Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Merhabalar,
Ben de 14 aylık kızıma bakıcı arıyorum. Tam olarak nerede oturuyorsun? Ben Kadıköy çarşı içinde oturuyorum. Sabah 07:15-akşam 19:00 arası çalışabilir misin? Özelden cep telefonunu mesaj atabilirsen telefonla kkonuşuruz. Teşekkürler

selam
11 aylık bebeğime temmuz 15 gıbı başlayacak gündüzlü daha once bebek bakmış olan deneyımli eğitimli sigara kullanmayan bebek bakıcısı arıyorum yeşilköyde ikamet ediyorum ilgilenenlerin mail adresıme maıl atmalarını rica ederim *******************

***bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bayrampaşa da oturuyorum. 1,5 yaşında oğlum 5,5 yaşında kızım var. evimde 08.30 - 18.30 saatleri arasında hafta içi 5 gün çocuklarıma bakacak bayan arıyorum. sadece çocuklarla ilgilenilecek başka bir iş yapılmayacaktır. ilgilenenlerin özel de mesaj atmaları rica olunur.

merhaba ; bende bebeğime bakıcı arıyorum. izmirde yaşıyorum. bebeğim 1 yaşında babaannesi bakıyordu ama artık çok yoruldu. tek istediğim bebeğime sevgiyle baksın korusun onunla oyun oynasın

KENDİ EVİNİZDE Mİ BAKTIRICAKSINIZ YOKSA BEN EVİMDE BAKABİLİRMİYİİM.?BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.iyigünler

merhaba arkadaşlar izmirde oturuyorum,evliyim 26 yaşındayım çocuğum yok.Ben kendi evimde 3-6 yaş arası en az 3 en fazla 6 tane çocuk bakmak istiyorum.Diyeceksinizki neden öyle,nedenmi görüyorumki herkes ürkmüş hep art niyetli insanların ve bilinçsiz insanların ceremesini bizler çekiyoruz ama bende şimdi şöyle bir şey teklif ediyorum sevgili hanımlar. En fazla 6 tane 3-6 yaş arası bir grup kurup onlarla öğretirken eğlenmek,oyun oynarken spor yaptırmak,etkinlik yaparken büyük- küçük kaslarını geliştirmek istiyorum.Çocuk gelişimi bölümü meslek lisesi çıkışlıyım öğrenimimi tamlarken stajlarımı yüksek başarıyla gerçekleştirdim ve 1-2 seminere katıldım.Alanımda ilgili ve kendimi yenilemeyi seven biriyim.Ve siz sevgili anneler bizler bunları yaparken sizlerde miniklerimizin anlık fotoğraf kareleriyle şahit olacaksınız etkinliklerimize.Güvenilir biriyim,kendimize ait işimiz var aslında ama ben kendi işimi yapmak istiyorum çünkü çok seviyorum o minicik süt süt kokulu elleri.Bakıcıya ihtiyacı olan anneler varsa tlfn numaralarını özelden yazmaları yeterli.Emin olun çok rahat ediceksiniz çünkü çocuğunuz hem çok kalabalıkta olmıyacak hem güvenli bir ortamda olucak.buarada ben birebir ilgilenicem yemek ve temizlik ihtiyaçlarımız içinde birde yardımcı ablamız olucak 6 tane çocuğumuzu edindikten sonra ablayıda bu siteden isteyen taleb eden olursa oda özelden yazabilir.Forum bornovaya çok yakın oturuyoruz,evimiz gayet konforlu ve otobana oldukça yakın çocuklarınızı teslim ederken problem asla yaşamazsınız.Fiyat ise 450tl tüm giderler ve etkinlik için gerekli kırtasiye masrafları ücrete dahildir.GÖRÜŞ,DÜŞÜNCE;VE TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.

arkadaşlar sancaktepe'de oturuyorum...2 küçük kızım var biri 1 yaşında digeri yeni doğdu.. ikisinin bakımında cidden cok zorlanıyorum, çocuklarım için işi bıraktım ama yine de tek başına olmuyor..eğer sancaktepeye yakın bir yerlerde oturuyorsanız bana yardımcı olup,kızlarıma ablalık yapabilir misiniz? Eşim öğretmen ben ise muhasebeciyim.ikimizde üniversite okumuş görgü sahibi insanlarız.ben gün içinde genelde teli kapalı tutuyorum bebeklerim zarar görmesin diye bu yuzden eşimin numarasını verecem buradan...

