- 4 Şubat 2015
- 6.213
- 12.538
- 448
Niye 26 yaşına girince evlatliktanmi çıkılıyor.babalik vasfi mi yitiriliyor.kiz.26 yaşına girmiş diye ortalığa mi atsın kendini26 yasinda akli basinda bir kizin ne giyecegine karisan bir adam normalmi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye 26 yaşına girince evlatliktanmi çıkılıyor.babalik vasfi mi yitiriliyor.kiz.26 yaşına girmiş diye ortalığa mi atsın kendini26 yasinda akli basinda bir kizin ne giyecegine karisan bir adam normalmi sizce
Yea nolmus kine, hem kizlar babalarinin mallaridir zaten, evlenince de kocalarinin mallari olurlar26 yasinda akli basinda bir kizin ne giyecegine karisan bir adam normalmi sizce
Ortaliga atmiyor zaten elbise giymis yoksa araniyor mu diyeceksiniz buna.reddetsin demedikki ama secilme yasinin 18 e indigini halk kabul etmis bu ortamda kiyafete karismak abesle istigalNiye 26 yaşına girince evlatliktanmi çıkılıyor.babalik vasfi mi yitiriliyor.kiz.26 yaşına girmiş diye ortalığa mi atsın kendini
Iste bu zihniyetin cocuklari baskasinin koynundan gelen kocalarina yemek pisiren.konu sahibi cok bilincli ve kendini gelistirmis cikis yolu ariyor umarim bulurYea nolmus kine, hem kizlar babalarinin mallaridir zaten, evlenince de kocalarinin mallari olurlar![]()
Yani millete gerici diye yardir sonra gel bak bakalim senin zihniyetine , tesetture gir derken burda tesettur ne alaka acabaa, dayak yeme konusu din icin mi acaba yoksa millet ne der yaftasi mii taciz olaylarina hic girmiyorum burda ne alaka teseettur yani ailesi tesetture mi gir demis siz simdi her tesetture gireni nasil goruyosunuz merak ediyorum aile baskisi mii ??Dusunce yapin buysa sen de ailenden cok farkli degilsin. Nasil anlasamiyorsunuz, hic anlamadim. O zaman o evde kalmaya devam et. Bundan sonra da ailenin sozunden cikma, en azindan dayak yemezsin. Hicbir erkekle muhatap olma, tesetture gir, evden ise isten eve bir yasam sec kendine.
Hanimefendi sakin olun, babasi kisa kol ve kot pantolon giydigi icin konu sahibini dovmus, yani baska ne dememi isterdiniz? Her tesetture girenin aile baskisiyla kapandigini dusunmuyorum tabi ki. Ama konu sahibinin babasinin zihniyeti belli, kisa kol ve kot pantolon yuzunden bile kizini dovebiliyor; konu sahibi de hicbir cozum onerime yanasmadi. Ben de son care olarak bari dayak yemesin dedim. Bir evde yasiyorsan o evin kurallarina da uyacaksin.Yani millete gerici diye yardir sonra gel bak bakalim senin zihniyetine , tesetture gir derken burda tesettur ne alaka acabaa, dayak yeme konusu din icin mi acaba yoksa millet ne der yaftasi mii taciz olaylarina hic girmiyorum burda ne alaka teseettur yani ailesi tesetture mi gir demis siz simdi her tesetture gireni nasil goruyosunuz merak ediyorum aile baskisi mii ??
Ben sakinimm dee neyse konu uzamasin babasinin zihniyeti les orada ayni dusuncedeyiz.Hanimefendi sakin olun, babasi kisa kol ve kot pantolon giydigi icin konu sahibini dovmus, yani baska ne dememi isterdiniz? Her tesetture girenin aile baskisiyla kapandigini dusunmuyorum tabi ki. Ama konu sahibinin babasinin zihniyeti belli, kisa kol ve kot pantolon yuzunden bile kizini dovebiliyor; konu sahibi de hicbir cozum onerime yanasmadi. Ben de son care olarak bari dayak yemesin dedim. Bir evde yasiyorsan o evin kurallarina da uyacaksin.
Dini nereden cikardiniz ben anlamadim; ben dinle ilgili hicbir sey soylemedim. Konunun uzayacak bir tarafi yok, bir kadini kiyafeti yuzunden yargilayan her erkek cag disi ve gericidir; buna da akli basinda olan her kadin katilir. Bir kadina el kaldirabilen her erkek de gericidir.Ben sakinimm dee neyse konu uzamasin babasinin zihniyeti les orada ayni dusuncedeyiz.
Tesettur dini bi terimdir gericilikle yan yana koyulamaz benceDini nereden cikardiniz ben anlamadim; ben dinle ilgili hicbir sey soylemedim. Konunun uzayacak bir tarafi yok, bir kadini kiyafeti yuzunden yargilayan her erkek cag disi ve gericidir; buna da akli basinda olan her kadin katilir. Bir kadina el kaldirabilen her erkek de gericidir.
İşte bende annemi fln seviyorum öyle kolay değil çekip gitmek hemde böyle bir ülkede kız başına türlü türlü bela var![]()
Ben kendimi anlatamiyor muyum acaba? Babasinin dini gorusunu bilemem ben, bu adam ateist olsa da budist olsa da gericidir cunku kizina el kaldiriyor. Tesetture gelince bu adam kot pantolon ve kisa kol yuzunden bile kizini dovuyor, konu sahibi de o evde oturmakta israrci. Ne diyim ben daha? Kot pantolon ve kisa kol yuzunden kuduran adami anca tesettur sayesinde tutabilirsin anca o zaman kizini rahat birakir.Tesettur dini bi terimdir gericilikle yan yana koyulamaz bence
KPSS kazanıp git mantıgı geride kaldı artık, evden ayrilmak icin evlenen insanlar sağolsunlar bu ibareyi de kısıtlama olarak lugata geçirttiler. Nitekim erkek kardesin ayrı yasiyor oh ne ala memleket.Kızlar maddi olarak sıkıntı değil ayrı ev ama baskıcı oldukları için izin vermiyorlar ona dahi KPSS yi kazsn git diyorlar yada evlen.
Sadece yanlis cumle kuruyorsun bence kiz carsaflada gezse o adam yine aynisini yapar. Konu sahibi memursaniz tayin isteyin benceBen kendimi anlatamiyor muyum acaba? Babasinin dini gorusunu bilemem ben, bu adam ateist olsa da budist olsa da gericidir cunku kizina el kaldiriyor. Tesetture gelince bu adam kot pantolon ve kisa kol yuzunden bile kizini dovuyor, konu sahibi de o evde oturmakta israrci. Ne diyim ben daha? Kot pantolon ve kisa kol yuzunden kuduran adami anca tesettur sayesinde tutabilirsin anca o zaman kizini rahat birakir.