Bakıcı arıyorum bulamıyorum

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba
İstanbul Avcılar'da ananemle beraber kalıyorum dayım bakıyordu dövdüğü için ben aldım polislik olduk ama isim var ve şuan heryeri aradım bakıcı bulamıyorum
Bulan nerden buluyor
Komşu arkadaş heryere haber ettim cevap yok bakmak zorundayım ve iş zorunluluğu var aile de yok başka bakabilcek
Derdimi paylaşabilecek bir Allah'ın kulu lutfen

ALLAH yardımcınız olsun zor süreçler...ben babam için armut.com dan bulmuştum önce bakıcı şirket aracılığı ile Turkmenistanli bir arkadaş geldi..sonra şirketi aradan çıkardık çünkü çoğunu onlar alıyordu uzun süre devam ettik...sonra hep onun kuzeni yada arkadaşı geldi....Turkmenistanlilar bu işi yapıyor genel olarak...
Bı ara tekrar armuta yazdım Türk bayan bulmuştum o gelmişti..bı ilan verin derim

Bakıcı aradığınıza göre, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda anneanneniz. Bir canlıya, insana, anneye hele ki zor durumdaki yaşlı bir anneye nasıl şiddet uygular bir insan! Üstelik dedenize ve size de uyguladığını söylemişsiniz. Anneanneniz her şeye rağmen, sizin gibi bir torunu olduğu için çok şanslı. Umarım bütçenize göre ve vicdanlı bir bakıcı bulursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

Bakım evi veya kreş...

Şirketlere de çok güvenmeyin, buldukları personel gelir parayı alana kadar sonra arazi. Iclerinde hırsız olanlarda çok. Fiyatlar 7 10 arası min. Mutlaka kamera taktirin,Allah yardımcınız olsun.

Sağolun insallah

Annenizin durumu ne, calisma saatleri nasil, sizin beklentiniz ne, butceniz ne kadar bunları belirtirseniz daha kolay yardimci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…