- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
işte o yüzden komple anneme bırakmak istemiyorum ben de. Bakıcı bulucam inşallah annemden de biraz destek bekleyeceğim açıkçası 2 yaşa kadar. Kaynanam olsa yakında o kesin bakardı ama şımartırdı annem tam tersi çok sevmez bakamaz. Tersler sabırsız ve fazla katı. O yüzdn komple anneme bırakamam. Annem sadece kontrol amaçlı devrede olabilir.
Çok zor işler daha ne zaman işe başlayacağımı bile bilmiyorum.
Pandemi dolayısıyla gebe olduğum için iş yerm sorumluluk almak istemedi. ücretsiz izne çıkardılar beni ama doğumdan hemen sonra da dönmemi bekliyorlar. Ben de onu istemiyorum bu kadar zaman evde oturup çocuğum olunca çalışmak haksızlık geliyor.
bir an önce kreş yaşına gelsinler lütfen![]()
Çok zor kesinlikle benim annemde sabırsız :) ağlayınca falan dayanamıyor sinirleri bozuluyor. Zaman çabuk geçiyor ama ömründen ömür gidiyor ben o yüzden 2. Çocuğu 5 sene düşünmedim hiç hatta istemiyordum ama kardeşsiz olmaz diye 2. Hamileyim ama her zaman dedim ki işten ayrılacağım konuma gelince istiyorum 2. Çocuğu öyle de nasip oldu çok şükür. Çalışan anne olmak çok zor benim annem de çalışıyordu ama mahalle kültürü vardı çalışmayan anne tüm çocuklara bakardı, kreş gibi her beraber büyüdük oynayarak şimdi daha da zor.