Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Fiyatları Ortalama Nedir?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
4 güne 800 fazla bence biraz araştırsan daha iyi birini bulabilirsin galiba mesela kız meslek lisesi mezunu kızlar var bazıları çok aklı başında oluyor.. hem çocuğunu başkasını evine gönderme bence kendi evinde büyüsün zaten çok küçük her gn dıları çıkacak yazık bunu karı kışı var biraz daha araştır bence..

4 güne 800 fazla bence biraz araştırsan daha iyi birini bulabilirsin galiba mesela kız meslek lisesi mezunu kızlar var bazıları çok aklı başında oluyor.. hem çocuğunu başkasını evine gönderme bence kendi evinde büyüsün zaten çok küçük her gn dıları çıkacak yazık bunu karı kışı var biraz daha araştır bence..

haftanın 6 günü 650 bakılıo

haftanın 6 günü 650 bakılıo

bakın arkadaşlar bu işin hakkı bu değil ben ne kadar paraya sıkışırsam sıkışayım yıllarca işsizde kalsam emeğimin hakkını almadan calışmam...sıgortasız bır işte 1000 aşağı calışmayın...danışmanlık şirketlerınde 1500 dahı iş buldum ama benım ulaşım sorunum var sabah 7 iş başı yapıp akşam 9 eve gelırdım...hakkım sızce 600 mü....hayır....ben hakkımı almadan asla calışmam....bakıcılara tavsıyem iş olsun da parası ne olursa olsun demeyın.....sonra pişman olursunuz...

ne güzel söylemişsin orası konya.......... burası istanbul....

ee bende özellikle belirttim zaten.heryerin özellikle istanbulun şartlarının farklı oldugunu biliyorum..

canım adaletlı bır maas sıstemı bekleme ona bakarsak mankenler 5 dakıka yuruyor mılyarları alıyor futbolcu 90 dakıka kosuyor trılyonları alıyor...bakıcı işini küçümsemeyın.....hiçte kolay değil.....sabır ister bır günü bir gününe uymaz...ayrıca sıgortasız bır iş....

işi kimse küçümsemiyor.kesinlikle sabır isteyen bir iş.can sonuçta gözünün önünden ayıramazsın.kendi çocugundan daha çok ilgilenmek zorunda hissadersin kendini.ama konu sahibi arkadaş ne kadar maaş alıyordur onu sormak lazım.800 tl bakıcıya verdikten sonra eline anca harclıgı kalır.türkiye standartlarında öyle ucuk bir maaş alacagını sanmıyorum.ee 800 verdikten sonra 4 güne çalışmaz kendi bakar çocuguna daha iyi..

canım adaletlı bır maas sıstemı bekleme ona bakarsak mankenler 5 dakıka yuruyor mılyarları alıyor futbolcu 90 dakıka kosuyor trılyonları alıyor...bakıcı işini küçümsemeyın.....hiçte kolay değil.....sabır ister bır günü bir gününe uymaz...ayrıca sıgortasız bır iş....

selam gonulgul, bakıcı işini küçümsemediğimi zaten söylemiştim baştan fakat işe senin dediğin gibi bakıp öyle bir kıyaslama yaparsak hiçbirimiz çalışamayız o zaman. örneğin ben öyle bir işte çalışıyorum ki bazen tuvalete gidemiyorum. yemeğimi ofiste yiyorum eve iş getiriyorum ve mesai almıyorum. ve başında patronu şefi müşterisi hepsi haklı bi biz haksızız. sabahtan akşama gıkımız çıkmıyo çalışıyoruz arkadaşım. ben şunu söylüyorum kendi evinin konforunda sabah 8 akşam 6 ve haftada 4 gün bir çocuk bakımı için fazla gibi... diğer türlü ben 800 vereceksem evime gelip benim düzenime uymalı bide güzel kamera döşerim, herşeyde istediğim gibi olur... birgünü birgününü tabi tutmaz çocuk bu avutur geçersin amaaa patronun her dakikası diğerini tutmazsa ne yapacaksın o zaman. bir araştırın bakalım piyasada uzmanlık işleri haricinde insanlar ne kadara çalışıyor. tanıdığım o kadar çok myo mezuuvarki 650 tl ye çalışan. bu insanların ihtiyacı olmasaydı ve onların yerine çalışıp para getiren biri olsaydı sanırımonlarda senin gibi düşünebilirlerdi...

