Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar,ben yazdığım gibi o civarlarda oturan tercih lise mezunu bir bakıcı veye oyun ablası arıyorum zaten oğlum 4 yaşında ve anaokuluna gidiyor.Asla sigara kullanmayan,vicdan sahibi, güleryüzlü olması bizim için çok önemli arkadaşlar.Hayırlısı İnşallah:)

11 aylık oğluma evimde bakabilecek aynı zamanda gündelik işlerimde yardımcı olabilecek bayan arıyorum ilgilenenlerden mesaj bekliyorum

Merhaba arkadaşlar eylül ayinda ise baskicak 4 aylik bebeğime haftanın 4 günü gündüz bakicakbirini ariyorum ilgilenenler dönüş yapabilirmi

Son düzenleme:
Üsküdar Koşuyolunda ikamet ediyorum. 2 yaşındaki kızıma 07:00 17:30 saatleri arasında bakabilecek referanslı bakıcı arıyorum. Gayet uslu ve uyumlu bir çocuk.. İlgilenenler buradan ya da özel mesaj ile ulaşabilirse sevinirim..

Merhaba arkadaşlar eylül ayinda ise baskicak 4 aylik bebeğime haftanın 4 günü gündüz bakicakbirini ariyorum ilgilenenler dönüş yapabilirmi

bakıcı arayışınız devam ediyorsa görüşmek isterim hayırlı ramazanlar dilerim tüm sıte arkadaslarımıza

ilan oldukca eski ama halen bakıcıya ihtiyacınız varsa görüşebiliriz referansım tecrubem mevcut

halen bakıcıya ihtiyacınız varsa görüşelim referansım tecrubem mevcut

İstanbul kagithanede oturuyorum.eylul ayi itibariyle 4 aylik olacak olan ogluma bakici ariyorum.7:00-18:00 saatleri arasinda.ev isi beklemiyorum,sadece oglumla ilgilenecek birini ariyorum.

Halkalida oturuyorum. Bir yasindaki oglum icin bakici ariyorum. Referansli, deneyimli olmasi cok onemli ilgilenenler mesaj atsin lutfen

Selam kosuyolunda oturan arikadasim is ariyor,ilgilenirmisiniz???

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…