Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Fiyatları Ortalama Nedir?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

shakila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
49
1
36
İstanbul
arkadaşlar bakıcı fiyatları genel olarak nedir? ben bebeğimi haftada 4 gün bırakıcam yani eve almıyorum kendi avinde bakacak. fiyat aralığı ne olmalı acaba? benden 800 isteniyor normal mi? fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler..

bence normal canım sonuçta çocuk bu can emanet edeceksin çok ağır bi sorumluluk

ama şöylede bir durum varki çok tercih etmememe rağmen yabancı dadılar 600 - 700 tl ye yatılı gelebiliyorlar. yerli bakıcılar neden bu kadar fazla oluyor. tabiki canımı emanet ediyorum ama mecbur olmasam bende çalışmam zaten. 4 gün için 800 hemde kendi evide bana çok fazla geldi. düşünün ben hergün oraya taşınıp geri gelicem..

konyada haftanın 6 günü bakıyor bir tanıdıgımız 400 tl.800 bana çok fazla geldi haftanın 4 günü için :44:

işi küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama bankaların yada şebeke şirketlerinin müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar sabah 8 akşam 6 durmaksızın telefon cevaplıyor akşama kadar hakaret işitip öğle yemeği hariç ara ile veremiyorlar ve bu insanlar mesai yaptıklarında mesai parası bile almadan 650 - 700 civarı alıyorlar ve cumartesi dahil çalışıyorlar yani haftanın 6 günü. büyük gros marketlerin çalışanları da öyle daha da zor onlar hem insanlarla uğraşıp oturmuyorlar bile. bilemiyorum ama kendi evinin konforunda sadece haftanın dört günü gündüzlü bir iş için fazla buluyorum.

benim bakıcım haftada 5 gün geliyor.
sabah 8 akşam 5 çalışıyor, artı ev işlerinede yardımcı oluyor yemek yapıyor. 450 tl ye anlaştık. bu arada ilden ile değişiyor fiyatlar ama onun evinde bakılıcaksa bendede cok zor olur ve bakıcı hiç bir zorluk cekmiycek hopp çocuk geldi hop gittii
bence bir çocuk kendi ev ortamında büyümeli kendi yatagında yatmalı
ve kışı var hastalığı var bence ii düşünün. başka bakıcılar bulun detaylı konuşun.

sabah 8 akşam 5 çalışıyor, artı ev işlerinede yardımcı oluyor yemek yapıyor. 450 tl ye anlaştık. bu arada ilden ile değişiyor fiyatlar ama onun evinde bakılıcaksa bendede cok zor olur ve bakıcı hiç bir zorluk cekmiycek hopp çocuk geldi hop gittii
ve kışı var hastalığı var bence ii düşünün. başka bakıcılar bulun detaylı konuşun.

teşekkürler smile bende çok kararsızım zaten. yani evlenirken bile bu kadar düşünmedim, böyle kararsız kalmadım ne zor muş allahım..:43:

ben bakıcılık arıom kendi evimde herşey dahil sadece bezini alıp gelcek 600 650 falan düşünüom epey fazla istenmiş sizden

canım 800 4 gün için çok fazla
bende kendi evine bırakıyorum alt katımda zaten
iş olursa arada söylerim 300 lira veriyorum
biraz daha araştır bence

ark doğru sölüo apartmanında muhakkak vardır canım etrafa haber bırak daha hızlı ve güvenililr bulursun

işi küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama bankaların yada şebeke şirketlerinin müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar sabah 8 akşam 6 durmaksızın telefon cevaplıyor akşama kadar hakaret işitip öğle yemeği hariç ara ile veremiyorlar ve bu insanlar mesai yaptıklarında mesai parası bile almadan 650 - 700 civarı alıyorlar ve cumartesi dahil çalışıyorlar yani haftanın 6 günü. büyük gros marketlerin çalışanları da öyle daha da zor onlar hem insanlarla uğraşıp oturmuyorlar bile. bilemiyorum ama kendi evinin konforunda sadece haftanın dört günü gündüzlü bir iş için fazla buluyorum.

canım adaletlı bır maas sıstemı bekleme ona bakarsak mankenler 5 dakıka yuruyor mılyarları alıyor futbolcu 90 dakıka kosuyor trılyonları alıyor...bakıcı işini küçümsemeyın.....hiçte kolay değil.....sabır ister bır günü bir gününe uymaz...ayrıca sıgortasız bır iş....

Back
X