- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
Kesinlikle bakici!herkese selam,
Konudan da anlaşılacağı gibi çocuğa bakıcı mı babaanne mi bakmalı sizce? Bence bakıcı eşime göre babaanne ama kuzenimin bakıcısı ile ilgili kötü tecrübeleri var o nedenle ısrar da edemiyorum yarın bi gün ciddi bişey olur diye. Ama babaanneye de bırakmak içime sinmeyecek, bir şeyden anladığı yok. Alt komşusunun çocuğuna kendine göre çok güzel bakmış, yemeklerden sonra tv karşısına koyup biberonuna da şekerli çay doldurarak. Ara ara bakıyor şu an, eşim herhangi bir şey için uyardığında sen bu yaşa nasıl geldin diyor. Ama torununu da çok seviyor bir bakıcıdan daha mı iyi şefkat gösterir? Fedakar biri aslında. Ay bilemiyorum kafam karışık, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kesinlikle bakici!
Bizim babamiz da kimse annane babaneden iyi bakamaz annem baksin diye tutturdu. Ya olmaz annenle yapamayiz edemeyiz sinir hastasi olurum dedikce yok bakiciya emanet edemem falan fistik dedi.
Sonuc..son konularimdan birini oku.
Guvenilir bakici bulmak zor, bu karari vermekte. Kocanda sorun yoksa, ona bakan babaanne.
O zaman bakici.Hayır eşime kendi annesi bakmamış, babaannesi ve dedesi bakmış.
Evet evliyim. Fakat kayinvalideyi bosadik.Ayy okudum çok sinirlerim bozuldu. Evli misiniz hala?
Ablanız ne kadar şanslıymış.. buldum aslında bir tane, referansı da iyi. Yatılı da gelebilir, istanbuldan gelecek gelirse. Ama eşim işte annemin bir hatasını görmeden direkt bakıcıya vermek istemiyorum diyor. Annesine öyle tapan bi adam değil ama bu konuda candanlığına güveniyor herhalde.
Maalesef beyin gelisiminin %90i ilk 3 yil icerisinde oluyor. Beslenmenin de ogrenmenin de en onemli oldugu yillar. Annenin buyutmesi cok onemli aslinda. Ama bazen imkan olmuyor iste.Ben olsam babaannesine verirdim kesinlikle. Çünkü benim icin güvenliği ve alacağı sevgi geriye kalan her seyden cok daha onemli olurdu. Bir de bakacagi zaten 3 yasina kadar, daha sonra krese filan gidiyorlar. Hani o arada almadigi egitim çocuğunuzdan hicbir sey eksiltmez ama almadigi sevgi cok sey eksiltebilir. Hepimiz öyle büyüdük, suanin babaanneleri-anneanneleri zamanin anneleriydi
Ha tabii ki sagliksiz beslenme olacaksa ya da iste güvenliğine dikkat etmeyecegine eminseniz bakici araştırın.
bnim için tv ve sekerli cay cok zararlı oyuzden bukonulardan vazgecebilecekse daha dogrusu kafa dikine gitmeyeckse . babanne cokdaha iyi sefkat sevgi acısındanherkese selam,
Konudan da anlaşılacağı gibi çocuğa bakıcı mı babaanne mi bakmalı sizce? Bence bakıcı eşime göre babaanne ama kuzenimin bakıcısı ile ilgili kötü tecrübeleri var o nedenle ısrar da edemiyorum yarın bi gün ciddi bişey olur diye. Ama babaanneye de bırakmak içime sinmeyecek, bir şeyden anladığı yok. Alt komşusunun çocuğuna kendine göre çok güzel bakmış, yemeklerden sonra tv karşısına koyup biberonuna da şekerli çay doldurarak. Ara ara bakıyor şu an, eşim herhangi bir şey için uyardığında sen bu yaşa nasıl geldin diyor. Ama torununu da çok seviyor bir bakıcıdan daha mı iyi şefkat gösterir? Fedakar biri aslında. Ay bilemiyorum kafam karışık, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Maalesef beyin gelisiminin %90i ilk 3 yil icerisinde oluyor. Beslenmenin de ogrenmenin de en onemli oldugu yillar. Annenin buyutmesi cok onemli aslinda. Ama bazen imkan olmuyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?