Tebrik ediyorum sizi.
Onuda bilmiyorum ama kiz sonra degismekle ugrasmasin istiyorum.merkeze uzagizMagazadan hediye ceki alinabiliyor mu? Bazi magazalarda parayi veriyorsunuz, o miktarlik hediye ceki veriyorlar
İnternetten botları gösterin. Hangisi daha güzel sence diye. Bu sayede zevkini öğrenmiş olursunuz. Ardından yılbaşı hediyesi olarak aldım dersinşzHerkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı
ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Tesekkur ederim utandiriyosunuz beniböyle koca yürekli kadinlari okuyunca, gurur duyuyorum.
Tebrik ediyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?