Bakıcı sorunları

Aysem8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
219
150
53
41
İyi geceler kk hanımları ,
Bakıcımla içimde problem yaşıyorum . İlk kez bir bakıcı olayı yaşıyorum oğlum 1.5 yaşında . Oğlum 3 aylıktan itibaren bu bakıcı abla ile birlikteyiz. Rahatsız olduğum noktalar fazla rahat biri örnek verirsem bir gün oğluma kahvaltı yaptırırken masanın üzerinde duran telefonumu veriyor oğluma al alo de diye ve oğlum telefonu yere atıyor tuzla buz ekran kıran benim oğlum fakat düşününce ben kimsenin telefonunu almam gibi geliyor .
Bir diğer probleminde borcumuz çok oğlum için organik yumurta organik pekmez ...bir çok şeyi en iyisinden almaya çalışıyorum doğal olarak pahalı oluyor.Bu abla 8.30- 9.00 arası geliyor ve kahvaltıyı burda yapıyor.öğle yemeği yesin tabikii 3’e kadar Burda ama kendi evinden (evi 10 dk yürüme mesafesinde)çıkıp gelip burda yemesi doğru mu ?
Son olarak bu perşembe ben doktora gidecektim ( 4 ayrı doktor ,ilçede oturuyoruz ildeki bir hastaneye gidecektim)kendisi de biliyor. benim tel çekmeyince eşimi arayıp oğlum hasta sağlık ocağına götürcem diyor siz ne zamn çıkçaksınız diyor eşimde 9.00-9.30 gibi çıkacağız diyor ( randevum10.00da 9 da çıkmamız gerek )ben arayıp 9.00!da çıkçaz dedim randevum 10.00 da dedim 1 dk geç kalsam olur mu koşa koşa gelirim artık vs gibi söylendi ben de eşime söyledim eşimde aklı oğlunda kalıcak oğlumuza bakamaz deyince arayıp abla ben iptal ediyorum randevuları sen oğlunu götür gel dedim oda yok etmeyin ben ağrı kesici verdim öğlenden sonra götürürüm vs.dedi ben de yok dedim ve iptal ettirdim Gelince de (perşembe günü)abla eşim dediki oğlunda kalmasın aklıvs. Deyince ben burda tek değilim ki annemi arardım ablamı arardım siz gitseydiniz aklım onda kalmazdı dedi.(eşim de bunun üzerine )ozaman beni arayacağına annesini arasaydı diyor
Çok uzattım kusura bakmayın ama bu noktada ne yapmalıyım .fikirleirnizi paylaşırsanız çok

Telefon kırıldığında bir kusura bakma falan demedi düşünemedim demedi (hiç bir şey olmamış gibi devam etti

Bakıcıya çok ihtiyacın var mı

Mal senin malin. Hic kimse senin malina senin deger verdigin gibi deger vermez.. Dikkat ettigin gibi dikkat etmez. Bu bir gercek ama bari bi kusura bakma eline verirken dusunemedim falan deseydi..

Bukadar rahat olan bu kadin acaba bebegine gerektigi gibi bakiyor mu? Ben olsam eve kamera alirdim.

Memurum evet mecburen

Bana pek hoş gelmedi yaptıkları. Benim halam da bebek çocuk bakıyor ama milletin evinde karnını hiçbir zaman doyurmadı. Çocuk halamın kucağındayken burnu kanamadı hiç gözünün önünden ayırmaz işi olsa bırakır çok sever çocukları o, o akşam annesi gil almış (1.5-2 yaşlarında) bebeği. Düşmüş yazık sabah bir gelmiş halam her yeri yara içinde çocuğun ve halam ağlamış üzülmüş. Gözümün önünde anlatırken bile kötü oldu öpüyor seviyor kendi çocuğu gibi. Ama bu bana pek ilgisiz geldi. Sevmezsen bu işi yapamazsın çok zor gerçekten. Yarın bir gün sen gidince işe çocuğu dövmesin bu kadın. Dikkat et canım

