Bakıcı arıyorum bulamıyorum

Maalesef yaşlı varmak zor bir iş olduğu için tanıdık filan olmadıkça 8 binden aşağısına bulamazsınız diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun
Zoor çok zor bakıcı işleri

nerede yaşıyorsunuz ne kadar verebilirsiniz?
anneannenizin emekli maaşı vs var mı?

bakıcı bulamazsanız bakımevinden başka çare yok gibi duruyor
o psikopat oğlundan iyidir

Bir kaç özel firma var bu işle uğraşan profesyonel bakıcı yönlendiriyorlar. Ancak asgari ücretten çok daha fazla para istiyorlar bilginiz olsun

Kizlar son durum 7 bin beşyüz gece gündüz durcak bir gün izin şirket 9 500 aynı tutar ayrıca komisyon şirketten iyi evden çalışmayı düşünüp sonra ben bakcam

Ne demek istediniz?
Kafa yerinde değil pardon
Şirketler bir aylık maaş fazladan alıyor 9 bin kusuru iki kere veriyorsun yani komisyonmus bende şirkete bağlı olmadan Türkmen kadın buldum bugün 7. 500 benim maaşında aynı evden caliscam bu parayı sürekli veremem bir yada iki ay durabilecek

Yok ben yanlış anlamışım. Ama kibar açıklamanız çok hoşuma gitti. Teşekkürler ❤

benim rahmetli dedem son zamanlarda huzurevindeydi. yüksek değildi ücreti ama bakıma muhtaç değildi. acaba huzurevlerinin böyle bakıma muhtaç yaşlılar için bi kolaylığı yok mu? kimsesi olmayan bakıma muhtaç yaşlı insanlar ne yapıyor? devletin mutlaka bir kolaylığı vardır diye düşünüyorum.

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetlerini arayabilirsiniz , belediyenin huzurevi vardı diye hatırlıyorum.
Evde bakım hizmetleri de var belediyelerin bu arada..

Engelli bakım merkezi sanırım aklımda öyle birşey kaldı yaşlıları da alıyorlardı eğer yürüyemiyor vs bir sağlık sorunu varsa

İki at sonra ne yapacaksınız? Anneannenizin heliri yok mı? Sizden başka maddi olarak destek olabilecek biri yok mu?

Kizlar merhaba bakıcı ile bakımevi ücreti aynı olan bir bakımevi buldum oraya gidiyoruz ücretsiz bakımevi için sağlık raporu almalıyız orası için randevu aldım sonrası için ucretsize başvuracağız.
Ne maddi ne manevi bir destek var dayım dayaktan dolayı uzaklaştırma almıştı ananeyi almadan gitmis

Alsa da dovmekten oldururdu zaten ben işteyim bakıcı olsada evde hemşire Dr hizmeti var burda yemek ilaç düzenli en iyisi bu

Ne demek dövmek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…