Geçen yıl 1000 ₺ bu yıl 1150 ₺yaptım dediğiniz hiçbir şeyi konuşmadım .hamileydim geçen yıl 2. Bebeğime fakat 22 Eylül’de kaybettim o doğmadan şöyle anlaşmıştım asgari ücret ve 8-5 şeklinde .şuan ölü doğum taptığım için izinliyim .3 şubatta göreve başlayacağım .kaybettiğim zman 40 gün ailemin yanında kaldım ama maaşını verdim yine de çünkü benden kaynaklanıyor diye .hiçbir ev işimi yaptırmadım süpürge yemek herşeyi kendim yaptım .arada yemek olmayınca sadece oğlum için yemek yaptı makarna pilav gibi.
Bir arkadaşın dediği gibi sanırım kahvaltı etmesine takıldım(ama şuan anlıyorum oğlum için en iyisi buysa görmezden gelip takılmayacağım ona ayrı kahvaltılık alacağım.
Pazartesi de gelince de açıkça konuşmakta fayda var (konuşmayı pek beceremiyorum nedense hep ağlıyorum sosyal ilişkim pek te iyi değil ) ama yine de konuşayım ona göre devam edeyim yada etmeyeyim
Ay çok tehlikeli boğazına kaçarsa nefesi bile kesilir dikkatli olması lazım sen ona yapılacakların listesini ver öğle yemeğini falan da yaz ona göre davransın kırdıklarını da maaşından kesinOğlumla ilgileniyor gibiydi birer birer geliyor aklıma ama ne yapacağımı bilmiyorum ben oğlumun çamaşırlarını katlıyorum oğlum yerde gümüşlükle oynuyor abla da telefonla konuşuyor bulunduğum evde çok çekmiyor telefon kesilince abla dedim ağzına atıyor yutmasın (yanda çıkan parçaları Çar) diyor ki yutmaz çıkarıyor ağzından
Kamera yok evde hayır tv de yok kaldırmıştık.telefon izletmiyordur diye düşünüyorum.geçen hafta çocuk hastanesinde psikiyatriye gittik (devlet hastanesi )doktor algılamasında bir şey yok babası gibi geç konuşacak dedi ama tüm bunalrı 5 dk da söyledi18 aylık anne baba ve dede bile demiyor ya günahını almak istemiyorum ama bu bakıcı tüm gün tv video telefon falan seyrettiriyor olamaz demi.
Kamera da yok evde ablacığım kadarıyla
Bir kaç mesaj öncesinde yazdım ne yapacağımı insanım benim de hatalarım olabilir kahvaltı mevzusuna takılmak yanlışmış anladım .Anlattıklarının hepsinde haklısın. Orada kahvaltı yapacaksa 7 buçukta iş başı yapsın hem çocuğu yedirsin hem kendi yesin. Çocuğu sen doyurduktan sonra oyun vaktinde kendine kahvaltı hazırlaması doğru değil. Onun dışında organik yumurtayı yiyormuş filan ona takılma eğer çocuğun mutluysa güveniyorsan. Biliyorum çok iyi anlıyorum gerçekten organik beslenmek zor pahalı . Ben de çocuğuma hepsini organik alırken kendimiz marketten aldığımızı yiyoruz diğer türlü altından kalkamayız. Ya onun kahvaltılarını alıp buraya kahvaltılık koydum diyeceksin
Kamera yok evde hayır tv de yok kaldırmıştık.telefon izletmiyordur diye düşünüyorum.geçen hafta çocuk hastanesinde psikiyatriye gittik (devlet hastanesi )doktor algılamasında bir şey yok babası gibi geç konuşacak dedi ama tüm bunalrı 5 dk da söyledi(
11-12 aylıkken altını değiştirirken durmayınca YouTube tan çocuk şarkısı açıyordum(telefon kırılınca bıraktık.onu da.
2 ocakta araştırma hastanesinde çocuk gelişim uzmanına götüreceğim.inş iyi olur yavrum ve konuşur.
her şeyi anlıyor fakat konuşmuyor .
Bir kaç mesaj öncesinde ne yapacağımı yazdımKahvaltı gözünüzde büyümezdi bebeğin yiyecekleri ve evde yiyecekler diye ayırsaydınıx
Hepimiz bebek küçükken ona ayrı yumurta aldık ama evde ayrıca yumurta da bulundurduk
Bunlar bebeğin dendi bakıcı diğerini yedi vs
Ayrıca çamaşır katlarken çocuk ağzına birşey atarsa bakıcıya söylemem kalkar bakarım o telefon ile konuşuyor sizin de eliniz kirli ıslak yağlı vs değil gördüğün anda müdahale edersin olur biter
Biraz duygusalsınız bunlar da üstüne gelmiş de kahvaltı, kırılan telefon vs sıkıntı değil ama eline telefon vermesin
Bir de kadın kaçta çıkacaksınız diye sormuş söyleseydi eşin gelirdi o 9.30 deyince öyle düşünmüştür
Amin konuşsun sağlıklı olsun .Allah ım hepimizin evlatlarını korusunO zaman içinizi rahat tutun genetik demek ki.
Konuşur. Sağlıklı olsunlar da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?