Oğlumla ilgileniyor gibiydi birer birer geliyor aklıma ama ne yapacağımı bilmiyorum ben oğlumun çamaşırlarını katlıyorum oğlum yerde gümüşlükle oynuyor abla da telefonla konuşuyor bulunduğum evde çok çekmiyor telefon kesilince abla dedim ağzına atıyor yutmasın (yanda çıkan parçaları Çar) diyor ki yutmaz çıkarıyor ağzından

Ama oğlum seviyor ablayı .Abla kötü davransa sevmez sanırım .Kahvaltıya takılıp oğlumun huzurunu mu kaçırıyorum Bİlemiyorum ama bu durumdan ben mutlu değilim Hiç

Bence kahvaltiya takilmaniz hos degil sonucta bizler calisirken ogle yemegimiz bazen kahvaltimiz da isyeri tarafindan karsilaniyor yada temizlige gelen kadinlarda kahvalti ogle yemegi falan yapiyor. Bana cok abarti bir sey yok gibi geldi telefon konusunda uzerime kalmasin diye ustune alinmamistir onun disinda bisey yok cocugun hasta olusu konusunda kadin gelirim demis aiz istar etmissiniz ondada bir sorungoremedim

Ben ısrar etmedim tamam ben koşa koşa gelirim şöyle yaparım böyle yaparım deyince iptal ettim iptal ettikten sonra da etme ben oğluma ağrı kesici verdim öğleden sonra götürürüm dedi bende abla geldikten sonra aklın oğlunda kalmasın istedik deyince kalmaz ben burda tek değilim annem 5 dk uzaklıkta ararsam gelir vs dedi madem halledebiliyorusn ne diye geç gelcem diye istiyorsun diye düşünüyor insan

Öğle yemeği konusunda yesin dedim zaten fakat o evinden geldiğinde 8.30-9.00 arası tam saati yok ben oğlumu kahvaltı yaptırmış yada yapıyor oluyor sonuna doğru geliyor .Doğal olarak oğlum doyduktan sonra oyun oynamak istiyor o ise kahvaltı hazırlayıp kendisi kahvaltı yapıyor .Benim onu işe alma sebebim oğluma bakması kahvaltı yapması değil .

Sabahin 6- 7 sinde isbasi yapar, o zaman anlarim sizde kahvalti yapmasini, bana garip geldi.
Ama onunu alamayacaksaniz,dolapta oglunuzun kahvaltiliklarini ayirin ve diyin ki abla oglan yesin diye su organikleri aliyoruz, normalde kendim icin almam ama o bebek, biz onun yediklerini ayirdik, bizim yediklerimiz burda.
Yumurtanin bim gormusunu orta hallice bi peyniri koyun onlarla etsin kahvaltisini.
Bunu demek ayip degil.

Kahvaltıya takılmanız hiç hoş değil. Ben de tek maaşla geçiniyorum eşim esnaf memlekette o kendi geçimini sağlıyor. Maaş yatıyorertesi gün cebim de 300 500 kalıyor ki o paradan da elektrik falann ödüyorum.
Evime ne pişerse abla sen de götür diyorum.

Benim alt komşum bakıcım. Yaşlı bir babası var ve havalar iyice soğuyunca evine getirdi bakımı için. Sabahları kahvaltıya bakıcımız evine iniyorlar. Benim çocuğum orda kahvaltı ediyor. Benim evim de börek sarılsa misal abla lütfen götür diye ısrar ederim.

Ama telefonun falan kırılmasına sebebiyet verecek Bi durum yaşasak çok çok çok mahcup olur. Yerin dibine girer. Hele bişeyler yutvagı Bi durum olsa eyvah eyvah.

Bakıcı hikayelerim roman olur. Öyle zor ki. Bebek seviyorsa ve gözün arkada degılse kırılanı dokulenı kafaya takmamaya calış. El elin eşeğini türkü söyleyerek arar derler. Böyle işte. Yine de herr zaman 2. Güvenilir kişiye göz gezdir yedekte bulunsun. Dr işi de hoş olmamış. Haklısın. Kahvaltıya bişey diyemem, yapılıyor. 11 gibi gelse olmaysbilir de. Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…