Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
arkadaslar daha oncede yazdım avcılarda oturuyorum annem gunduzlu cocuklarınıza bakabılır gonul rahatlıgıyla bırakabılırsınız 4 cocuk yetıstırmıs tecrubelı ayrıca cocukta baktı rafarans verebılır lutfen özelden ulasın

ayskarel kullanıcısından alıntı
merhaba ; bende bebeğime bakıcı arıyorum. izmirde yaşıyorum. bebeğim 1 yaşında babaannesi bakıyordu ama artık çok yoruldu. tek istediğim bebeğime sevgiyle baksın korusun onunla oyun oynasın

merhaba ben bakabilirim

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

mrb haftasonu için bakıcı arıyorumm istanbul okmeydanında oturuyorum ilgilenenler mutlaka mj atın

arkadaşlar cocugunuza geceli gündüzlü saatlide bakabilirim izmir buca evka 1 de ikamet ediyorum uzun uzadıya kendimi övmicem canınızın bi parcasını emanet edeceksiniz tanımanız şart benimle iletişime gecin tanışalım..referanslarım baktıgım cocuklarımın anneleridir....
NOT:ış sebebiyle şehir dışına cıkmak zorunda olan anneler cocugunuza haftalık aylıkta bakabilirim ...

syg...

arkadaşlar;
1 yaşında iki erkek oğlum var. bakıcı arıyorum. kartalda ikamet ediyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar;
1 yaşında iki erkek oğlum var. bakıcı arıyorum. kartalda ikamet ediyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Benim bebepğime bakan bayanın görümcesi iş arıyor ben bayandan memnunum. Sarıgazide oturuyor. İlgilenirsenişz telefonunu yollarım

merhaba! perpa metrobus durağına yakın oturuyorum 2 çocuk annesiyim okuyorlar 32 yaşındayım bakıcı bulamadıysanız hala ben çocuğunuza bakmaya talibim ama gündüzlü olması şartıyla ii akşamlar.

merhaba ben samandırada oturuyorum iş ile ilgilenıyorum dilersen özel msj yazabılırsın ben özel msj yazamıyorum mesaj sayım az oldugunda daha once cocouk baktım ve 5 yasında oglum var onada baktım ilgilenırsen msj beklıyorum

merhabalar bende beylikdüzünde oturuyorum üniversite mezunuyum ve iyi güvenilir bir ailenin yavrusuna bakmak istiyorumdum ben sizinle detayları konuşmak istiyorum telefonunuzu verin dilerseniz ben vereyim görüşmek üzere.tel...........

...Bu mesaj telefon numarası verildiği için editlenmiştir...
Güvenliğiniz için forumdan telefon numarası ve mail adresi gibi iletişim bilgilerinizi vermeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 aylık kızıma bakabilecek referanslı ,vicdan sahibi,allah korkusu olan bir bakıcı arıyorum.kartal ugurmumcuda ikamet etmekteyim.anne olması tercih sebeb:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:imdir

merhaba,istanbul bahcelievlerde oturuyorum 11 aylik kizima bakici ariyorum. deneyimli olup hem kizima bakacak hemde ev islerinde yardimci olacak birini ariyorum. orta yaslarda biri olmasi,referansinin olmasi ve evime yakin oturmasi tercihimdir. mesai saatleri sabah 7 aksam 7 dir.

merhaba osmangazi fenişteyim iki çocuk büyüttüm iki kızım var bekarken çocuk bakmıştım erenköyde şuan acil işe ihtiyacım var eğer hala birini bulmadıysanız seve seve çocuğunuza kendi çocuğum gibi bakarım evliliğimden bugüne çalışmadım ama iilla referans derseniz bekarken çalıştığım yerle görüşüp size referans veririm..Bide gündüzlümü yatılımı arıyorsunuz..

canım esenlerde oturan bir akrabam var.. 30-35 yaş arası 3 kız annesi gayet genç ve güleryüzlü..benimde bebeğime ara sıra bakıyor.. Fakat daha önce bu tür bir işte çalışmamış şuan evlere temizlik ve bakıcılık gibi iş arıyor. İstersen bana neler istedigini yaz uyarsa ikinizede görüşürsünüz...

merhaba avcılar beylikdüzü civarı çocuk bakımı işi arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…