Bakıcı şiddeti olabilir mi?

Böyle iş olmaz olsun. Insan aç kalsın ama çocuklarını psikolojisini bozacak birilerine bırakmasın.

Kv. Olsa bu kişi , acaba nasıl tepki verirdi o anne ?

Bağırırken ne diyor mesela ?
Bende tam bu tarz bir yorum yapacaktım. Öyle iş olmaz olsun

Ananesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Şimdi ben öğretmenim ve bir kızım var.kızıma çoğu zaman annem bakar yeri geldiğinde bağırır.çünki sinirleri harap olmuş.babam vefat etti annem okuttu 3 kardeşimi ve beni..
Şimdi size soruyorum ananenin torunu üzerinde hakkı yok mudur?
Bağırması işkence yapmasını mı gösterir?
Empati kurun arkadaşlar kendi annenizi düşünerek cevap verin

Aynısını kayınvalideniz yapsaydı...?

hayır efendim bağıramaz ! kendi annesi bile daha konuşmayı bilmeyen bir bebeğe bağıramaz! bağırmadan da bebeklere ve çocuklara doğru-yanlış anlatılabilir.

Size birşey olmamış canım çok belli!
Zihniyete bak

Size birşey olmamış canım çok belli!
Zihniyete bak
Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Gayet başarılı bir öğretmenim çok iyi de bir anneyim..bunlar psikolojimin yerinde olduğunu gösterir
Zihniyet konusuna gelince... kendisini titiz zanneden fakat nezaketten uzak bir cahil ile tartışacak değilim...
Gerçi belki annen yoktur ya da kısırsın çocuğun yoktur...o yüzden bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın

kısır mı?

Son düzenleme:
hayır efendim bağıramaz ! kendi annesi bile daha konuşmayı bilmeyen bir bebeğe bağıramaz! bağırmadan da bebeklere ve çocuklara doğru-yanlış anlatılabilir.
Aynısını kayınvalideniz yapsaydı...?
Eveeeeetttt sizin gibi anneler yüzünden saygısız şımarık en ufacık olayda annelerinin arkasına saklanan öğrencilerle uğraşıyoruz..eminim o anane heran bağırmamıştır.ne kadar abarttınız bağırmayı..şımartmayın arkadaşlar çocuklarınızı.kayınvalidem de olsa annemde olsa gerektiği yerde kızabilir bağırabilir ki benim kızım sabahları babannesiyle birlikte...yazık bu gençliğe

bencede bi kek yapip guler yuzle iki dk gidebilirsinz laf lafi acar bakiciniz varmi diyede sorarsiniz allah korusun yavrulari ben cok uzulurum benimde ust katimda komsum vardi calisiyodu 1 yasindaki kizina annesi bakiyodu ve o bakarken surekli agliiyodu ama hep ve anneannesi bagriyodu aglatiyodu bunun farkindaydim benimde bebegim kucukdu cikamadim ama elim ayagim titredi cok hassasim bu konularda hemen komsumu aradim oda annesini aramis acmamis sonra kadin ben aglatmadim yemek yemio ilac icmiyo agliyo diye beni sucli cikardi ama siz gerekeni yapin duyarsiz kalmayin

Şu yazdığın yorumu okumak bile yeterli ne kadar dengeli! bir insan olduğunu anlamak için!

Ayrıca cevap vereyim, evliyim iki de çocuk sahibiyim ve öğretmenim! Ama emin ol senin gb ne var bunda herkes çocuğuma bağırabilir diyecek kadar cahil değilim!

annem de olsa yavruma bagarma halkina sahip degil dusunmek bile uzuyo neni

Sizin psikolojiniz bozulmuş hanfendi maalesef dediğinizin aksine, yaptığınız yorumlar o kadar kırıcı ve düşüncesizce ki insan yazacak cevap bulamıyor.Buluyor da işte yazamıyor açık açık

Sizin psikolojiniz bozulmuş hanfendi maalesef dediğinizin aksine, yaptığınız yorumlar o kadar kırıcı ve düşüncesizce ki insan yazacak cevap bulamıyor.Buluyor da işte yazamıyor açık açık
Ve bir eğitimci,burada çocuğu olamayan, yıllarca tedavi gören insanları hiç düşünmeden, kısır diye aşağılıyor....İlginç....

Ne çirkin bir söylem kısır? Ne demek , bir de egitimciymissiniz. Öğrencilerinize üzüldüm açıkçası.

Zaten banlanmışsınız da yine de burayı okuyan binlerce kadınımızın, genç kızlarımızı zihnini böyle kirletmeyin diye yazmak istedim. Ne anneannesi, ne babannesi, hatta ne annesi ne de babası olması bir çocuğa bağırma hakkına sahip yapmaz kimseyi. O çocuklar bizim değil önce bunu öğrenin ne olur. O çocuklar bizlere Allahın emanetleri. O emanetlere ihanet etmeyin. O masumları kırmadan ezmeden yaralamadan eğitim terbiye güzel ahlak verebilirsiniz. Zaten yapmanız gereken de budur, aksini yapmaya da hakkınız yoktur.
Not, bir anneyim.

Kendini ne güzel de övüyo maşallah..İyi bi öğretmenmiş süper anneymiş..Evladına öğrencilere sormak lazım..Ayrıca kısır diye kimseyi aşalamaya hakkın yok annen yoktur yada kısırsındır ne demek cahil bile değilsin ki zihniyetini konusmaya gerek yok..Öğrencilerine yazık..

Gerçi belki annen yoktur ya da kısırsın çocuğun yoktur...o yüzden bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın

Yok ya bunu bir kadin soyleyemez! Hatta bir insan soylemez, soylememeli. Bu site evlat sahibi olmaya calisanlar icin acilmisken gelinen noktaya bakin.

oha. siz haddinizi fazlasıyla aşmışsınız. kimseyle bu şekilde konuşamazsınız.

öğretmen olmak çok düzgün bir psikoloji olduğunuz anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…