Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Fiyatları Ortalama Nedir?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bursa bağlaraltı civarı,iki yaşını bitirmiş oğlum için bakıcı arıyorum.12 ve7 arası çalışacak ,ev işlerinde yardımda istiyorum.benzer şartlarda bakıcısı olanlar ne kadar veriyor?sizce ne kadar ücret vermeliyim.

siz nerde oturuosunuz ben bakıyım bebeginize yası falan kaç

Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Bebeğime canı gönülden sevgi ile bakacak birini arıyorum.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.

Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Bebeğime canı gönülden sevgi ile bakacak birini arıyorum.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.

ben avrupa yakasındayım bende çocuk bulamadım keşke yakın olsa bakardım 600 istiyorum ben max ücret yeterli die düşünüyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bakıcı fiyatları genel olarak nedir? ben bebeğimi haftada 4 gün bırakıcam yani eve almıyorum kendi avinde bakacak...
çocugun kendi evinde bakılması daha yerinde olur.. kıyafet değişimi altı /üstü değişmesi -oyunu - beslenmesi - odası-yatağı bence tümüyle kendi evinde olması gerekli.
hem anne baba içinde zor .. bakıcı senin evine gelmeyecekse kreşe götür daha iyi ..

Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Evimde çocuk bakmayı düşünüyorum. Ama bir çocuk için 800 tl yi çok buluyorum. 500 tl gibi makul bir fiyat olmalı.Çocuk bakmak sorumluluğu ağır bir iş ama çocuğuna baktıracak ailenin gelirinide düşünmeli.

bence fiyatı çok fazla istemiş. benim bakıcım 700 yol dahil eve geliyordu ve evin işlerine de yardımcı oluyordu. arkadaşım bakıcının evine bırakarak ve yemeğini vs. yapıp vererek büyüttü. 400-450 gibi veriyordu. kendi evlerinde baktıklarında fiyat daha düşük oluyor dikkat edin.

şu anda bebeğine yarım gün bakıcı tutan arkadaşım var mı ne kadar ödüyorsunuz ev işlerine yardım istemiyorum sadece bebekle ilgilenecek cevap verirseniz çok sevinirim

Yorumları okuyunca şaşırdım bende yatılı bakıcı arıyorum 600$ dan aşağı kimse gelmiyor 450-600 TL görünce çok mu veriyorum ben acaba diye düşünmedim değil... Konu ile ilgili bilen dönüş yapabilir mi bu arada istanbulda oturuyorum.

Tarihlere b
Yorumları okuyunca şaşırdım bende yatılı bakıcı arıyorum 600$ dan aşağı kimse gelmiyor 450-600 TL görünce çok mu veriyorum ben acaba diye düşünmedim değil... Konu ile ilgili bilen dönüş yapabilir mi bu arada istanbulda oturuyorum.
Tarihlere bakarsan 4 sene once yazilmis bunlar

şu anda bebeğine yarım gün bakıcı tutan arkadaşım var mı ne kadar ödüyorsunuz ev işlerine yardım istemiyorum sadece bebekle ilgilenecek cevap verirseniz çok sevinirim

Cevremdekiler eve 500-600 gibi bakici getirtiyirlar
Bakici evinde de 400 e baktiriyoyorlar

Back
X