Siz buna 'çok güzel' bakmak mı diyorsunuz?emeklerden sonra tv karşısına koyup biberonuna da şekerli çay doldurarak
Siz buna 'çok güzel' bakmak mı diyorsunuz?
Ben çocuk olsam, sevgi ve şefkatı tek geçerim.
Bakıcı nasıl bakar bilemiyorum bu işi profesyonel anlamda yapan bir bakıcıya verecek paranız var mı?
Diğer türlü mahalle teyzesinin bakımı babanesinin bakımından daha profesyonel olabileceğine inanmıyorum
Babaannenin bakımı artı sevgi şevkat karınızda olacaktır
Yanlış gördüğünüz yerde kalbini kırmadan uyarırsanız dengeyi sağlayabilirseniz bu işten hepnizde karlı çıkabilirsiniz
ablam da yaşadı aynı ikilemi (gerçi o mecbur kaldı babaannesi bakamadı minicik bebeğe)sonra bakıcı buldu ve şu an o kadar memnun ki iyi ki de ona emanet etmişim diyor;kadın tv izletmiyor güzel şarkılar oyunlar öğretiyor kibar nazik çocuğu da öyle büyütüyor ve yeğenim de çok seviyor onu,hoşuna gitmeyen bi durum olursa bakıcıyla bu nu çok rahat konuşup uyarırsın ama babanne kırk şey söyler o yüzden iyi referanslı bi bakıcı bul
Kesinlikle bakici canim . Denedim kv bakmak istedi 1 yil bakti surekli oram agriyor buram agriyor dedi durdu.bu yilda hastayim dedi bakmak istemedi hic minnet etmeye degmez.evinede karisio herseyide biliyor dahil oluyor .bosver hic bulasmaherkese selam,
Konudan da anlaşılacağı gibi çocuğa bakıcı mı babaanne mi bakmalı sizce? Bence bakıcı eşime göre babaanne ama kuzenimin bakıcısı ile ilgili kötü tecrübeleri var o nedenle ısrar da edemiyorum yarın bi gün ciddi bişey olur diye. Ama babaanneye de bırakmak içime sinmeyecek, bir şeyden anladığı yok. Alt komşusunun çocuğuna kendine göre çok güzel bakmış, yemeklerden sonra tv karşısına koyup biberonuna da şekerli çay doldurarak. Ara ara bakıyor şu an, eşim herhangi bir şey için uyardığında sen bu yaşa nasıl geldin diyor. Ama torununu da çok seviyor bir bakıcıdan daha mı iyi şefkat gösterir? Fedakar biri aslında. Ay bilemiyorum kafam karışık, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Allah aşkına bakicıların pedagojik eğitimı mi var?babaanne hiçbir şey veremezse sevgisini verir.bence babaanne zaten doğacak bebeğime babaansi bakacak.herkese selam,
Konudan da anlaşılacağı gibi çocuğa bakıcı mı babaanne mi bakmalı sizce? Bence bakıcı eşime göre babaanne ama kuzenimin bakıcısı ile ilgili kötü tecrübeleri var o nedenle ısrar da edemiyorum yarın bi gün ciddi bişey olur diye. Ama babaanneye de bırakmak içime sinmeyecek, bir şeyden anladığı yok. Alt komşusunun çocuğuna kendine göre çok güzel bakmış, yemeklerden sonra tv karşısına koyup biberonuna da şekerli çay doldurarak. Ara ara bakıyor şu an, eşim herhangi bir şey için uyardığında sen bu yaşa nasıl geldin diyor. Ama torununu da çok seviyor bir bakıcıdan daha mı iyi şefkat gösterir? Fedakar biri aslında. Ay bilemiyorum kafam karışık, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?