Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence normal canım sonuçta çocuk bu can emanet edeceksin çok ağır bi sorumluluk
benim bakıcım haftada 5 gün geliyor.
sabah 8 akşam 5 çalışıyor, artı ev işlerinede yardımcı oluyor yemek yapıyor. 450 tl ye anlaştık. bu arada ilden ile değişiyor fiyatlar ama onun evinde bakılıcaksa bendede cok zor olur ve bakıcı hiç bir zorluk cekmiycek hopp çocuk geldi hop gittii
bence bir çocuk kendi ev ortamında büyümeli kendi yatagında yatmalı
ve kışı var hastalığı var bence ii düşünün. başka bakıcılar bulun detaylı konuşun.
keşke yakın olsaydık ya çok küçükmüş bebegin kıyamam
canım 800 4 gün için çok fazla
bende kendi evine bırakıyorum alt katımda zaten
iş olursa arada söylerim 300 lira veriyorum
biraz daha araştır bence
ne güzel söylemişsin orası konya.......... burası istanbul....konyada haftanın 6 günü bakıyor bir tanıdıgımız 400 tl.800 bana çok fazla geldi haftanın 4 günü için :44:
ne güzel söylemişsin orası konya.......... burası istanbul....
işi küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama bankaların yada şebeke şirketlerinin müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar sabah 8 akşam 6 durmaksızın telefon cevaplıyor akşama kadar hakaret işitip öğle yemeği hariç ara ile veremiyorlar ve bu insanlar mesai yaptıklarında mesai parası bile almadan 650 - 700 civarı alıyorlar ve cumartesi dahil çalışıyorlar yani haftanın 6 günü. büyük gros marketlerin çalışanları da öyle daha da zor onlar hem insanlarla uğraşıp oturmuyorlar bile. bilemiyorum ama kendi evinin konforunda sadece haftanın dört günü gündüzlü bir iş için fazla buluyorum.