- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Bende tam bu tarz bir yorum yapacaktım. Öyle iş olmaz olsunBöyle iş olmaz olsun. Insan aç kalsın ama çocuklarını psikolojisini bozacak birilerine bırakmasın.
Kv. Olsa bu kişi , acaba nasıl tepki verirdi o anne ?
Bağırırken ne diyor mesela ?
Aynısını kayınvalideniz yapsaydı...?Ananesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Şimdi ben öğretmenim ve bir kızım var.kızıma çoğu zaman annem bakar yeri geldiğinde bağırır.çünki sinirleri harap olmuş.babam vefat etti annem okuttu 3 kardeşimi ve beni..
Şimdi size soruyorum ananenin torunu üzerinde hakkı yok mudur?
Bağırması işkence yapmasını mı gösterir?
Empati kurun arkadaşlar kendi annenizi düşünerek cevap verin
hayır efendim bağıramaz ! kendi annesi bile daha konuşmayı bilmeyen bir bebeğe bağıramaz! bağırmadan da bebeklere ve çocuklara doğru-yanlış anlatılabilir.Ananesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Şimdi ben öğretmenim ve bir kızım var.kızıma çoğu zaman annem bakar yeri geldiğinde bağırır.çünki sinirleri harap olmuş.babam vefat etti annem okuttu 3 kardeşimi ve beni..
Size birşey olmamış canım çok belli!Ananesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
+1bi kurabiye ,kek yapar kapılarını çalardım.böylece evde kendisi mi var,bakıcı mı var anlarsınız.
tavrımı buna göre belirlerdim.
Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?Size birşey olmamış canım çok belli!
Zihniyete bak
kısır mı?Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Gayet başarılı bir öğretmenim çok iyi de bir anneyim..bunlar psikolojimin yerinde olduğunu gösterir
Zihniyet konusuna gelince... kendisini titiz zanneden fakat nezaketten uzak bir cahil ile tartışacak değilim...
Gerçi belki annen yoktur ya da kısırsın çocuğun yoktur...o yüzden bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın
hayır efendim bağıramaz ! kendi annesi bile daha konuşmayı bilmeyen bir bebeğe bağıramaz! bağırmadan da bebeklere ve çocuklara doğru-yanlış anlatılabilir.
Eveeeeetttt sizin gibi anneler yüzünden saygısız şımarık en ufacık olayda annelerinin arkasına saklanan öğrencilerle uğraşıyoruz..eminim o anane heran bağırmamıştır.ne kadar abarttınız bağırmayı..şımartmayın arkadaşlar çocuklarınızı.kayınvalidem de olsa annemde olsa gerektiği yerde kızabilir bağırabilir ki benim kızım sabahları babannesiyle birlikte...yazık bu gençliğeAynısını kayınvalideniz yapsaydı...?
bencede bi kek yapip guler yuzle iki dk gidebilirsinz laf lafi acar bakiciniz varmi diyede sorarsiniz allah korusun yavrulari ben cok uzulurum benimde ust katimda komsum vardi calisiyodu 1 yasindaki kizina annesi bakiyodu ve o bakarken surekli agliiyodu ama hep ve anneannesi bagriyodu aglatiyodu bunun farkindaydim benimde bebegim kucukdu cikamadim ama elim ayagim titredi cok hassasim bu konularda hemen komsumu aradim oda annesini aramis acmamis sonra kadin ben aglatmadim yemek yemio ilac icmiyo agliyo diye beni sucli cikardi ama siz gerekeni yapin duyarsiz kalmayinMerhaba arkadaşlar
Dünden beri bu konu kafamı kurcalıyor bi de sizlere danışmak istedim. üst katımda altı yedi ay önce taşınmış bir aile var. bu süre zarfında biz hiç karsılasmadık ve tanışmadık. yalnızca havuzda çocukları ile uzaktan gördüm 3-5 yaslarındaiki küçük çocuğu ve bir de iki üç aylık bir bebeği var.
