Fiyatlar şehirden şehre, semtten semte, bir de çocuğu kaçtan kaça bırakcağınıza göre değişiyor. Ben yarım gün 300 veriyorum..
evet çok güzel bir tesbit..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlar şehirden şehre, semtten semte, bir de çocuğu kaçtan kaça bırakcağınıza göre değişiyor. Ben yarım gün 300 veriyorum..
siz nerde oturuosunuz ben bakıyım bebeginize yası falan kaç
Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Bebeğime canı gönülden sevgi ile bakacak birini arıyorum.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.
ben avrupa yakasındayım bende çocuk bulamadım keşke yakın olsa bakardım 600 istiyorum ben max ücret yeterli die düşünüyorum
çocugun kendi evinde bakılması daha yerinde olur.. kıyafet değişimi altı /üstü değişmesi -oyunu - beslenmesi - odası-yatağı bence tümüyle kendi evinde olması gerekli.arkadaşlar bakıcı fiyatları genel olarak nedir? ben bebeğimi haftada 4 gün bırakıcam yani eve almıyorum kendi avinde bakacak...
Tarihlere bakarsan 4 sene once yazilmis bunlarYorumları okuyunca şaşırdım bende yatılı bakıcı arıyorum 600$ dan aşağı kimse gelmiyor 450-600 TL görünce çok mu veriyorum ben acaba diye düşünmedim değil... Konu ile ilgili bilen dönüş yapabilir mi bu arada istanbulda oturuyorum.
şu anda bebeğine yarım gün bakıcı tutan arkadaşım var mı ne kadar ödüyorsunuz ev işlerine yardım istemiyorum sadece bebekle ilgilenecek cevap verirseniz çok sevinirim
Cevremdekiler eve 500-600 gibi bakici getirtiyirlarYorumları okuyunca şaşırdım bende yatılı bakıcı arıyorum 600$ dan aşağı kimse gelmiyor 450-600 TL görünce çok mu veriyorum ben acaba diye düşünmedim değil... Konu ile ilgili bilen dönüş yapabilir mi bu arada istanbulda oturuyorum.
çok teşekkürler cevap içinCevremdekiler eve 500-600 gibi bakici getirtiyirlar
Bakici evinde de 400 e baktiriyoyorlar