cnm bnm umarım gonlune gore guvenebılecegın cocuguna bakabılecek bırını bulabılırsın ben antalyada haftanın 6 gunu baktırıyorum kendı evıne goturuyorum sabah 9 akşam 9 400 tl cnm sen hem kendı evıne gotureceksın hem erken alacaksın hemde 4 gun ewet ıyı bakıcı bulmak kolay degıl ama eger ılla ben su kadar ıstıyorum bu kaadr vermezsen olmaz dıyen bırıne nasıl guveneceksın para ıcın yapmadıgı ne malum bır apartmanda yonetıcıge soyle gorustugun komsun varsa soyle belkı ıstanbulda fıyatlar yuksektır dogru ama bu kadar olmaz o zmn herkes cocuk baksın 1000 tl alsın bız ıhtıyacımız olmasak calışırmıyız hıc ıstermıyız gozumuzun nurunu başkasına bırakmayı gozumuzun onunden ayırmayı neyse ben ozledım herhalde oglusumu konusuyorum bu konuda sana bol şans

cnm bnm umarım gonlune gore guvenebılecegın cocuguna bakabılecek bırını bulabılırsın ben antalyada haftanın 6 gunu baktırıyorum kendı evıne goturuyorum sabah 9 akşam 9 400 tl cnm sen hem kendı evıne gotureceksın hem erken alacaksın hemde 4 gun ewet ıyı bakıcı bulmak kolay degıl ama eger ılla ben su kadar ıstıyorum bu kaadr vermezsen olmaz dıyen bırıne nasıl guveneceksın para ıcın yapmadıgı ne malum bır apartmanda yonetıcıge soyle gorustugun komsun varsa soyle belkı ıstanbulda fıyatlar yuksektır dogru ama bu kadar olmaz o zmn herkes cocuk baksın 1000 tl alsın bız ıhtıyacımız olmasak calışırmıyız hıc ıstermıyız gozumuzun nurunu başkasına bırakmayı gozumuzun onunden ayırmayı neyse ben ozledım herhalde oglusumu konusuyorum bu konuda sana bol şans

valla sorma tuareki yani bende ayrılmak fikri aklıma gelince gözlerim doluyo. parayla kıyaslanacak bişi değil tabi ama malesef imkansızlıklar olunca elden bişi gelmiyo işte.. iyi biri olsun diye uğraşırken bide bu sıkıntılar off ... neyse ben 800 isteyen arkadaşı eledim zaten.. dedigin gibi güvenimde sarsıldı hem.. çok doğru söylemişsin arkadaşım sağol

yeğenimin bakıcısı haftanın 5 günü gelip evde bakıyor ve akşam için bi kaç çeşit yemekle salata da hazırlıyor aylık 750 tl..

selam gonulgul, bakıcı işini küçümsemediğimi zaten söylemiştim baştan fakat işe senin dediğin gibi bakıp öyle bir kıyaslama yaparsak hiçbirimiz çalışamayız o zaman. örneğin ben öyle bir işte çalışıyorum ki bazen tuvalete gidemiyorum. yemeğimi ofiste yiyorum eve iş getiriyorum ve mesai almıyorum. ve başında patronu şefi müşterisi hepsi haklı bi biz haksızız. sabahtan akşama gıkımız çıkmıyo çalışıyoruz arkadaşım. ben şunu söylüyorum kendi evinin konforunda sabah 8 akşam 6 ve haftada 4 gün bir çocuk bakımı için fazla gibi... diğer türlü ben 800 vereceksem evime gelip benim düzenime uymalı bide güzel kamera döşerim, herşeyde istediğim gibi olur... birgünü birgününü tabi tutmaz çocuk bu avutur geçersin amaaa patronun her dakikası diğerini tutmazsa ne yapacaksın o zaman. bir araştırın bakalım piyasada uzmanlık işleri haricinde insanlar ne kadara çalışıyor. tanıdığım o kadar çok myo mezuuvarki 650 tl ye çalışan. bu insanların ihtiyacı olmasaydı ve onların yerine çalışıp para getiren biri olsaydı sanırımonlarda senin gibi düşünebilirlerdi...

haklısınız tabıı.çalışmanın hemen her turlusu zor...haklısınız..insallahbebeğinize uygun bırını bulursunuz....ben bakıcıyım ama sırf cocuğum için unıversıteyı kazandığım halde okumadım....kızım 1 aylıktıiianneme bıle bırakamadıım...sizleri anlıyorum....bende aynı durumda olduğum için zamanında baktığım cocuklar benım küçük kızım gıbıydıler annesı kıyardı ben kıyamazdım...