Üc tane çocuğu olmasına rağmen tasındıklarından beri üst kattan en ufak rahatsız edici bir ses duymadık arada bir bebeğin ağlama sesleri dısında evde asla bi bagırıs çağırış olmadı. Bazen balkonda otururken çocukları ile ailecek konuşmalarını filan işittim çok tatlı sevecen bir aile izlenimi yarattılar bende. Fakat son iki haftadır günduzlerı üst kattan her bebek ağladığında korkunç bir bağırma sesi yükseliyor. Bebek yeni yeni konuşmaya hazırlık sesleri çıkartmaya başladı o sesleri cıkarttıgında bile çok kötü bagırılıp çagırılıyor bi kadın sesi tarafından. Ben başta üc küçük çocuğu var herhalde kadın depresyona filan girdi sese tahammülü kalmadı diye düşündüm. Ama sonra aklıma bagıranın bakıcı olabıleceği geldi ve çok endişelenmeye başladım. Çunku bir annenin böyle 180 derece dönmesinin mümkün olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki çocuğun çıkarttığı sevimli babıldamalara bile çok şiddetli bagırılıyor. Bi anne çocuğunun bu seslerinden ancak mutlu olur bence. Çünkü ağlamıyor bile bebek.
Böyle korkunç bir sekilde bağıran bir bakıcı acaba benim görmediğim neler yapıyordur o bebeğe diye düşünüp duruyorum. sizce ne yapmalıyım. kadınla hiç bir samımıyetım yok hatta tanışmadık bile. gidip nasıl söyleyebilirim bu durumu ona? Ya bakıcı filan yoksa kadının kendısıyse hepsini ben kurmussam diye de endişe edıyorum. Ama diğer türlü de vicdanım hiç rahat degıl böyle sözel şiddet uygulayan bi bakıcı fiziksel şiddet de uyguluyordur diye. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Şu yazdığın yorumu okumak bile yeterli ne kadar dengeli! bir insan olduğunu anlamak için!Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Gayet başarılı bir öğretmenim çok iyi de bir anneyim..bunlar psikolojimin yerinde olduğunu gösterir
Zihniyet konusuna gelince... kendisini titiz zanneden fakat nezaketten uzak bir cahil ile tartışacak değilim...
Gerçi belki annen yoktur ya da kısırsın çocuğun yoktur...o yüzden bilmediğin şeylere burnunu sokmayacaksın
annem de olsa yavruma bagarma halkina sahip degil dusunmek bile uzuyo neniAnanesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Sizin psikolojiniz bozulmuş hanfendi maalesef dediğinizin aksine, yaptığınız yorumlar o kadar kırıcı ve düşüncesizce ki insan yazacak cevap bulamıyor.Buluyor da işte yazamıyor açık açıkAnanesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Ve bir eğitimci,burada çocuğu olamayan, yıllarca tedavi gören insanları hiç düşünmeden, kısır diye aşağılıyor....İlginç....Sizin psikolojiniz bozulmuş hanfendi maalesef dediğinizin aksine, yaptığınız yorumlar o kadar kırıcı ve düşüncesizce ki insan yazacak cevap bulamıyor.Buluyor da işte yazamıyor açık açık
Ne çirkin bir söylem kısır? Ne demek , bir de egitimciymissiniz. Öğrencilerinize üzüldüm açıkçası.Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Ananesiymiş bağırabilir ne var bunda...yaşlanmış tahammülü kalmamış..kim el bebek gül bebek büyüdü ki...elinden bebek büyümedikte ne oldu?psikolojimiz mi bozuldu?örneğin benim babam alkol kullanırdı.korkardım babam eve gelince karyolamın altına saklanırdım.annem dayak yerdi.
Eveeeeetttt sizin gibi anneler yüzünden saygısız şımarık en ufacık olayda annelerinin arkasına saklanan öğrencilerle uğraşıyoruz..eminim o anane heran bağırmamıştır.ne kadar abarttınız bağırmayı..şımartmayın arkadaşlar çocuklarınızı.kayınvalidem de olsa annemde olsa gerektiği yerde kızabilir bağırabilir ki benim kızım sabahları babannesiyle birlikte...yazık bu gençliğe
Kendini ne güzel de övüyo maşallah..İyi bi öğretmenmiş süper anneymiş..Evladına öğrencilere sormak lazım..Ayrıca kısır diye kimseyi aşalamaya hakkın yok annen yoktur yada kısırsındır ne demek cahil bile değilsin ki zihniyetini konusmaya gerek yok..Öğrencilerine yazık..Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Bana bir şey olduğunu nereden biliyorsun?
Bakma sen ona terbiyesizliği almıştı eline. Cezasını da buldu. Çocukları bunlar gibi cahil öğretmenlere emanet ediyoruzkısır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?