Oğlum 27 aylık yazın uğraştım çişini oğrettim kakasını oğretemedim bakıcısına sen yıkama kilodu banyoma koy dedim çişinde sorun yoktu son günlerde onuda bırakmış sık sık ustune yapıyo çişini. Çiş kilodu aldım ama bakıcısı böyle bakamam böyle olmaz bezleyelim diye tutturdu. Aklı kesseydi evime yapmazdı diyo. Çocukta zaten çiş kilodu var ev batmiyo sadece çocuğu temizlemesi lazım ama zor geliyo ona. Bakıcımı değişeyim çocuğumu bezleyeyim ikiside çok zararlı ama hangisi daha az etkiler oğlumu hazirana kadar bakacak sonra ben mezun oluyorum inş
2 yıl baktı bu 3.senesi soyluyodu çişini tutuyodu pipisini son günlerde yapıyo bana tepki. Veriyodur onu bıraktığım için cezalandırıyodur çunku uzun yolda bez bağlsdım yapmadı bezinebakıcı ne kadar zamandır bakıyor cocuğa???? bu onemlı bence.....bırde eger tam oğrenemedıyse demek hazır degılmış bence oğlunuz...her cocuk bır degıl malum 3 yasa kadar zaman tanıyın dıyor pedagoglar
Başka birini bulmam lazım kres uymuyo saatlerime eşimde başka bakıcı dshs çok etkiler psikolojısını bezle daha iyi diyoBakıcını değiş eğitim. vermekten aciz evin kirlenmesini dert etmiş. Nasıl güvenicen tuvalet alışkanlığı önemli 8ay sonra sen çocukla ilgilenebileceksin o zamana kadar kreşe ver daha sağlıklı olur...
Başka birini bulmam lazım kres uymuyo saatlerime eşimde başka bakıcı dshs çok etkiler psikolojısını bezle daha iyi diyo
Ama geçen sene onun için ağlayan oğlum bu sene oraya gitmek istemiyo ağlıyo ben gelir gelmez kucağıma atlıyo yavrum çok kararsızım en doğru kararı vermem lazım bakıcı ablanın kolaycılığı zoruma gidiyo bezlemek zoruma gidiyor oğrenmişti oğlum inat yapıyo muhtemelen onu bıraktım diyeesınıze katılıyorum 2 seneyı doldurmus bakıcı ıyıce alışmıştır....malum bu aylarda cok akıllı oluyorlar artık herseyı kavramaya baslıyorlar ( benımkıde nerdeyse 26 aylık)....bana kalırsa ılla bırakıcam dıyorsa kadın ısı bırakmasın bezleyın derım....nasılsa hazıranda ustune dusersınız bezı bırakır....hem dahada buyumus olur
Tabiki karar sizin o zaman tuvalet alışkanlığını ertelemekte fayda var çünkü aç kapa oda iyi olmaz çocuk için....Başka birini bulmam lazım kres uymuyo saatlerime eşimde başka bakıcı dshs çok etkiler psikolojısını bezle daha iyi diyo
Ama geçen sene onun için ağlayan oğlum bu sene oraya gitmek istemiyo ağlıyo ben gelir gelmez kucağıma atlıyo yavrum çok kararsızım en doğru kararı vermem lazım bakıcı ablanın kolaycılığı zoruma gidiyo bezlemek zoruma gidiyor oğrenmişti oğlum inat yapıyo muhtemelen onu bıraktım diye
Ben olsam bakiciyi degistiririm.cocukla ilgilenmiyo evin derdine dusmus.eger tekrar cis kacirmaya basladiysa psikolojik sikintilari olabilir mi acaba cocugun?
Olabilir bende onu duşunuyorumBen olsam bakiciyi degistiririm.cocukla ilgilenmiyo evin derdine dusmus.eger tekrar cis kacirmaya basladiysa psikolojik sikintilari olabilir mi acaba cocugun?
En basta öyle anlaşmıştık aynı binadayız evimde bakarım dedi tamam demiştim benim evimde baksa çiş sorun değil seve seve temizlerim benarkadas haklı olabılır...oğlunuza ıyı davranmamaya baslamıs olabılır mı acaba ??? bu arada neden onun evınde bakıyor sızın evınızde bakmıyor
Ben evdeyken öğlen çiş yapmayan oğlum orda yapıyo hemde her öğlen uykusunda yapıyo ilk günler çiş kaçırmıyodu şimdi kaçırıyo bu işte bi iş varBen olsam bakiciyi degistiririm.cocukla ilgilenmiyo evin derdine dusmus.eger tekrar cis kacirmaya basladiysa psikolojik sikintilari olabilir mi acaba cocugun?
Hadi gidelim diyince direniyo ağlıyo yere atıyo kendini kadın gel oğlum diyo ıhh anne diyo boynuma sarılıyo acaba benden ayrılmak mı istemiyo onu mu istemiyo anlamadım kioğlunuz memnun degılse bakıcıyı degıstırın....x abla gelsın mı x ablaya gıdelım mı sorularına nasıl yanıtlar verıyor bakın bakalım gözlemleyın...eger oğlunuzun onu artık svemedıgını anlarsanız hıç dusunmeyın zaten...
Hadi gidelim diyince direniyo ağlıyo yere atıyo kendini kadın gel oğlum diyo ıhh anne diyo boynuma sarılıyo acaba benden ayrılmak mı istemiyo onu mu istemiyo anlamadım ki
Dedim sağol ilgine çok teşekkür ederim Allah razı olsun dedim çiş yapıyosa bende bak bakamam dedi çunku en bastan evde bakacak birini bulmalıydım hata ettimbırkaç gun bende bak desende kamera koysan????? sonucta aynı apartman...bırkaç gunden bırsey cıkmaz
çocuk gitmek istemiyorsa zorlama.bakıcı, oğlunuz büyüdükçe,hareketlendikçe kızıyor da olabilir.o nedenle oğlunuz istemiyordur.bakıcı bunu sorun ediyorsa çokta iyi bir bakıcı değil bana göre.tuvalet eğitiminde sabırlı biri olması çok önemli çünkü.yerine koyacak biri varsa bakıcı değiştirin.Ama geçen sene onun için ağlayan oğlum bu sene oraya gitmek istemiyo ağlıyo ben gelir gelmez kucağıma atlıyo yavrum çok kararsızım en doğru kararı vermem lazım bakıcı ablanın kolaycılığı zoruma gidiyo bezlemek zoruma gidiyor oğrenmişti oğlum inat yapıyo muhtemelen onu bıraktım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?