Eşimin babanesi var 70 yasında zaten 7 ayım kaldı ondan rica ettim inş o bize gelip bakacak köyde inek bakıyodu dinç bi kadın bakıcıyı değiştirmek istiyorum babanne gelmese de başkasını bulalım diyorum eşim çocuk daha çok etkilenir diyo az kaldı zaten diyoçocuk gitmek istemiyorsa zorlama.bakıcı, oğlunuz büyüdükçe,hareketlendikçe kızıyor da olabilir.o nedenle oğlunuz istemiyordur.bakıcı bunu sorun ediyorsa çokta iyi bir bakıcı değil bana göre.tuvalet eğitiminde sabırlı biri olması çok önemli çünkü.yerine koyacak biri varsa bakıcı değiştirin.
Dedim sağol ilgine çok teşekkür ederim Allah razı olsun dedim çiş yapıyosa bende bak bakamam dedi çunku en bastan evde bakacak birini bulmalıydım hata ettim
Eşimin babanesi var 70 yasında zaten 7 ayım kaldı ondan rica ettim inş o bize gelip bakacak köyde inek bakıyodu dinç bi kadın bakıcıyı değiştirmek istiyorum babanne gelmese de başkasını bulalım diyorum eşim çocuk daha çok etkilenir diyo az kaldı zaten diyo
Canım zaten kpss hazırlanıyorum sabah gidip gece gelicem dersanede ders çalışıyorum kadının bana zararı olmaz sosyal hayat özel hayat hepsi kpss oldu çocuğum iyi olsun mutlu olsun bana yeter bakıcı acaba bağırıyomu korkum olmaz içim rahat olur 3 ay bile baksa çişi oğretse gitse yeterbakarsa helal olsun valla.....ama bu sefer 7 ay sızde kalacak ıyı dusun derım....dıger turlude bakıcıya tam cocuk alışacak 7 ay bıtecek
hakkınızda hayırlısı artık
Canım zaten kpss hazırlanıyorum sabah gidip gece gelicem dersanede ders çalışıyorum kadının bana zararı olmaz sosyal hayat özel hayat hepsi kpss oldu çocuğum iyi olsun mutlu olsun bana yeter bakıcı acaba bağırıyomu korkum olmaz içim rahat olur 3 ay bile baksa çişi oğretse gitse yeter
Sağol amin inşsen bılırsın cnm hakkınızda hayırlısı ınş
Merhaba benım de 27 aylık oğlum var ben de yazdan cısını öğretmiştim yavruma krese başlayalı 3 ay oldu iyi gidiyorduk ama son bir ayımız da gunlük tüm çilini altına yapmaya başladı yavrum kresteki hocamız saolsun hıç şikayet etmedı hatta ben beze gecelim dıye teklif ettım hayır bu bır evre dedı bu sekılde devam edıyorduk ki bir sey farkettık yavrum istedığı bir sey olmadığında bize tepkisini çiş yaparak gösteriyordu. Mesela markette oyuncak mı istedi biz almadık hemen altını ıslatıyordu kreste de aynı sekılde olduğunu gördük kresın psıkologu bunun bı tepki old. Ama bu davranışın ilerde idrar tutma da sıkıntı yaratabileceğini bize Anlattı ve beze donduk 6 ay bu şekilde olacak ve wc yı unutturcaz dedı 6 Ay sonra çiş eğitimi verelim dedı ona uyuyoruz suan bezli yavrumuz .Oğlum 27 aylık yazın uğraştım çişini oğrettim kakasını oğretemedim bakıcısına sen yıkama kilodu banyoma koy dedim çişinde sorun yoktu son günlerde onuda bırakmış sık sık ustune yapıyo çişini. Çiş kilodu aldım ama bakıcısı böyle bakamam böyle olmaz bezleyelim diye tutturdu. Aklı kesseydi evime yapmazdı diyo. Çocukta zaten çiş kilodu var ev batmiyo sadece çocuğu temizlemesi lazım ama zor geliyo ona. Bakıcımı değişeyim çocuğumu bezleyeyim ikiside çok zararlı ama hangisi daha az etkiler oğlumu hazirana kadar bakacak sonra ben mezun oluyorum inş
Cis kacirdiginda bagirip kiziyosa daha cok korkuyodur bence.kamera ses kaydi falan bisiler yapabilir misinBen evdeyken öğlen çiş yapmayan oğlum orda yapıyo hemde her öğlen uykusunda yapıyo ilk günler çiş kaçırmıyodu şimdi kaçırıyo bu işte bi iş var
