Bakıcı arıyorum bulamıyorum

Anneanneye karşı uzaklaştırma alan biri anneanneyi niye alsın gitsin uzaklastirmiyor muyduk?

Anneanneye karşı uzaklaştırma alan biri anneanneyi niye alsın gitsin uzaklastirmiyor muyduk?

Ananeye ve dedeye vurdu dedem yatalakti onun için darp raporu alamadım
Ananem için de defalarca konuştum onlar adına şikayetçi olmadik en son bana vurdu ben darp raporu aldım istese götürürdü karısı istemiyor kendide vuruyor Sabri yok goturmedi

Hanımefendi şunu soruyorum ben
Ddayak atan birine niye anneanneyi bırakmak istiyosunuz almadığı daha iyi değil mi
Dayak yemeye devam mı etsin kadincagiz

Hanımefendi şunu soruyorum ben
Ddayak atan birine niye anneanneyi bırakmak istiyosunuz almadığı daha iyi değil mi
Dayak yemeye devam mı etsin kadincagiz
Elbette daha iyi almaması ama bir çözüm üretilmemesi bahsettiğim şey bugün bakım evinde ilk günü iyi bakılıyor izliyorum.vedalasirken biraz üzüldü ağladı için buruk

dedenize ne oldu bu arada?

Allah yardımcin olsun öncelikli Allah dayına da merhamet versin avcılara yakın oturuyorsan maddi durumun yetersizse bakıcı ücreti seni zorlar avcılar bölgesinde öğrenci yoğunluğu var ve hem sizin işiniz görülmüş olur hem öğrencinin öğrenci bulabilirsiniz aslında tabi sizin iş saatlerinizle onun okul saatleri çakismayacak sekinde ayarlama yapmanız gerekebilir yada okulu uzamış is bulmakta sıkıntı çeken bir sürü ogreci vardır anneniz yatalak değilse bunu bir genç dinamik öğrenci dayinizdan çok daha verimli olabilir yada çocuklu bayan sizi rahatsız etmeyecekse makul ücrete çocuğunu başkasına birakamayan maddi durumu yetersiz bir bayan da bulabilirsiniz işin rast gele...

Profesyonel bir bakıcı arıyorsanız asgari ücretin çok üstünde rakamlar istiyorlar malesef ya ödeyeceksin ya bir tanıdığa başvurucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…