Bakıcı ablamıza hediye,

Çok güzel düşünce ama,malesef merkeze tek gidrmez,kar kış geldi servislerde pek yok.Ancak özel araç.
tek gidemez bişey alamaz,ailede yollamaz.
o yüzden kendi beğensin istedik ama yorumları görüncede kararsız kaldım cidden

Hediye ceki derim normalde, ama si, in sartlarinizda en iyisi birlikte gidip almal gorundugu kadari ile.
Yilbasi hediyesi seklinde sunarsaniz, ve ayirdiginiz butcedeki urunleri kendiniz onerirseniz o da rahat edecektir bence.

Bence siz alın verin bence beğenir, bu düşünce yapısında olan bir insanın zevksiz olma ihtimali yok

Bence siz alın verin bence beğenir, bu düşünce yapısında olan bir insanın zevksiz olma ihtimali yok
aa teşekkür ederim
bende öyle istiyorum ama eşim çok ısrar ediyor..mağazadan bişeyi kendi beğenme keyfi yaşasın istiyor.
dediğim gibi hep evde,daha hiç şehir görmemiş.genç kız..bi yandan hak veriyorum diğer yandan incitmekten korkuyorum..
akşam eşimle bidaha görüşeyim sagolun

Şartları gözönünde bulundurunca, en doğrusu ona karşı acik bir sekilde konuşmanız... Ablacim ben yılbaşı için sana illaki bir hediye alacağım, ama istediğin ihtiyacın olan birsey olsun istiyorum, beraber alışverişe gidelim alalım, sen söylemezsen ben kafama göre alacağım ama neye ihtiyacın olduğunu bilemem dersen hem o incinmez diye düşünüyorum hem de hediye yerini bulur..

akşam eşimle tekrar konuşacagiz bakalim sagolun fikriniz icin:)

Götürürseniz utanır isteyemez belki. Bence onun hoşuna gidecek tarzı az çok bilirsiniz. Güzel ve dayanıklı bir bot alın hediye edin. Daha çok hoşuna gider. Buna da kırılmaz bence. Değer verdiğinizi düşünür. Çocuğunuza ve eşinize de hediye alırsanız zaten aileden hisseder ve alınmaz.

İçine değişim fişi koyabilirsiniz. Numara ya da model de değişiklik istersen seni götürürüm diyebilirsiniz.

Diğer türlü bana yapılsa kırılır ve mutsuz olurdum sanırım.

insanlar hediyeleşebilir.yılbaşı hediyesi gayet uygun yani durumu kurtarır.sizle gezmeeye gelmesine gerek yok bence

1 ay degistirme suresi oluyor aslinda. Bir daha gitme imkaniniz olmaz mi? Birlikte gider degistirirdiniz

Siz alın botları, sonra da kıza "ben kendime aldım ama numarası yanlış gelmiş, bir daha uğraşmak istemiyorum geri yollamakla filan, sen giyer misin" diye bi teklifte bulunun.

2 yılda kızın tarzını az çok anlamışsınızdır. kendiniz alın ve hediye edin.
en uygun seçenek hediye kartı ama olmaz demişsiniz. bu durumda değişim fişi koyun yine de. ama dediğim gibi herkese uyabilecek siyah bir bot iş görür.

Alıp kendime alirken bunu da sana beğendim,yılbaşı hediyesi olarak deseniz daha uygun olmaz mı?
Onu da alıp gitseniz utanip,cekinip beğendiğini bile söylemeyebilir.

Bence yanınızda götürüp alırsanız utanır. Eğer yeni alınca da üzülür kıırlır diyorsanız ayakkabıyı alın onada indirimden almıştım ama küçük/büyük yollamışlar sen denesene ayağına olursa senin olsun deyip verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…