mrb gonülgul nasılsın ark istegi göndrrmiştin dogru hatırlıom dimi
evet bakıcılar olarak bır başlıkta toplanalım demiştim ama olmadı...nasılsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb gonülgul nasılsın ark istegi göndrrmiştin dogru hatırlıom dimi
evet bakıcılar olarak bır başlıkta toplanalım demiştim ama olmadı...nasılsın...
4 güne 800 fazla bence biraz araştırsan daha iyi birini bulabilirsin galiba mesela kız meslek lisesi mezunu kızlar var bazıları çok aklı başında oluyor.. hem çocuğunu başkasını evine gönderme bence kendi evinde büyüsün zaten çok küçük her gn dıları çıkacak yazık bunu karı kışı var biraz daha araştır bence..
haftanın 6 günü 650 bakılıo
35 yaşındayım evlıyım esim gardıyan 3 cocuğum var....senın esınde polıs değilmi biriyle anlasacaktın olmadı herhalde..iiim ya inan konuyu senin açtını fark etmemişim sen nerdeydin yasın falan kaç evlimisin tanısalım bari
ne güzel söylemişsin orası konya.......... burası istanbul....
canım adaletlı bır maas sıstemı bekleme ona bakarsak mankenler 5 dakıka yuruyor mılyarları alıyor futbolcu 90 dakıka kosuyor trılyonları alıyor...bakıcı işini küçümsemeyın.....hiçte kolay değil.....sabır ister bır günü bir gününe uymaz...ayrıca sıgortasız bır iş....
canım adaletlı bır maas sıstemı bekleme ona bakarsak mankenler 5 dakıka yuruyor mılyarları alıyor futbolcu 90 dakıka kosuyor trılyonları alıyor...bakıcı işini küçümsemeyın.....hiçte kolay değil.....sabır ister bır günü bir gününe uymaz...ayrıca sıgortasız bır iş....
cnm bnm umarım gonlune gore guvenebılecegın cocuguna bakabılecek bırını bulabılırsın ben antalyada haftanın 6 gunu baktırıyorum kendı evıne goturuyorum sabah 9 akşam 9 400 tl cnm sen hem kendı evıne gotureceksın hem erken alacaksın hemde 4 gun ewet ıyı bakıcı bulmak kolay degıl ama eger ılla ben su kadar ıstıyorum bu kaadr vermezsen olmaz dıyen bırıne nasıl guveneceksın para ıcın yapmadıgı ne malum bır apartmanda yonetıcıge soyle gorustugun komsun varsa soyle belkı ıstanbulda fıyatlar yuksektır dogru ama bu kadar olmaz o zmn herkes cocuk baksın 1000 tl alsın bız ıhtıyacımız olmasak calışırmıyız hıc ıstermıyız gozumuzun nurunu başkasına bırakmayı gozumuzun onunden ayırmayı neyse ben ozledım herhalde oglusumu konusuyorum bu konuda sana bol şans
selam gonulgul, bakıcı işini küçümsemediğimi zaten söylemiştim baştan fakat işe senin dediğin gibi bakıp öyle bir kıyaslama yaparsak hiçbirimiz çalışamayız o zaman. örneğin ben öyle bir işte çalışıyorum ki bazen tuvalete gidemiyorum. yemeğimi ofiste yiyorum eve iş getiriyorum ve mesai almıyorum. ve başında patronu şefi müşterisi hepsi haklı bi biz haksızız. sabahtan akşama gıkımız çıkmıyo çalışıyoruz arkadaşım. ben şunu söylüyorum kendi evinin konforunda sabah 8 akşam 6 ve haftada 4 gün bir çocuk bakımı için fazla gibi... diğer türlü ben 800 vereceksem evime gelip benim düzenime uymalı bide güzel kamera döşerim, herşeyde istediğim gibi olur... birgünü birgününü tabi tutmaz çocuk bu avutur geçersin amaaa patronun her dakikası diğerini tutmazsa ne yapacaksın o zaman. bir araştırın bakalım piyasada uzmanlık işleri haricinde insanlar ne kadara çalışıyor. tanıdığım o kadar çok myo mezuuvarki 650 tl ye çalışan. bu insanların ihtiyacı olmasaydı ve onların yerine çalışıp para getiren biri olsaydı sanırımonlarda senin gibi düşünebilirlerdi...
konyada haftanın 6 günü bakıyor bir tanıdıgımız 400 tl.800 bana çok fazla geldi haftanın 4 günü için :44:
bence normal canım sonuçta çocuk bu can emanet edeceksin çok ağır bi sorumluluk