Ben haftasonu bakıyorum bende oyle yapmıyor ama oğlende ıslatmıyo altını bendeyken ben buyuzden bezlemek istemiyorum biraz ilgi sevkat istiyo sadece ben heryere bezsiz goturuyorum tenhalarda şişeye yaptırıyorum sorun olmuyo niye bezliyim diyorum tekrar bezi bıraktırmk hem onu hem beni yıpratıcakMerhaba benım de 27 aylık oğlum var ben de yazdan cısını öğretmiştim yavruma krese başlayalı 3 ay oldu iyi gidiyorduk ama son bir ayımız da gunlük tüm çilini altına yapmaya başladı yavrum kresteki hocamız saolsun hıç şikayet etmedı hatta ben beze gecelim dıye teklif ettım hayır bu bır evre dedı bu sekılde devam edıyorduk ki bir sey farkettık yavrum istedığı bir sey olmadığında bize tepkisini çiş yaparak gösteriyordu. Mesela markette oyuncak mı istedi biz almadık hemen altını ıslatıyordu kreste de aynı sekılde olduğunu gördük kresın psıkologu bunun bı tepki old. Ama bu davranışın ilerde idrar tutma da sıkıntı yaratabileceğini bize Anlattı ve beze donduk 6 ay bu şekilde olacak ve wc yı unutturcaz dedı 6 Ay sonra çiş eğitimi verelim dedı ona uyuyoruz suan bezli yavrumuz .
Kendi evinde bakıyo yapamam uyardım sakın kızma psikolojisi bozulur dedim tamam dedi ama oğlum battaniyesine battaaa naptıııın bak ne oldu dedi çiş kaçurdıktan sonra demek ki kızıyoCis kacirdiginda bagirip kiziyosa daha cok korkuyodur bence.kamera ses kaydi falan bisiler yapabilir misin
Aynen işi o aynı zamanda çiş kilodu aldım evi batmasın diye ama yine damlıyo diyo değişmek zor geliyo demek ki çocuğu çocuk hiç yaramazlık yapmasın istiyo sen şımartıyosyn diyo bana göre normal bi çocuk kendi kendine oynar kamyonuna motoruna biner bi zararı yok ama ben annesiyim bana ağır gelmiyo demek ki ele ağır geliyohakkınızda hayırlısı olsun.benim çocuklar ne zaman bakıcıyı istemeseler,hep bir sorun çıktı bakıcıdan yana.çocuk hissediyor bazı şeyleri.o nedenle dedim değiştir diye.işi o zaten,ilgilenmek istemiyorsa evinde oturduğu yerden para kazanmak istiyor diye düşündüm ben.çocuklukta 7 ay hiç kısa bir süre değil.
Kiyamam ona ben yaKendi evinde bakıyo yapamam uyardım sakın kızma psikolojisi bozulur dedim tamam dedi ama oğlum battaniyesine battaaa naptıııın bak ne oldu dedi çiş kaçurdıktan sonra demek ki kızıyo
Kısmet olursa ay sonu eşimin babaannesi gelip bskıcak inş gelirKiyamam ona ben yabaska bakicilara bakistirsaniz nasil olur
O kadın bana hç iyi hisler hissettirmedi cnm bence bakıcı dekarte edecek bir çözüm bulmalısın. Yavrum kadınkızıyo demek ki de oda onu taklit ediyor. Ya tamam bu da put değil yeri geliyor bizde kızıyoruz ama bu önemli bir konu artı bu çocuk annesinden ayrı kalıyor, daha hassas davranmalı.Kendi evinde bakıyo yapamam uyardım sakın kızma psikolojisi bozulur dedim tamam dedi ama oğlum battaniyesine battaaa naptıııın bak ne oldu dedi çiş kaçurdıktan sonra demek ki kızıyo
Eşimin babaannesini çağırdım o bakacak bakıcımızla yolları ayırdık inş hayırlı olan budur bizim için zaten gitmekte istemiyodu kendi evinde beşiğinde annesinin yemeğiyle kendi oyuncağıyla daha iyi buyur inşO kadın bana hç iyi hisler hissettirmedi cnm bence bakıcı dekarte edecek bir çözüm bulmalısın. Yavrum kadınkızıyo demek ki de oda onu taklit ediyor. Ya tamam bu da put değil yeri geliyor bizde kızıyoruz ama bu önemli bir konu artı bu çocuk annesinden ayrı kalıyor, daha hassas davranmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?