Tecrubeli, referansı olan çocuk veya hasta bakıcısıyım. Lezzetli ve saglıklı yemekler yapabilen,güleryüzlü 48 yaşında bir bayanım .yatılı çalışıyorum. Düzenli ve temizlik konusunda titizim.sigara kullanmıyorum. Bilgili, guvenilir ve sorumluluk sahibiyim..ilgilenenler için xxxxxxxxxxxxxxxxxx
merhaba ; bende bebeğime bakıcı arıyorum. izmirde yaşıyorum. bebeğim 1 yaşında babaannesi bakıyordu ama artık çok yoruldu. tek istediğim bebeğime sevgiyle baksın korusun onunla oyun oynasın
Gündüzleri 1 yaşındaki oğlumla ilgilenecek bakıcı arıyorum.beylikdüzünde ikamet ediyorum
ist cevizlibağda ikamet etmekteyim tecrübeliyim 26 yaşındayım 6 senelik yeni doğan tecrübem var çocuk gelişimi mezunuyum özelden telefonunuzu bırakırsanız görüşebiliriz
slm bayanlar ben sızın bebeklerınıe seve seve ablalık yapardım ama malesef cok uzagız bır bırımıze neyse umarım gonlunuze gore bebıslerınıze ablalalık yapablen bırını bulabılırsız sevgıler....
Merhaba beylikduzundeyim ve ogretmenim ders programima gore yarim gunluk de olabilir kızıma bakici ariyorum.ilgilenenler burdan ya da ozelden irtibata gecebilirlerse cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?