Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Azra Hanım;Uğur Mumcuda oturuyorum.Kızım kreşe başlayacağı için mecburen bakıcımız bırakıyor.Size gözüm kapalı tavsiye ederim.Temiz,vicdanlı ve hak yemeyen,çocukla güzel ilgilenen bir insan.Sadece çocuğunuza bekçi aramıyor,ilgi alaka eksik olmamalı diyorsanız ilgilenin derim.Tabi karar sizin.Kendisi de burada oturuyor.Yol problemi olmaz.Yarın son günümüz,ayrılıyor.Düşünürseniz en kısa zamanda mail atın lütfen.

mrb istanbul güngörende çocuk bakıcılğı yapmak istiyorum. 2 çocuk annesiyim daha öncede çocuk baktım. küçük oğlum 4 yaşında kendi evimde bakacağım çocuğunuz varsa. her konuda güvenebilirsiniz. acil ihtiyacım var bu işe....

Hayat hn, beylikdüzünde çocuk bakıcılığı ile halen ilgilenmektemisiniz. Cevabınız evet ise lütfen yazarmısınız

Merhaba Annem için, Bakırköy veya Başakşehir civarında çocuk bakıcılığı arıyoruz kendisi deneyimlidir deneyimlidir

merhaba.. üsküdar kirazlıtepe de bebeğime bakacak birini arıyorum. evimde bakacak ve eğer daha önce bir bebeğe baktı ise referans talep edeceğim. ilgilenenler var ise bilgi lütfen.

slm bende bakıcıyım ama beykozdanım keşke yakın olsaydım size bebişinize bakardım inşallah hayırlı birisini bulursunuz ii günler

slm bende beykozdayım bebek bakmak istiyorum 27 yaşındayım ilgilenirseniz dönersiniz

merhaba.. üsküdar kirazlıtepe de bebeğime bakacak birini arıyorum. evimde bakacak ve eğer daha önce bir bebeğe baktı ise referans talep edeceğim. ilgilenenler var ise bilgi lütfen.

slm hatice hanım ben beykozdanım 26 yaşındayım bebek bakmak istiyorum bende anneyim eger sizde düşünürseniz dönersiniz

galatasaray üniversitesinde okumaktayım ve istanbul/beşiktaşta ikamet ediyorum. çocuklarınıza seve seve arkadaşlık-ablalık yapabilirim. daha önce deneyimlerim var, ve çocuklarla çok iyi anlaşırım. onların bir yabancı dile başlamalarına ve devam ettirmelerine de yardımcı olabilirim (özellikle fransızca konusunda)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece gözetimci değil bebeğime sevgi ilgi alaka iyi beslenme hiç ağlatmadan bakabilecek ve öncesinde deneyimi olup bunu referans gösterebilecek evimde internet aracılığı ile online izlenenerek bakıcılık yapmayı göze alan işinde uzmanım diyen kişi arıyorum...
ikametim donanma lojmanları gölcük
ücrette sorun olmaz

Beylikdüzünde bakıcı arayan varsa çocuğunuza sevgiyle bakarım.Ilgilenenler benimle özelden irtibata geçebilir.

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..

Konu Bakıcı ve Kreş başlığına taşınmıştır..

6 aylık ikiz kızlarım ve okula giden 7 yaşında bir oğlum var. Çalışmıyorum. Annemle birlikte bebeklerimize bakmaya çalışıyoruz. Ancak yatılı bir yardımcıya ihtiyacımız var. Tavsiye edeceğiniz biri ya da işle ilgilenen var ise beni arayabilir. XXXXXXXXXXXXX

Aradığım 4 temel nitelik :
Sigara içmeyen,
Daha önce bebek bakmış olan
Türkçesi düzgün (Türk değilse)
Hafta içi 1 gün izin yapmayı kabul edecek olan

Nursel

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bahcelievlerde oturuyorum ve 11 aylik kizima bakici ariyorum

ist avcılarda oturuyorum.40 yaşındayım 2 erkek çoçugu büütüm.bir kız çoçugu bakmak istiyorum.kendime güveniyorum.güven ve sevgiyle büyüyecegine inanıyorum.düşünürseniz karşılıklı konuşabiliriz.

istanbul avcılarda oturuyorum.2 erkek çoçuk 17_12 annesiyim.çoçuk yetiştirme konusunda kendime güveniyorum.güvenli bir ailenin kız çoçuguna bakmak istiyorum.ilgilenenler özelden msj atabilir.:89:

merhabalar beylikdüzünde oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum ve anaokullarında öğretmenlik yaptım.11 yasında 6.sınıfa giden bir oğlum var.bakıcı bulmadıysanız görüşebiliriz...

merhabalar bende beylikdüzünde oturuyorum.38 yaşındayım. 6.sınıfa giden bir oğlum var. çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum;bir çok okulda anasınıfı öğretmenliği yaptım.Bakıcı bulmadıysanız görüşebiliriz..en güzel günler sizlerle olsun.

arkadaslar mersinde yasıyorum, hamileyim.
hayırlısıyla agustos ayında doğum yapacağım. eylül ayında başlaması için güvenebileceğimm bakıcı arıyorum.
erken doğum ihtimaline karşı şimdiden arayışa başladım.

yardımlarınızı rica ederim..

merhabalar ben çocuk gelişimi mezunuyum.anaokulunda öğretmenlik yaptım.12 yaşında oğlum var. beylikdüzünde oturuyorum;oğlunuza bakıcı bulmadıysanız görüşebiliriz.sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…