Merhaba arkadaşlar eylül ayinda ise baskicak 4 aylik bebeğime haftanın 4 günü gündüz bakicakbirini ariyorum ilgilenenler dönüş yapabilirmi
11 aylık oğluma evimde bakabilecek aynı zamanda gündelik işlerimde yardımcı olabilecek bayan arıyorum ilgilenenlerden mesaj bekliyorum
Merhaba,
Bayrampaşa da oturuyorum. 1,5 yaşında oğlum 5,5 yaşında kızım var. evimde 08.30 - 18.30 saatleri arasında hafta içi 5 gün çocuklarıma bakacak bayan arıyorum. sadece çocuklarla ilgilenilecek başka bir iş yapılmayacaktır. ilgilenenlerin özel de mesaj atmaları rica olunur.
selam
11 aylık bebeğime temmuz 15 gıbı başlayacak gündüzlü daha once bebek bakmış olan deneyımli eğitimli sigara kullanmayan bebek bakıcısı arıyorum yeşilköyde ikamet ediyorum ilgilenenlerin mail adresıme maıl atmalarını rica ederim *******************
.
***bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir...***
Halkalida oturuyorum. Bir yasindaki oglum icin bakici ariyorum. Referansli, deneyimli olmasi cok onemli ilgilenenler mesaj atsin lutfen
halkalı mezarlığının yanında oturuyorbenim tanıdığım çok tatlı bir ablam var deneyimli ,referans verebilir.48 yaşında
Üsküdar Koşuyolunda ikamet ediyorum. 2 yaşındaki kızıma 07:00 17:30 saatleri arasında bakabilecek referanslı bakıcı arıyorum. Gayet uslu ve uyumlu bir çocuk.. İlgilenenler buradan ya da özel mesaj ile ulaşabilirse sevinirim..
Ozelden mesaj atarsaniz numarasini ben.kendisini arar gorusurum, tesekkurlrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?