Bakıcı şiddeti olabilir mi?

Uslubunuz tam bir

kadın karyola altına saklanmaktan, gördüğü dayaklardan aklını kaçırmış ama maalesef haberi yok.daha yeni konuşmaya çalışan bir bebeğe bağırılmasını normal karşılayacak kadar da şiddeti içselleştirmiş ve normalleştirmiş.hasta olduğunun da farkında değil.Annesi olmayanlara ve bebek sahibi olamayanlara yaptığı merhametten yoksun konuşmalara bakılırsa umutsuz vaka.Ama ben psikolog değilim ve anlayış gösteremiyorum cidden feci öfkelendim.

Neden böyle olduğunuz belli oldu..
Sevgisiz, itici, kırıcı, aşağılayıcı..

bir kek börek yapıp götürün
birde uyarıyı eşine yapın bence kadın depresyonda olsa bile ona söylemeniz yarar sağlamaz

Lütfen ve allah rızası için bir an önce anneyle konuşun beklemeyin.

Allahım uyumadan önce bu konuyu görmeseydim keşke 2-3 aylık bebecik agu bugu yapıyor anneannesi de alt kattan duyulacak kadar bağırıyor ona... Korkuyordur kıyamam ya. Off of.

Pardon konunun bu kısmını yeni okudum. Çok fena yaa. O miniğin psikolojisi bozulmaya başlamıştır bile. Yavrum korkuyordur da. Öf aile olunca insan bişi de diyemiyor. Keşke bir an önce iyi bir bakıcı bulsa...

Okuyup geçecektim ama dayanamadım!...
Okumanın cehaleti almadığı çok belli,
Sadece sınav için o eğitim bilimleri kitaplarını ezberlemek yerine anlayarak okusaydınız keşke, üslup bilmeden öğrenci yetiştirmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum. Ayrıca hem okul müdürüyüm hemde 3 çocuk annesiyim, bu psikolojiye sahip insanların çocuk yetiştirmesini de eğitim vermesini de istemiyorum...

Uslubunuz tam bir
Neden böyle olduğunuz belli oldu..
Sevgisiz, itici, kırıcı, aşağılayıcı..
Tek tek cevap vermek isterdim ama vaktim çok değerli....o güzel fikirlerinizle sizleri başbaşa bırakıyorum...şımartmaya devam ediniz.kolay gelsin

gercekte yazik bu geclige!!! yazik ki sizin gibileri "kavun degil ki koklayasin."ufacik yavrularimizi sizin gibilere Bilmeden birakmak zorunda kaliyoruz

hayatımda okudugum en sacma yorum.

bu anlayıs yuzunden tacize ugrayanlar taciz, tecavüze ugrayanlar tecavüz ediyor. benim de hakkım degil mi diye. hasta bir bakıs acısı.

Tek tek cevap vermek isterdim ama vaktim çok değerli....o güzel fikirlerinizle sizleri başbaşa bırakıyorum...şımartmaya devam ediniz.kolay gelsin
Gerçekten o kadar değerli ki vaktiniz banınızın kalması için gün sayıp kalkar kalmaz buraya laf yetiştirmeye kosmussunuz. çocuk eğitimine dair bildiğiniz tek yöntem bağırmak sanırım. bagırmazsan sımarır bagırırsan sımarmaz. Bu kadar galiba bilginiz. bütün bağırmayan annelerin çocukları şımarık oluyor, annesinin arkasına saklanıyor diye ne kadar da rahat genellemıssınız. Siz başaramıyor olabilirsiniz ama bagırmadan da çocuğunu gayet düzgün yetıstırebılen anneler var. Kendi basarısızlıklarınızı herkese genellemeyın.

konu noldu; öğrenebildiniz mi bişeyler?

Kisir dediginiz yasadiginiz sey mi ???

Öğretmensiniz bir de. Çocuğum sizin öğrenciniz olsaydı ilk işim sizi şikayet etmek olurdu.
Korkunçsunuz, Allah kızınıza yardım etsin. karyolanın altında büyümüş bir çocuk olmayı normal saymak ne kadar sağlıklı oturun bir düşünün.

Siz yoksa sınıfın ortasında çocuğa altına kaciracak derecede bağıran ogretmen misiniz. Dikkat edin bir cep telefonuna bakar yaptığınız rezalet ortaya çıkar. Hele benim gibi çocuğuna hiç bağırmadan hakaret etmeden ozguven sahibi birey olarak yetiştirmeye çalışan bir anneye denk gelmeyin aman ha! meslek hayatınızı bitirir show habere meze eder sizi. Artık öyle hanimefendi eskidenmis sizin söylediğiniz tarzda eğitim. Haklı olsa idiniz çocuğa bağırıp hakaret edip altına kacirmasina neden olacak sekilde kafası örümcek tutmuş egitimi karyola altında babasından korkarak belki de öğrenmiş bir öğretmen hakkında tutuklama kararı çıkmazdi.

Bayılıyorum yeni nesil öğrencilere! Bu tarz saçma sapan ogretmenlerin yaptıklarını cep telefonuna çekip cümle aleme rezil edip meslekten men ediyorlar ya Ohhh olsun. Bazı meslekleri sadece hakeden yapmalı! Siz de ayağınızı denk alın bence. Buradan sallamak kolay yarın öbür gün memlekete rezil olursanız çocuğunuza bağırmasini gayet normal gördugunuz- ki babanizdan yillatca siddet goren annenin siddet uygulamasini da normal goruyorsunuz-anneniz korumaz sizi. Kimsenin kimseye bağırmasi hakaret etmesi şiddet uygulaması NORMAL DEĞİLDİR!

Nasılsa daha çok küçük bağırmasi cagirmadan anlamaz diye düşünüyor. Konuşmaya başladıktan sonra bu çocuk niye kekeme oldu diye söylenecek durum onu gösteriyor.

Bir de ogretmenmis bu. Allahim sen cocuklarimizi koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…