şimdiden tesekkur ederım..
kolay gelsın.

05327643174(Emrah bey)

Üniversite mezunu iki çocuk annesiyim.İlk oğluma annem baktı ikinci oğluma bakmak için işten ayrıldım.Bir daha çalışma hayatına dönmeyi düşünmüyorum.Evimde şefkatle ve sevgiyle bakabileceğim bir çocuk arıyorum.En kıymetli varlığınızı rahatlıkla emanet edebileceğiniz 'Allah korkusu' ve 'sonsuz çocuk sevgisi' olan bir bakıcı arıyorsanız yardımcı olabilirim

15-20 güne kadar işe başlamak durumundayim daha önce bakicilik yapmiş sigara kullanmayan 35-45yaş arasi bebegimin koruyucu meleği olabilecek bir bayan bakici arïyorum ilgilenen olursa lütfen buradan iletişime gecsin calisma saatleri 8-18.30 haftaici resmi günler tatil

Gündüzleri 1 yaşındaki oğlumla ilgilenecek bakıcı arıyorum.beylikdüzünde ikamet ediyorum

bende beylikdüzündeyim sevgiyle ilgiyle hoşgörüyle ilgileneceğimden emin olabilirsiniz şartlarınızı özelden yazarak bilgilendirirseniz sevinirim

ist cevizlibağda ikamet etmekteyim tecrübeliyim 26 yaşındayım 6 senelik yeni doğan tecrübem var çocuk gelişimi mezunuyum özelden telefonunuzu bırakırsanız görüşebiliriz

Benim adım Hülya bende Beylikdüzü'nde Adakentte oturmaktayim. Evimde bakmamın sizin icin sakıncası yoksa, kizim var onunla beraber iyi vakit geçirip oyun oynatarak bakabilirim. Benim kızımda 14 aylık. İlgilenirseniz Mail adresim korhancavdar@gmail.com

Merhabalar,bostancida oturuyorum 1,5 yasında ve 1 aylık 2 tane oğlum var.5 ay sonra ise geri donecegimden yatili ya da gündüzlu, işinde deneyimli,cocuklarımıza biz isteyken yokluğumuzu hissettirmeyecek ve iyi egitim verebilecek bir bakıcı arıyoruz...

Merhaba beylikduzundeyim ve ogretmenim ders programima gore yarim gunluk de olabilir kızıma bakici ariyorum.ilgilenenler burdan ya da ozelden irtibata gecebilirlerse cok sevinirim.

Selam,ben halkalı bosphorus sitesine yeni taşındım,bize yakın olan,haftada sadece 3 kez,2 yaşındakı ogluma bakbilen iyi bir bayan arıyorum,nazlıhilal keşke senin gibi bakıcı bula bilsem))))

Merhaba beylikduzundeyim ve ogretmenim ders programima gore yarim gunluk de olabilir kızıma bakici ariyorum.ilgilenenler burdan ya da ozelden irtibata gecebilirlerse cok sevinirim.

selam bakıcı buldunuz mu?baya olmuş ilanı yazalı ama beylikdüzünde tüm bakıcı arayanlar için.yarım gun olur,hafta sonu gece gezmelerınız ıcın cocugu bırakacak yer bulamazsınız.gözünüz kapalı teslim edecegınız bır yer var.şimdilik annem abi kardeş iki cocuga bakıyor ama cıkmak ıstıyor cok agır geldı ıs ona .bayan bırakmak ıstemıyor annemı ama annem bebegı orta yerde bırakmamak ıcın devam edıyor şimdilik.yarım gun ,saatlik farketmez arayın konusalım.gelin yerımızı gorun.tanısalım.anlaşalım...annemı tanıyan bırakmak ıstemıyor ınanın cok seveceksnz.Allah korkusu olan,insan seven,candan kişiler olursa karsılıklı güzel şeyler olur...grşmek üzere...

Merhaba, Yüksek lisans mezunu,özel sektör çalışanıyım. 36 yaşındayım.Acil durumlarda (akşam işiniz uzadığında,yemek planınız oldugunda,dügün-davet vs gibi planlarınız oldugunda..) cocuk/bebek bakıcısına ihtiyaç duydugunuzda ulaşabilirsiniz. Ücreti saat olarak almaktayım. Beylikdüzü ve civarı tercihimdir. Ev giderlerine destek olmak amacıyla bu ilanı vermekteyim.Cocuklarla aram oldukça iyidir. iletişim için email: dogonova@hotmail.com. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…