Ben haftanın 5 gunü 9-18:30 1200tl veriyorum ama 2 cocuk + evede yardım var
Vede asla asla asla baskasının evine bırakmam cocuğumu
Evine giden gelen olurmu
Ne yedirir ne içirir
Ay bir sürü soru
Asla yapmayın
Bence

ben haftanın 5 günü yarım gün bakacak.250ye anlaştım.
sizce baıkıcıdan neler istemeliyiz.özellikle nelere dikkat etmeliyiz

merhabalar..istanbul bahcesehirde oturuyorum. 1 yasındakı ogluma bakabilecek-yatılı bir bayan arıyorum.cocukları seven ve tecrubelı birisi olmalı..sigara kesinlikle kullanmayacak..haftada 1 gun ızın..maas olarak anlasabiliriz dha sonra..tsk..

Merhaba;

mesajların hepsini okuyamadım ama Kadıköy'de yaşadığınızı yazdığınız mesajı okuyunca cevap vermek istedim. Ben Moda'da oturuyorum ve bu çevrede fiyatlar 1.500TL'ye kadar çıkıyor. Makul fiyat evinizde bakılmak üzere 900-1.200 TL olabilir. Belirttiğim fiyata (sizin evinizde bakılmak üzere) saat 07:30-08:00 gibi bebeği teslim alıp annenin eve geliş saati olan 18:30-19:00'a kadar bakıyorlar, anlaşmaya göre ev işi, yemek de dahil olabiliyor.
Benim bakıcım 08:30-17:00 aralığında bizim evde bakıyor, kendi evi yakın olduğu için arada kendi evine de götürüyor (götürme desek denetleyecek kimse yok, o nedenle bilgim dahilinde götürmesinde sakınca görmüyorum), yemek yapmıyor, temizliğe 15 günde 1 yardımcı alıyorum. Bebek çamaşırı, bebek ütüsü, park gezmesi ve fırsat bulduğu kadar ortalığı topluyor. 17:00-19.30 arası annem bakmaya devam ediyor.
Benim durumum ideal 1 örnek olmadığı için fiyat belirtmeyi doğru bulmadım. Ancak yeniden bakıcı arayacak olsam yukarıda belirttiğim kriterleri de göz önünde bulundururdum.

Bu arada bakıcınızın yakın çevreden olması denetleme anlamında çok iyi, benim bakıcımı sabırı ve davranışları nedeniyle bebeğimin annesi zannedenler var, bu bilgiler de çevreden kulağıma gelenler.

konyada haftanın 6 günü bakıyor bir tanıdıgımız 400 tl.800 bana çok fazla geldi haftanın 4 günü için :44:

Evinde mi bakıyor yoksa eve mi geliyor birde tüm gün mü yarım gün mü öğrenebilirmiyim.Bende selçukluda oturuyorum bakıcı arıyorum.

Son düzenleme:
Fiyatlar şehirden şehre, semtten semte, bir de çocuğu kaçtan kaça bırakcağınıza göre değişiyor. Ben yarım gün 300 veriyorum..

bence normal canım sonuçta çocuk bu can emanet edeceksin çok ağır bi sorumluluk

4 gün için hem de kendi evinde 800 lira bence de çok fazla, hem evinden çıkmayacak hem de sizin ev işlerinize bir katkısı olmayacak ayrıca 1000 lira verirsem çocuğuma iyi bakar 1500e daha da iyi bakar diye bir durum yok bence.. sonuçta kendi vicdanına kalmış .. iyi bakacak olan vicdanlı bir bakıcı 500e de gözü gibi bakabileceği gibi bir başkası 1500e çocukla ilgilenmeyio, kendi eviyle ilgilenedebilir bence.. yani parayla doğru orantılı değil bu iş

Back
X