Ya ben artık biraz kaderci oldum galiba bu konuda (İstanbulda olsaydık farklı olabilirdi bilemiyorum). Yani bulacaksa bir şekilde bulacak bizi bu meret, ama işte risk hep risk.. Zor tercihler.
Bizim ilçede toplam kreş sayısı 2. Düz 2 yani, beğensem de beğenmesem de 2. Gittim ikisine de baktım, şahaneler gözüm kapalı teslim ederim durumum var mı derseniz aslında hayır yok ama işte durum bu. Mükemmeli istesem evde oturmak zorunda kalacak. Bu yaşa kadar bir şekilde geldi, buna şükür.
Elbette, ne zaman isterseniz yazın lütfen. Biz bir haftadır okula gidince ne olacak, nasıl olacak, okula nasıl gideceksin, kiminle gideceksin, anneye nasıl byebye yapacaksın, anne işe nasıl gidecek vs alıştırma yapıyoruz. Az önce beraber çantasını hazırladık, hanımefendi benden hevesli, ıslak mendilini vs tıkıyor içine.. inşallah böyle devam eder de hem size, hem de sevgili
@nomunomuchua ya ümit dolu bir örnek olurum.
Düşünsenize sabah bırakacağım kahvaltı orada, sonra oyun eğlence komiklik şakalar vakit geçirmece, 12de öğle yemeği ki orda 2 lokma yese yine benim işim azalır, eve gelince biraz evde teklif ederim yerse diye, sonra öğle uykusu... Oynayıp yorulduğu için güzel uyuyan bir çocuk.. Hayal gibi, rüya gibi ama gerçekleşme ihtimali var işte... Allahım çok amin